![]() |
Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)![]() Dünyanın en kısa isimli şehri Norveçte "A" şehri ![]() en uzun ve en kısa at bir arada - siz onun boyuna bakmayın ![]() ![]() Fransanın atom bombası deneyi "oluşan panda resmi" ![]() beslenen bir ayı - tam ağzıma layık dedikleri bu herhalde ![]() sudan yeni çıkmış bir fil - su beni kesmedi :) ![]() kapışan iki aslan ![]() ![]() su içen bir kuş - Tek rakibim THY motoru ![]() ![]() ![]() yelkenli! ama biraz tuhaf dimi? ![]() yeni zellanda daki en uzun isim - Allahtan böyle bir isim kullanmıyoruz ![]() ![]() öğretmen kızarsa kötü olur -Taumata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ama öğretmenim! - Aması maması yok başla ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)![]() mükemmel erkeği bekyen kadın ![]() ![]() ![]() Sanırım daha uzun bir süre bekleyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat etmezsen böyle olur!!! " Abi çok acil işm vardı ya! Birden önüme çıktı bu otobüs" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Harika resimler, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)tşkrlr gerçekten güzeller ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)yine birbirinden güzel paylaşımların içn teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)ben teşekkür ederim inci tanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçektende bir hiçmiş ![]() ![]() ![]() peki benim ki,m olduğumu biliyormusunuz? ![]() zeytin_23: hadi at artık tarlanin_agasi: tamam atıyorum " salih_kirmizi_traktor " okey atti ![]() sari_memed: lan salih yine attin okeyi :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)En sondaki resim çok hoşuma gitti ama bazı resimler karikatürler bölümünde yayınlanmıştı biraz dikkat rica ediyorum ![]() ![]() tekrar tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Alıntı:
haklısın Sudenaz Ama bütün resimlere bakmak haftaları alır bunu kendime mazeret olarak görmüyorum ayrıca yorumumu katıyorum ![]() ![]() ![]() dimi? ![]() ![]() ![]() ![]() -----Hey nereye bakıyorsun ---- biraz sonra kamyonu sollayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bıktık gol atmaktan yahu! biraz kendimize bakalım ![]() ![]() cadılar menkul kıymetler borsası ![]() Hi hitler, ![]() Örtmenim benim bir fikrim var ![]() ![]() ![]() yerim ulen hepinizi ![]() ![]() ![]() daha karpuz kesiciydik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)![]() Utanmadan öpüyor kızı ![]() ![]() ![]() - Hey burada kız arkadaşı olmayan erkeklerde var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne küçük bir burunmuş bu yahu - Kardeşim çek elini ordan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Nereye Gidiyorsunuz bakayım ![]() - Aneee sende kimsin be! ![]() çok yoruldum yahu ![]() ![]() ![]() ![]() dağa tırmanmaktan bıktık yahu ![]() ![]() ![]() ![]() çok değerli bişi bu ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz bitti ![]() ![]() ![]() ![]() - sahibim bir gün beni öldürecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam bizim kümeste çakırkeyf olacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! sakın vurma o topa pis mahluk ![]() ![]() ![]() ![]() -heh heh he şimdi görürsün sen ![]() ![]() ![]() ![]() - sen benim annem olamazsın dimi? - senin annen bir melekti yavrum - bu yüzdenmi beni sana bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() - Hmmm mevduat hesaplarına çok fazla cari açık var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|