Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetel, formülü, kürsi, muhabbet

Ayet-el Kürsi ile muhabbet formülü

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sirius Nickli Üyeden Alıntı

bana pek mantıklı bir uygulama gelmedi çünkü ayetel kürsi korunma için kullanılan bir duadır ve genellikle aşk ve celp için kullanılmaz Bunun yanı sıra hadimine seslenebilmek için öncelkle ayetel kürsinin hadimi olan seyyid kendiyas ile irtibata geçmek ve onun saygısını kazanmak gerekir Ardından hadimden bu konuda yardım isteyebiliriz ki, zaten hadimlerde ulvi aleme hizmet ettikleri için aşk meşk işlerine pek karışmazlar Zira aşk acıları ham olan bizleri yakıp pişirmek içindir İşe yarayabilir, nasıl yarar, o da tamamen kendi enerjinizi odaklamanızdan dolayı yarayabilir =)

evet haklısın ancak bu uygulama da aslında dürek hadimle irtibata gecmek diye birşey yok her ne kadar seslenılıyor gıbı görünse debütün iş ayetel kürsinin büyüklüğünde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

merhaba
ben bir haftadır forumun içinde kayboldum Biraz önce de yardım istemek için kemtamine mesaj attım ama sanırım yeni üyelerin mesajları gitmiyor Biriniz bana lütfen yardımcı olun ne olur
Ben bir yıldır birini seviyorumBu arada o evlendi, mecburen ben hislerimi belli edemedim Sonra boşandı ve onun girişimiyle görüşmeye başladık İlk zamanlar herşey gayet güzel gidiyordu da sonra aniden kendini çekti bir haftadır görüşmüyoruz Şu an çocuğu kendisinde olmadığı için, işle ilgili sıkıntıları olduğu için kafası karışık Benim hayatında olmamı istiyor ama kendini baskı altında hissediyor, bu onu kaçırıyor Bu sorunlara ilaveten bir de alkol sorunu var
Ben ona yardım etmek, hayatını düzene koymak istiyorum emek vermeye hazırım onunla hayatımı birleştirmek istiyorum Hatta onun mutluluğu için çocuğunu yanımıza almayı da isterim ilerde ama şimdilik ilk önce bizim birlikte olmamız lazım tabi bu hayallerin gerçekleşmesi için
bu arada tc kimliğini bile biliyorum ama anne adını bilmiyorum havva oğlu diye okuyacağım, inşallah doğru yere ulaşır
Sizce hangi duayı okuyayım?
Lütfen bana yol gösterin İnşallah forumda tüm olumlu gelişmeleri aktaracağım
Selamlar

--- Sonraki mesaj ---

Merhaba tekrar
Kemtamin bana hemen cevap yazmış özelden, çok teşekkür ederim

teno07 Nickli Üyeden Alıntı

merhaba
ben bir haftadır forumun içinde kayboldum Biraz önce de yardım istemek için kemtamine mesaj attım ama sanırım yeni üyelerin mesajları gitmiyor Biriniz bana lütfen yardımcı olun ne olur
Ben bir yıldır birini seviyorumBu arada o evlendi, mecburen ben hislerimi belli edemedim Sonra boşandı ve onun girişimiyle görüşmeye başladık İlk zamanlar herşey gayet güzel gidiyordu da sonra aniden kendini çekti bir haftadır görüşmüyoruz Şu an çocuğu kendisinde olmadığı için, işle ilgili sıkıntıları olduğu için kafası karışık Benim hayatında olmamı istiyor ama kendini baskı altında hissediyor, bu onu kaçırıyor Bu sorunlara ilaveten bir de alkol sorunu var
Ben ona yardım etmek, hayatını düzene koymak istiyorum emek vermeye hazırım onunla hayatımı birleştirmek istiyorum Hatta onun mutluluğu için çocuğunu yanımıza almayı da isterim ilerde ama şimdilik ilk önce bizim birlikte olmamız lazım tabi bu hayallerin gerçekleşmesi için
bu arada tc kimliğini bile biliyorum ama anne adını bilmiyorum havva oğlu diye okuyacağım, inşallah doğru yere ulaşır
Sizce hangi duayı okuyayım?
Lütfen bana yol gösterin İnşallah forumda tüm olumlu gelişmeleri aktaracağım
Selamlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

kemtamin Nickli Üyeden Alıntı

ALLAH neyı ne ıcın yapıyor bılemeyızama elbette kı başımızda bır musıbet vars sebepsız deıldırnedenlerını anlamak gerekırben de zaten bısey yapmaktan cok ALLAH a yakın olmak ıcın dua etme taraftarıyım ancak ıhtıyacı olan ve sureklı soran arkadaslar varyardımcı olmak amacıyla foruma ekledım

sen tabiki arkadaşlara yardımcı olbende olurum zaman zamanHerzaman rabbimize dua etmeliyizsadece ihtiyacımız olduğunda değildünya dua ile kuruldu gibi dua ile yıkılacaktırbunu unutmamalıyızdedğin gibi sebepsiz birşey yoktur ama bazen öyle bir anda olur ki ayrılıklar snin suçunun olmadıı gibi birde azap çekersin,acı çekersinbiliyorsun biz birbirimizi iyi tanıyoruzve benim yaramdan dolayı doluyumben senin arkadaşın olduğumdan yorum yaptım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

bu da bır arkdasımın yıllr önce tavsıye ettıgı bır uygulama idiaz önce bask bı yerde rasladım hemen eklemek ıstedımdeneyenler hep olumlu sonuc almıslar ama ben denemedım o nedenle bna söylenenden fzlasını söyleyemeyecegım

7 gece boyunca her gece 170 kere Ayetel kürsi okunur ancak her 10 da bir kere ''es elüke eciybu tevekkelü ya hüddam entü vesvisel vesvesete fiy kalbi ve fissuduri filan ibni filan bil muhabbeti vel aşkı ve şehaveti ve vagtefu hatta yercia aleyye fiy hazihil leyleti vadribuhü bis suyufi vel harabi ve eykazuhü ve semmu ve arrefehu ismi lehü hatta yercia aleyye bi hakkı hazihis ayetiş şerifeti'' okunacak '' ey bu ayetin hüddamı ismini söyledigim şu kişinin muhabbetini aşkını şehvetini bana bagla eger uyuyorsa uyandır kalbine ve gögsüne vur benim vesvesemi ver ona ve bu işi bu gece yap yarın bayramım bu gecede arefe olsun '' tercümesii bu sekılde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com