![]() |
Ayet-el Kürsi ile muhabbet formülü
sirius Nickli Üyeden Alıntı bana pek mantıklı bir uygulama gelmedi. çünkü ayetel kürsi korunma için kullanılan bir duadır ve genellikle aşk ve celp için kullanılmaz. Bunun yanı sıra hadimine seslenebilmek için öncelkle ayetel kürsinin hadimi olan seyyid kendiyas ile irtibata geçmek ve onun saygısını kazanmak gerekir. Ardından hadimden bu konuda yardım isteyebiliriz ki, zaten hadimlerde ulvi aleme hizmet ettikleri için aşk meşk işlerine pek karışmazlar. Zira aşk acıları ham olan bizleri yakıp pişirmek içindir. İşe yarayabilir, nasıl yarar, o da tamamen kendi enerjinizi odaklamanızdan dolayı yarayabilir. =) evet haklısın ..ancak bu uygulama da aslında dürek hadimle irtibata gecmek diye birşey yok her ne kadar seslenılıyor gıbı görünse de..bütün iş ayetel kürsinin büyüklüğünde.. |
merhaba.
ben bir haftadır forumun içinde kayboldum. Biraz önce de yardım istemek için kemtamine mesaj attım ama sanırım yeni üyelerin mesajları gitmiyor. Biriniz bana lütfen yardımcı olun ne olur. Ben bir yıldır birini seviyorum.Bu arada o evlendi, mecburen ben hislerimi belli edemedim. Sonra boşandı ve onun girişimiyle görüşmeye başladık. İlk zamanlar herşey gayet güzel gidiyordu da sonra aniden kendini çekti. bir haftadır görüşmüyoruz. Şu an çocuğu kendisinde olmadığı için, işle ilgili sıkıntıları olduğu için kafası karışık. Benim hayatında olmamı istiyor ama kendini baskı altında hissediyor, bu onu kaçırıyor. Bu sorunlara ilaveten bir de alkol sorunu var. Ben ona yardım etmek, hayatını düzene koymak istiyorum. emek vermeye hazırım. onunla hayatımı birleştirmek istiyorum. Hatta onun mutluluğu için çocuğunu yanımıza almayı da isterim ilerde. ama şimdilik ilk önce bizim birlikte olmamız lazım tabi bu hayallerin gerçekleşmesi için. bu arada tc kimliğini bile biliyorum ama anne adını bilmiyorum. havva oğlu diye okuyacağım, inşallah doğru yere ulaşır. Sizce hangi duayı okuyayım? Lütfen bana yol gösterin. İnşallah forumda tüm olumlu gelişmeleri aktaracağım. Selamlar --- Sonraki mesaj --- Merhaba tekrar Kemtamin bana hemen cevap yazmış özelden, çok teşekkür ederim. teno07 Nickli Üyeden Alıntı merhaba. ben bir haftadır forumun içinde kayboldum. Biraz önce de yardım istemek için kemtamine mesaj attım ama sanırım yeni üyelerin mesajları gitmiyor. Biriniz bana lütfen yardımcı olun ne olur. Ben bir yıldır birini seviyorum.Bu arada o evlendi, mecburen ben hislerimi belli edemedim. Sonra boşandı ve onun girişimiyle görüşmeye başladık. İlk zamanlar herşey gayet güzel gidiyordu da sonra aniden kendini çekti. bir haftadır görüşmüyoruz. Şu an çocuğu kendisinde olmadığı için, işle ilgili sıkıntıları olduğu için kafası karışık. Benim hayatında olmamı istiyor ama kendini baskı altında hissediyor, bu onu kaçırıyor. Bu sorunlara ilaveten bir de alkol sorunu var. Ben ona yardım etmek, hayatını düzene koymak istiyorum. emek vermeye hazırım. onunla hayatımı birleştirmek istiyorum. Hatta onun mutluluğu için çocuğunu yanımıza almayı da isterim ilerde. ama şimdilik ilk önce bizim birlikte olmamız lazım tabi bu hayallerin gerçekleşmesi için. bu arada tc kimliğini bile biliyorum ama anne adını bilmiyorum. havva oğlu diye okuyacağım, inşallah doğru yere ulaşır. Sizce hangi duayı okuyayım? Lütfen bana yol gösterin. İnşallah forumda tüm olumlu gelişmeleri aktaracağım. Selamlar |
kemtamin Nickli Üyeden Alıntı ALLAH neyı ne ıcın yapıyor bılemeyız..ama elbette kı başımızda bır musıbet vars sebepsız deıldır..nedenlerını anlamak gerekır..ben de zaten bısey yapmaktan cok ALLAH a yakın olmak ıcın dua etme taraftarıyım ancak ıhtıyacı olan ve sureklı soran arkadaslar var..yardımcı olmak amacıyla foruma ekledım. sen tabiki arkadaşlara yardımcı ol.bende olurum zaman zaman.Herzaman rabbimize dua etmeliyiz.sadece ihtiyacımız olduğunda değil.dünya dua ile kuruldu gibi dua ile yıkılacaktır.bunu unutmamalıyız.dedğin gibi sebepsiz birşey yoktur ama bazen öyle bir anda olur ki ayrılıklar snin suçunun olmadıı gibi birde azap çekersin,acı çekersin.biliyorsun biz birbirimizi iyi tanıyoruz.ve benim yaramdan dolayı doluyum.ben senin arkadaşın olduğumdan yorum yaptım |
bu da bır arkdasımın yıllr önce tavsıye ettıgı bır uygulama idi..az önce bask bı yerde rasladım hemen eklemek ıstedım..deneyenler hep olumlu sonuc almıslar ama ben denemedım o nedenle bna söylenenden fzlasını söyleyemeyecegım
7 gece boyunca her gece 170 kere Ayetel kürsi okunur ancak her 10 da bir kere ''es elüke eciybu tevekkelü ya hüddam entü vesvisel vesvesete fiy kalbi ve fissuduri filan ibni filan bil muhabbeti vel aşkı ve şehaveti ve vagtefu hatta yercia aleyye fiy hazihil leyleti vadribuhü bis suyufi vel harabi ve eykazuhü ve semmu ve arrefehu ismi lehü hatta yercia aleyye bi hakkı hazihis ayetiş şerifeti'' okunacak '' ey bu ayetin hüddamı ismini söyledigim şu kişinin muhabbetini aşkını şehvetini bana bagla eger uyuyorsa uyandır kalbine ve gögsüne vur benim vesvesemi ver ona ve bu işi bu gece yap yarın bayramım bu gecede arefe olsun '' tercümesii bu sekılde.. |