Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, kitabının, mutfağının, sırları, özeti

Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çin Mutfağının Sırları Kitabının Özeti

Çin Mutfağının Sırları

Deh-Ta Hsiung, Çin mutfağı ile ilgili bir ömürlük bilgisini, başarılı bir şekilde evde en sevdiğiniz yemekleri yapabilmeniz için sizlerle paylaşıyor Tek bir basit yemekten, detaylı ve görkemli bir şölene kadar

Açıkçası, mükemmeliği yaratan ele geçirilmesi zor sırları açığa vuruyor

Bu kitap, otantik Çin restoran mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeniz için gerekli her aşamayı size gösteriyor

Deh-Ta Hsiung, İngiltere'deki en önde gelen Çin mutfağı otoritesidir

Şu ana kadar yemekle ilgili bir düzineden fazla basılmış kitabın yazarıdır

Aynı zamanda dünyaca tanınan bir eğitmendir Londra'daki Ken Lo

Çin Mutfağı Okulu'nda ve İngiltere, Fransa, İrlanda, Finlandiya, hatta Hindistan'a kadar birçok yemek okulunda da sürekli olarak eğitimler vermiştir

Yazar : Deh-Ta Hsiung

Yayınevi : Elips Kitap

Sayfa Sayısı : 192

Etiket Fiyatı : 35,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com