Kapılar Kapılar Ardında |
10-24-2008 | #1 |
KsK_rocker
|
Kapılar Kapılar ArdındaKapalı kapılar ardında Sensizim, yalnızım, ağlıyorum Elimde tek fotoğrafın Yastığımın altında tek hatıran Hasretin ile yaşıyorum dört duvarda Ah! Sen kalpsizim sen Gözlerin gitmiyor önümden Gülüşün ayrılmıyor gözlerimden Her yağmur damlası seni hatırlatıyor Her dolunay da nur doluyor yüzün Kaldı 256 günüm bu damda Nerden düştüm bu yalancı duvarlara Günlerim, aylarım geçmiyor Ne bir arayanım var ne de soranım Senin aşkından başka kimsen yok benim Pencere desen var mı yok mu bilmem 4 tane parmaklık var önümde 4 tane de incecik demir var Hayatın bu yanı öyle zor ki güzelim Günlerim gecelerime karıştı arık Her gün aynı masal aynı hikâye Koskoca bir oda, bir tek ben Yatağım ve senin hayalin Ve küçük bir anı defterim Senin hediyen kalemimle Anlatıyorum yaşanan en acı günlerimi Ne zaman bitecek bu işkence Gelmeyecek mi sen dolu saatler Geçmeyecek mi günlerimiz birlikte Sıkıldım ben bu yaban hayattan Alın götürün beni artık yeter Ben onu özledim, sevgilimi Oysa ne hasretleri yakıp geldim ona Ne savaşlar kazanıp girdim gönlüne Asi yürekleri sildirdim kalbinden Beni ona götürün vefasız gardiyan Yok, olmayacak böyle ya delirecem Ya da sonsuzluğa adım atıcam Onu getir bana gardiyan son bir kez Göreyim gözlerinde ki bensizliği Ah! Demek sende bana düşmansın Son bir söz daha son bir çığlık Belki sen bu şiiri okurken Belki sen bu şiir okuyup ağlarken Ben yavaşça gidicem bu şehirden İki damla dökülecek kâğıdıma İşte o zaman anlayacaksın yanlışını Göreceksin bensizliğin acı portresini O çivilenmiş tahtaların içinde yatarken ben İşte o zaman ağlayacaksın başımda Haykıracaksın göklere beni geri almak için Ksk_rocker(çağatay)