Merhaba Arkadaşlar :) |
06-22-2008 | #1 |
nehir ada
|
Merhaba Arkadaşlar :)Öncelikle aranıza katılmamın sebebi Değerli arkadaşım suskunun tavsiyesiyle olduKarşılaştığım diğer sitelere göre en kaliteli en güzel site forumsinsi ailesi olduÇünkü ahlak bakımından ve yaptığı etkinlikler bakımından hem ilgime hemde beynime hitap ettiUmarım ben sizleri sizde beni seversinizAsıl ismim gizemŞimdiden herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum! |
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :) |
06-22-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Merhaba gizem ailemize hoşgeldiniz inşallah kalıcı ve paylaşımcı üyelerimiz den olursunuz iyi forumlar diliyorum
06-22-2008 | #3 |
kezban
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hoşgeldinsuskunun tavsiyesiyle gelmişsen eğer zaten siteyi biliyorsunduriyi vakit geçirmen dilağiylesitenin derinliklerinde görüşmek üzere
06-22-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Hoşgeldin Gizem :)) Güzel vakit geçirirsin umarım |
06-22-2008 | #5 |
bbk
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hoş geldin gizem iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin iyi forumlar
06-22-2008 | #6 |
b@ron
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Hoş geldinizsefalar getirdinizinşaalah iyi vakit geçirir siniz forumumuzda
06-22-2008 | #7 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Hoşgeldin canem sana suskunun kardeşi gibi bakarıs :) |
06-22-2008 | #8 |
jasmine
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hoşgeldin gizem umarım iyi vakit geçirmeni temmenni ediyorum Ayrıca sevgili suskunada teşekkür ederim böyle iyi bir arkadaşımızı sitedeye davet ettiği içinsevgili suskun olmazsa bile biz bütün arkadaşlarımız sana yardımcı oluruz hiç çekinmene bile gerek yok canım
06-23-2008 | #9 |
su perisi
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Gizemcim, hoş geldin aramıza, umarım ailemizden memnun kalırsın Sitemizin senin gibi cici birine ihtiyacı vardıİyi forumlar tatlım |
06-23-2008 | #10 |
Gözyaşı
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Aramıza hoşgeldin iyi forumlar
06-23-2008 | #11 |
hayko26
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hggizem forumda kalıcı olman dileğiyle,iyi forumlar
06-23-2008 | #12 |
Berna
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)Aramıza hoşgeldiniz Gizem İyi forumlar dilerim :)
06-23-2008 | #13 |
burak97
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)HOŞĞELDİN GİZEM
06-23-2008 | #14 |
pesimistt
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hoşqeLdiniz
06-23-2008 | #15 |
m_r_b
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)hogeldinnn iyi vakit geçireceğine eminim:iconsiritik: