![]() |
Merhaba Arkadaşlar :)
Öncelikle aranıza katılmamın sebebi Değerli arkadaşım suskunun tavsiyesiyle oldu.Karşılaştığım diğer sitelere göre en kaliteli en güzel site forumsinsi ailesi oldu.Çünkü ahlak bakımından ve yaptığı etkinlikler bakımından hem ilgime hemde beynime hitap etti.Umarım ben sizleri sizde beni seversiniz:ashamed0002:Asıl ismim gizem.Şimdiden herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum!...
|
Cevap : Merhaba Arkadaşlar :)
Merhaba gizem ailemize hoşgeldiniz inşallah kalıcı ve paylaşımcı üyelerimiz den olursunuz iyi forumlar diliyorum
|
hoşgeldin.suskunun tavsiyesiyle gelmişsen eğer zaten siteyi biliyorsundur.iyi vakit geçirmen dilağiyle.sitenin derinliklerinde görüşmek üzere
|
Hoşgeldin Gizem :)) Güzel vakit geçirirsin umarım
|
hoş geldin gizem iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin.
iyi forumlar. |
Hoş geldiniz.sefalar getirdiniz.........inşaalah iyi vakit geçirir siniz forumumuzda..............
|
Hoşgeldin canem sana suskunun kardeşi gibi bakarıs :)
|
hoşgeldin gizem umarım iyi vakit geçirmeni temmenni ediyorum .Ayrıca sevgili suskunada teşekkür ederim böyle iyi bir arkadaşımızı sitedeye davet ettiği için...sevgili suskun olmazsa bile biz bütün arkadaşlarımız sana yardımcı oluruz hiç çekinmene bile gerek yok canım...
|
Gizemcim, hoş geldin aramıza, umarım ailemizden memnun kalırsın. Sitemizin senin gibi cici birine ihtiyacı vardı.....İyi forumlar tatlım....
|
Aramıza hoşgeldin iyi forumlar
|
h.g.gizem forumda kalıcı olman dileğiyle,iyi forumlar.
|
Aramıza hoşgeldiniz Gizem. İyi forumlar dilerim :)
|
HOŞĞELDİN GİZEM
|
hoşqeLdiniz..
|
hogeldinnn
iyi vakit geçireceğine eminim:iconsiritik: |