![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
pesimistt
|
![]() biLmiorum waLLa :S:s sewqiLin için annenLeri bırakr mısın???
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
enb
|
![]() önmli bi olay olursa tabii kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() aşık oldun bi şekilde bunu ona göstermn lzm ne yprsın
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Balikcicocuk
|
![]() vazgecmek bise uymas ![]() ![]() bi tane cikon var bunu sevdiinle paylaşırısın yoksam abazalık yapar hepsini azına basarmısın?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:) |
![]() |
![]() |
#128 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:):sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:sevgilim yok ama düşünürsekkk veririm heralde sana önemli bişey diycem dese ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)sordu soruya cvp veririm ve ondan vazgeçmeye çalışırım :( >>>>> aşksız bi hayat düşündün mü hiç ?
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)düşünmedim ve düşünemk istemem ![]() ![]() ![]() onunla onu kırmamak için berabersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)boww kankam soru bana özel mi yohsa :Green_Colorz_PDT_37 önce düşüncelerimi sölerim baktım çok ısrar edio çokda sevio kabul ederim denerim :sm_wink: >>>> aşıkmısın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)yok valla sana özel diildi uydurdum şuanda değilim ![]() ![]() ![]() sen aşık mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
vili
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)ıı ıı diilim aşkk saçmalık mıdır pekii???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)Ben çözemedim ama acı veriyor aşk neyi ifade ediyor
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
bukettt
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)bende bi sıralamsı var önce heycan sonra alışkanlık sonrada acı veren bitiş:(( birini çok seviyorsun ve uzun zamandırda berabrsiniz ama ilgi göstermiyor sende sıkıldn ilgisizlikten daha önce ayrılığı ayrı kalmayı denediniz ama ikinizde beceremdiniz napardın |
![]() |
![]() |
|