![]() |
Barış Manço Tüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#106 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBİNBOĞA'NIN KIZI Babaocagindan ciktim yillar öncesi Bir gün kader karsima cikardi seni Bir göründün bir yok oldum serap misali Dere tepe demem güzel ararim seni Dere tepe demem güzel ararim seni Kurda kusa akil sordum dediler vazgec Binboganin kizidir O sana ne gerek Bir göründün bir yok oldum serap misali Dere tepe demem güzel ararim seni Dere tepe demem güzel ararim seni Kozan yaylasindan geldim BARIS`tir adim Bugün varsak yarin yoguz dogrudur sözüm Bir gün elbet biter vadem cagirir tanrim Artik mahser gününde ararim seni Artik mahser gününde ararim seni Inan mahser gününde ararim seni Artik mahser gününde bulurum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriAY OSMAN Sabahin yemisim bir tane visne Sabahin yemisim bir tane visne Giderim gelirem ardima düsme ay osman Giderim gelirem ardima düsme ay osman Yürü ha yürü ha gecmisem elden Yürü ha yürü ha gecmisem elden Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman Sabahin yemisim bir tane kisnis Sabahin yemisim bir tane kisnis Uyandim nazli yar ellere gitmis ay osman Uyandim nazli yar ellere gitmis ay osman Yürü ha yürü ha gecmisem elden Yürü ha yürü ha gecmisem elden Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman Sabahin yemisim bir tane elma Sabahin yemisim bir tane elma Ilahi canimi al yarimi alma ay Osman Ilahi canimi al yarimi alma ay Osman Yürü ha yürü ha gecmisem elden Yürü ha yürü ha gecmisem elden Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman Ayrilik vadesini icmisem elden ay osman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriESTERGON KALESİ Estergon Estergon 7 krala saray olan Estergon Biz seni nemsehirlerine Allah emaneti edip verdik Ve iste simdi geri almaya geldik Serhaddin hali böyledir Yigid basindan Ali eksik olmaz Rumeli gazileri Kelle verilir ama verilmez Estergon kalasi bre dilber aman Subasi durak aman Kimbilir gönlümü bre dilber aman Bir sinsi firak Gönül yar pesinde bre dilber aman Yar ondan irak aman Akma tuna akma bre sahin aman Ben bir dertliyim Yar pesinden aman gezer kosar Yandim kara bahtliyim Estergonu aldik bre sahin aman Vermeyiz ele aman Akma tuna akma bre sahin aman Ben bir dertliyim Yar pesinden aman gezer kosar Yandim kara bahtliyim Haydin koc yigitler Akma tuna akma bre sahin aman Ben bir dertliyim Yar pesinden aman gezer kosar Yandim kara bahtliyim BURASI MUŞTUR Havada bulut yok Bu ne dumandir Ahnede ölenyok bu ne figandir Su yemen elleri ne de yamandir Ano yemendir gülü cemendir Giden gelmiyor acep nedendir Burasi mustur yolu yokustur Giden gelmiyor acep ne istir? Kislanin önünde asker sesi var Bakin cantasinda acep nesi var Bir cift kundurayla bir de fesi var Ano yemendir gülü cemendir Giden gelmiyor acep nedendir Burasi mustur yolu yokustur Giden gelmiyor acep ne istir? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriEğri Eğri Bana Yolunu Sec Diyorlar Bozuk Yolu Secermiyim? Egri Egri Dogru Dogru Secemezsen Gec Diyorlar Ben Yolumdan Gecermiyim Egri Egri Dogru Dogru Kimi Bati Kimi Dogu Kuzey Güney Hepsi Dogru Kim Secerki Bozuk Yolu? Egri Egri Dogru Dogru Benim Yolum Bana Dogru Hic Yolumdan Dönermiyim? Egri Egri Dogru Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Bana Yarini Sec Diyorlar Vefasiz Yar Secermiyim? Egri Egri Dogru Dogru Secemezsen Gec Diyorlar Gec Desende Gecermiyim? Egri Egri Dogru Dogru Kimi Tatli Bugday Tenli Kimi Mahmur Dudu Dilli Kimi Esmer Nokta Benli Egri Egri Dogru Dogru Ben Bulmusum Nazli Yari Gec Desende Gecermiyim? Egri Egri Dogru Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Sevdigini Al Diyorlar Alsam Bile Yar Yeter Mi? Egri Egri Dogru Dogru Var Yoluna Git Diyorlar Bir Yol Ile Is Biter Mi? Egri Egri Dogru Dogru Bir Karisda Toprak Gerek üstünede Kurulmali Yar Icinde Oturmali Egri Egri Dogru Dogru Baris Demek Toprak Demek Ben Kendimi Verirmiyim? Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Ben Kendimi Verirmiyim? Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Egri Egri Dogru Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru Egri Bügrü Ama Yinede Dogru |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBenden Öte Benden Ziyade - Barış Manço Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismini her köşeye Dudakların şeker gibiydi Baldan öte baldan ziyade Pembe pembe yanakların Gülden öte gülden ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde Gözyaşlarım akıp gidecek Selden öte selden ziyade Bir canım var vereceğim Baldan öte baldan ziyade Sabret gönül sabret Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile İsyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki Kuldan öte kuldan ziyade O'nu düşün o'na sığın O senden öte benden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade Bir ben var ki benim içimde Benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde Senden öte senden ziyade |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı Sözlerisa nasılsınız işallah beni sorarsanız hamdolsun ben iyiyim neyse ben barış mançoyu çok severim öyle gözüküyorki majix arkadaşımda seviyormuş nese iyi akşamlar bybybybybybybybybybybybyby rimsena arslan ERZURUMMMMMMMMM Cevap: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri frmacil onikinci 12 sayfa Cevap: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı Sözleribarış manço dünyaya gelmiş en büyük insan ((( ATATÜRK' ten sonra ))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı Sözlerimeerhaba ben saşa remsene nın arkadaşıyım forim acildekilere selamlarımı iltiyorum sevgilermle ggöörrüüşşüürrüüzzz saşa ginkha |
![]() |
![]() |
|