Cevap : Günün Fıkrası :) |
10-20-2008 | #106 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Saat Yakisikli bir genç ve yasli bir Yahudi uzun bir tren yolculugunda ayni kompartimani paylasirlar Ihtiyar biner binmez, genç adam saati sorar, ancak yanit alamaz Tüm gece süren yolculuk boyunca da hiç konusmazlar Ertesi sabah, varis istasyonuna gelmeden önce, ihtiyar : - Simdi saat 830 oldu! Genç, saskinlikla : - Niye ancak simdi cevap verdiniz ki? - Bakiniz, genç adam; Size dün aksam saati söylemis olsaydim, sohbete baslayacaktik Bana muhtemelen, benim de gittigim kente yolculuk ettiginizi ve belki de oraya ilk kez gittiginizi söyleyecektiniz Ben de, iyi bir insan oldugum için, sizi evime davet edecektim Orada kizim ile tanisacaktiniz Çok güzel bir kiz oldugu için, onu kesinlikle begenecektiniz Eh, siz de çirkin sayilmazsiniz Muhtemelen o da sizi begenecekti Kuvvetle ihtimaldir ki bu is evlilige kadar gidecekti Ben de düsündüm, saati bile olmayan meteliksiz bir damatla, benim ne isim var?
10-21-2008 | #107 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)- Olta Adamin biri en iyi arkadasinin karisinin cenazesine gitmis Cenazede bir bakmis tabutun üzerinde bir olta Cenaze merasiminden hemen sonra taziyetlerini bildirmek üzere arkadasinin yanina gitmis Bas sagligi diledikten sonra, - Tabutun üzerinde bir olta gördüm Her halde esinle ilgili özel bir anisi vardi? diye sormus Adamda : - Yooo, cenazeden sonra baliga gidicem de diye cevap vermis
10-22-2008 | #108 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Apple Pie Temel Ingiltere ye gitmeye karar verir ve arkadasi Dursun a gider bu kararindan bahseder Ancak bir problem vardir Temel in Ingilizcesi yoktur Temel : - Dursun ben oralarda ne yiyicem aç kalirim? - Nereye gidersen git, "Apple pie please" de onlar getirir Temel gider; 1 gün, 2 gün, 3 gün hep Apple Pie yer, en sonunda bikar ve Dursun a telefon açar: - Biktim ben bu yemekten Baska yemek söylede onu yiyim - Tamam, o zaman Biraz da "Cherry pie" de Temel girer restoranta ve yanindaki garsona : - One Cherry Pie please Garson : - With cream or without cream? Temel : - Hmmmm, APPLE PIE PLEASE
10-22-2008 | #109 |
hayko26
|
Cevap : Günün Fıkrası :)hehe paylaşım için teşekkürler ya:D
10-23-2008 | #110 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kavga Sebebi Karakolun kapisindan içeri bir küçük oglan girmis; - Polis amca, lütfen yardim edin babam sokakta 3 kisiyle kavga ediyo Ve birlikte sokaga inmisler gerçekten de çocugun babasi 3 tane adamla tekme tokat dövüsüyo, polis sormus : - Peki hangisi senin baban? Çocuk cevap vermis : - Bilmiyorum, zaten bu yüzden kavga ediyolar
10-24-2008 | #111 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ancak Geldik Bir gün cennetin kapilari siddetle vurulmus, içeriden seslenmisler : - Kim o? Disaridan gök gürültüsü gibi bir ses : - Biz Istanbul u fetheden Fatih in yigitleriyiz! Içeriden hos geldiniz diyerek kapilar ardina kadar açilmis ve yigitleri içeriye buyur etmisler Her sey çok güzel gidiyormus Ta ki, 40 yil geçinceye kadar Bir gün kapilar yine siddetle çalinmis, içeriden sormuslar : - Kim o? Disaridan gök gürültüsü gibi bir ses : - Biz Istanbul u fetheden Fatih in yigitleriyiz! Içeriden hemen cevaplamislar : - Hadi len! Onlar 40 yil önce geldi! Disaridan yine ses gelmis : - Biz mehter takimiyiz ancak geldik!
10-25-2008 | #112 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ne Olucak Halimiz? Hans ve Peter merak içerisindeymisler, - Bizim birahanelerdeki insanlar öyle koyu muhabbete dalmaz Halbuki beyaz içki içen Türkler in uzun uzun çene çalinan meyhaneleri var Denemek için raki içmisler, birinci dubleden sonra Hans arkadasina dönmüs, - N olucak bu Almanya nin hali?
10-25-2008 | #113 | |
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Alıntı:
|
|
10-26-2008 | #114 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Felsefe Renkli kisiligiyle ün yapmis bir felsefe hocasi, yilin son sinavini yapmak üzere sinifa girmis Bütün ögrenciler çok heyecanli, hepsi merakla sorulari bekliyolar, felsefe hocasi sinifa söyle bi bakmis, derken sandalyesini kaptigi gibi kürsünün üzerine koymus - ISTE 100 PUANLIK TEK SORU, BANA BU SANDALYENIN VAROLMADIGINI ISPAT EDIN Herkes bir girismis yazmaya efendim hizli hizli yazanlar, haril haril düsünenler derken, aralarindan biri kagida tek bi cümle yazmis sonrakalkmis hocasina vermis ve sinavi bitirip cikmis Sonuclar aciklandigi zaman bir bakmislar koca sinifta 100 üzerinden 100 alan tek kisi var, o da sinavi 2 dakkada bitirip çikan cocuk Peki acaba çocuga 100 puan getiren o tek cümleneymis? - HANGI SANDALYE?
10-27-2008 | #115 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Babanin Sonu - Babam öldü, demis Temel ilyas sormus: - Neden öldü? - Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü - Eyvah parçalandi mi? - Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi - Apartmana mi çarpti, nasil oldu? - Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idiÇamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü - Orada mi öldü? - Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden - Peki sonra? - Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk onu
10-28-2008 | #116 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Gerçek Bira Dünyanin en ünlü bira fabrikalarinin patronlari toplantinin yapildigi otelin barina ugramis Corona nin patronu gelmis, barmene seslenmis : - Çek bir Corona! Bir süre sonra Budweiser in patronu bara yanamis : - Ver bir Bud! Miller in patronu bara oturmus : - Miller! Ardindan Efes Pilsen in patronu bara gelmis : - Bir CocaCola lütfen Diger patronlar kendisine hayret dolu gözlerle baktiginda su cevap gelmis : - Madem hiçbiriniz bira içmiyorsunuz,katilayim dedim
10-29-2008 | #117 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bes Para Etmez Adam durdurdugu taksi söförüne sorar : - Genclik parkina kadar kaça götürürsün? - Yüz Ruble - Peki yanima karimida alsam? - ??? Yüz Ruble Adam karisina döner : - Bak sana bes para etmezsin diye bosuna demiyormusum!
10-29-2008 | #118 |
su perisi
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ellerinize sağlık, hepsi birbirinden komik |
10-29-2008 | #119 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)iLqiniz için tşk edermm (:
10-30-2008 | #120 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kutup Ayisi Soguk bir kutup gecesinde yavru kutup ayisi annesine yaklasarak; - Anneeee, ben kutup ayisi miyim? - Evet oglum - Peki anneee sen de kutup ayisi misin? - Evet oglum - Peki anneee babam da kutup ayisi mi? - Tabii ki oglum - Peki anneee dedem, dedemin dedeleri falan hepsi kutup ayisi miydi? - Evet oglum hepsi kutup ayisiydi - Yani sülalemizde bi karisiklik falan yok di mi anne? - Yok tabi oglum hepimiz kutup ayisiydik, niye soruyorsun? - Üsüyorummmm anasini satiyim Üsüyorummmmm!