![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Gözyaşı
|
![]() Galiba hastanede açarım gözlerim eğer gerçekten aşıksam bi kere oldu Sevgilin sana bağırsa sakinleşmeyemi çalışırsın üzerinemi gidersin
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
_SiYaH_
|
![]() eğer hatalıysam alttan alırım ama sebepsiz yere bağrıosa üzerine giderim >>> sevdiğin kızı ailen istemio naparsın ?
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Gözyaşı
|
![]() Aileme karşı gelirdim aşık olduğun biri seni istemeye gelse vermezlerse kaçarmıydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
_SiYaH_
|
![]() eğer seviosam aşıksam kaçarım :)) >>> aşık olduğun kız kaza geçirse ve kalıcı izleri olsa ondan vazgeçermiydin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Gözyaşı
|
![]() Hayır asla dahada bağlanırdım onun hayata sarılması için onun yanından hiç ayrılmam sevdiğini kıskanırmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
_SiYaH_
|
![]() walla daha önce kimseye aşık olmadım ama seven insan kıskanır derler kıskanırım heralde >>>> alttaki sen sevdiğini kıskanırmısın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Gözyaşı
|
![]() bazen kıskanırım Aşkın gözü kördür diyorlar bunun anlamı sana neyi ifade ediyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
suskun
|
![]() bu cümlenin altında mutlak yapacağın bir hatayı ifade ediyor!Tabi istisna olmaya bilir ama istisnalar kaydeyi bozamz:)ben böyle düşünüyorum ![]() Aşkın için yaptığın bir çılgınlıktan dolayı başına çok kötü bişey geldimi?geldiyse kısaca anlatırmıısn*
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Gözyaşı
|
![]() evet geldi aşırı alkol almıştım hap falan attım zehirledim kendimi arkadaşlar kurtarmıştı Sevdiğinden ayrılmak istesen o sana çok sevdiğini senin için herşeyi yapacağını söylese vazgeçermiydin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
suskun
|
![]() o anki duruma bağlı ama herhalde dayanamazdım! sevdiğin kişi için karekterinden ödün verirmisn? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Gözyaşı
|
![]() Bende söyleyemem ama belli ederdim belkide söylerdim ne bileyim işte Sevdiğin kişi yalan söylerse ayrılırmıydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
_SiYaH_
|
![]() bu yalan çok büyükse eet ayrılırdım ![]() ![]() ![]() >>>> sevdiğin kişi tarzını değiştirmeni istese değiştirirmisin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
kara_gozlu
|
![]() eğer o da benim için aynı şeyi yapıcaksa evet değiştirirdim ![]() ![]() ![]() ![]() yıllardır birlikte olduğun insan evliymiş ve sen bunu sonradan öğreniyosun ama birbirinizi deli gibi seviyorsunuz ne yaprdın ? |
![]() |
![]() |
|