![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Makarna-Kuru-Pilav Karsınızdaki insanın güveninizi kazanabilmesi içün onda olması gereken üç özellik nedir?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
angelesdream
|
![]() bana ne olursa olsun yalan soylememelidir,- beni her zaman etkılemelıdır, bana ters gelen şeyleri asla yapmamalıdır pekii sen soyle alttaki: şu an tanımayı istediğin we en çok yanında olmasını istediğin 3 kişi we nedenleri? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() HHHAAAA tanışmayı istediin diye soruosan
![]() ![]() ![]() ![]() Peki sen söle tanışmak ve yanında olmasını istediin üç kişi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
angelesdream
|
![]() yok oyle sormamıştım ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefon rehperınden sılmeyı düşündüğün 3 kişi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() EEE tamam ozmanda sen niee sölemedin beklıom simdi sorduuna cevap verıom ama sende benim sorduuma cevap ver ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Ben en iisi bildiklerimi sayem du bakemmmm ![]() ![]() ![]() Sana bi tatil imkanı sunuolar ve sende bu haber karsısında cok sevınıosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Mustafa Sandal,Emrah,İntizar Senin ağlamana sebep olacak 3 seyyy???? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
J_TERRY
|
![]() hızlı bı arac yuklu mıktarda para ve sevdıgım kız (filimlerde hep ole oluyo) en sevdıgın 3 ders |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
J_TERRY
|
![]() salak ca konusman mantıksız olman bıde herseyı bılıyomus haavasında olsan yeter 3 tane sigaara markası |
![]() |
![]() |
|