|
|
#106 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Makarna-Kuru-Pilav Karsınızdaki insanın güveninizi kazanabilmesi içün onda olması gereken üç özellik nedir?
|
|
#107 |
|
angelesdream
|
bana ne olursa olsun yalan soylememelidir,- beni her zaman etkılemelıdır, bana ters gelen şeyleri asla yapmamalıdır pekii sen soyle alttaki: şu an tanımayı istediğin we en çok yanında olmasını istediğin 3 kişi we nedenleri? |
|
|
|
#108 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
HHHAAAA tanışmayı istediin diye soruosan
![]() sayammm![]() Merve Sevi-George Hagi-Bergüzar KorelPeki sen söle tanışmak ve yanında olmasını istediin üç kişi |
|
|
|
#109 |
|
angelesdream
|
yok oyle sormamıştım ama ![]() ![]() ![]() sen işine oyle geldiği için ![]() neyse:))telefon rehperınden sılmeyı düşündüğün 3 kişi |
|
|
|
#110 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
EEE tamam ozmanda sen niee sölemedin beklıom simdi sorduuna cevap verıom ama sende benim sorduuma cevap ver ![]() ![]() Ali BAKİ-Bekir HOCA-VEEEEEE SİNEM
|
|
|
|
#112 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Ben en iisi bildiklerimi sayem du bakemmmm ![]() ![]() Sokrates Plüton bide AristoSana bi tatil imkanı sunuolar ve sende bu haber karsısında cok sevınıosun ![]() Gitmei çok istiosun![]() ![]() ![]() Seni bu tatilden caydıracak üç şey ne olabilir![]()
|
|
|
|
#114 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Mustafa Sandal,Emrah,İntizar Senin ağlamana sebep olacak 3 seyyy???? |
|
|
|
#117 |
|
J_TERRY
|
hızlı bı arac yuklu mıktarda para ve sevdıgım kız (filimlerde hep ole oluyo) en sevdıgın 3 ders |
|
|
|
#120 |
|
J_TERRY
|
salak ca konusman mantıksız olman bıde herseyı bılıyomus haavasında olsan yeter 3 tane sigaara markası |
|
|
|