![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
bluemoonlight
|
![]() hayır kusura bakma ama abi rica etsem sınavlarıma girer msin_? :) grinmnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
bluemoonlight
|
![]() dilenmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() affetirmek için kendini ayaklarına kapanır mısın_* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() İşlediğim suça bağlı ![]() ![]() ![]() Bir deha olsan, deneylerini gerçekleştirmek için insanlardan para ister miydin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
bluemoonlight
|
![]() onlara geri ödemek şartıyla ![]() ![]() ![]() git kendini köprüden at deseler atar mısın_?Baq sana da para verecekler Trilyoner olucan grinmnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hangi köprü grinmnnn Bizim köprüden hep atlıyorum grinmnnn Zillere basıp kaçarsan 20 milyon vericez deseler (Ben küçükken (14 grinmnnn) hep yapardım) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
bluemoonlight
|
![]() kaç katlı apartman Ya da kaç ev :) paranın toplamı laSım ![]() ![]() "Vakit tamam seni Terkediyorum"Derse naaaparsın Kötü Çocuk_? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Neden terk ettiğini sorarım (umarım soruyu fena halde yanlış anlamamışımdır) Suratsız bir insanı güldürene kadar uğraşır mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
bluemoonlight
|
![]() bi yere kadar ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parasız ne yaparsın_? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Yazılarımı satarım ![]() ![]() Şarkı söyler misin kendi kendine? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
bluemoonlight
|
![]() tabi ki ![]() ![]() ![]() Sıkıldık mı ne yaparıS_? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
doctor88
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Gözyaşı
|
![]() o zaman senin derslerine girerim birbirimizi kırdık mı ne yaparız
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
bluemoonlight
|
![]() Özür Dileriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşının üSüldüğünü görsen naaparSın___? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Üstümde -ortalıkta çıkarabilieceğim- ne kadar giysi varsa hepsini çıkarır ona veririm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çölde bir insanla yalnız kaldın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|