![]() |
Barış Manço Tüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriNEREDE Deste deste gül kokladim Gül dalinda bülbül nerde Enginlere yelken actim Yelkenimde rüzgar nerde Yaz günesi kavururken Iki damla suyum nerde Sonbaharda aksam vakti Erken cöken hüznüm nerde Bulut beyaz umudum nerde Cimen yesil tutkum nerde Daglar yüksek gücüm nerde Pinar soguk coskum nerde SIfa bulmaz derde düstüm Derdime dermanim nerde Hic kapanmaz bir yarem var Yareme tek carem nerde Pamuk elli ninem nerde Gül yanakli anam nerde Pembe beyaz bacim nerde Yumuk yumuk kizim nerde Yillar önce telli duvakli Bana kosan karim nerde Kah üzüntüm kah sevincim Canyoldasim kadinim nerde --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri frmacil onuncu 10 sayfa --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriDÜRİYE Dü Dü Dü Düriye komsu kizi Düriye Naz etme gel beriye mahsun durma öyle Dü Dü Dü Düriye komsu kizi Düriye Hele hele gel beriye darginmisin söyle Inci bocuk tanesi boynunu süsleyen Yedi köyün hanesi feda sana düriye Dü Dü Dü Düriye komsu kizi Düriye Benim gönlüm sende senin gönlün kimde Meyva veren agac dallarini eger mi Yere düsen meyvayi toplamaya deger mi Altin cöpe düsse degerini kaybeder mi Tenekeyi parlatsan hic ceyrek altin eder mi Dama cikmak isteyen merdivenden iner mi Insan attan inip hic esege biner mi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriOLMAYA DEVLET CİHAN'DA Usta terzi dar kumastan bol gömlek diker Dogru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Egrinin ve dogrunu hesabi mahserde Dünyada biraz huzur herseye bedel Sagligin nasil gülüm sen ondan haber ver Ilac neye yarar vade gelmisse eger Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi Han senin hamam senin konaklar senin Tarla senin ciftlik senin bag bostan senin Diyelim ki dünya mali tümünden senin Agiz tadiyla yersen bir seye benzer Sagligin nasil gülüm sen ondan haber ver Ilac neye yarar vade gelmisse eger Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi BARIS der biraz tuzum ekmegim olsa Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa Birde söyle püfür püfür bir cinar gölgesi Kac kula nasip olur ki keyfin böylesi Bir lokma ye bir yudum ic bir oh cekiver Ilac neye yarar vade gelmisse eger Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriUNUTAMADIM Dün yine yapayalniz,dolastim yollarda Yagmurlarda islanan bombos sokaklarda Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni Unutmak kolay demistin alisirsin demistin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni Yillar ikimizden de cok seyler götürmüs Sen yeni yuva yaparken beni paramparça bölmüs Gözlerimde yas kalbimde sizi unutmadim seni Unutamadim unutamadim ne olur anla beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriOSMAN Osman bir deli oglan onyedisinde Bir dikili tasi yoktu su fani dünyada Osman garip Osman bir deli oglan Osman sahipsiz Osman bir asik oglan Serife bir güzel kiz onbesinde Serife ay parcasi Serife elma yarisi Serife bey kizi Serife aga kizi Osman kim Serife kim derler Derler de araya girerler agalar beyler Sana yoksul dediler Osman Garip fakir dediler Osman Aga kizi nene gerek Seni oyuna getirdiler Osman Gel büyük sözü dinle Osman Hani kan kardestik osman O kizi sana yar etmezler osman Gece vakti dellenme Osman Birak o silahi yerine Osman Silahla mertlik olmaz Osman Allah`in verdigi cani Almak sana mi kaldi Osman ? Destur be tövbe de Osman Yüzbin kere tövbe de Osman Tetik kolay düser ama Osman Dur Osman dur cekme Osman Osman bir deli oglan onyedisinde Bir dikili tasi yok derlerdi su fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oglan Osman sahipsiz Osman bir asik oglan Dinleyin agalar dinleyin beyler Üc günlük dünyada üc kurusluk mala gönül verenler Bilesiniz artik Osman`in da bir dikili tasi var Bir avuc topraga dikili bir tasi Bir de agizdan agiza dalga dalga yayilan yanik bir türküsü var Osman`in |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriAL BENİ (DYB) Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümensiz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al yanina Sar sar beni sar beni acilarla Cok uzaktan gelen bir ses Sanki senden haber gibi bana Aksam vakti dönen kuslar Sanki benden cevap gibi sana Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al yanina Sar sar beni sar beni acilarla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriSARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA Yaz dostum, Guzel sevmeyene adam denir mi? Yaz dostum, Selam almayana yigit denir mi? Yaz dostum, AltI ustu be$ metrelik bez icin, Yaz dostum, Bo$a gecmi$ omre ya$am denir mi? Yaz tahtaya bir daha, Tut defteri kitabI ![]() SarI Cizmeli Mehmet Aga Birgun oder hesabI ![]() Yaz dostum, Yoksul gorsen besle kaymak bal ile ![]() Yaz dostum, Oksuz gorsen sar kanadIn(I) kolunu Yaz dostum, Kimse gocmez bu dunyadan mal ile Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabI SarI Cizmeli Mehmet Aga Bir gun oder hesabI Yaz dostum, BARI$ soyler kendi bir ders aLIr mI? Yaz dostum, Su ustune yazI yazsan kaLIr mI? Yaz dostum, Bir dunya ki hakLI haksIz karI$mI$ ![]() Yaz dostum, Bo$a koysan dolmaz dolusu aLIr mI? Yaz tahtaya bir daha Tut defteri kitabI SarI Cizmeli Mehmet Aga Bir gun oder hesabI |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBİR SELAM SANA Bir dilim ekmegi bölüsürüm seninle Suyu ayni tastan yudumlarim seninle Eger kalbin kiriksa dost yüzünden Bir selam sana gönül daglarindan Gel sende katil bizlere Dolas bahcemizde gönlünce Uzat korkma elini Bak bes parmagim var benimde Eger kalbin kiriksa dost yüzünden Bir selam sana gönül daglarindan Gel sende katil bizlere Dolas bahcemizde gönlünce Uzat korkma elini Bak bes parmagim var benimde Eger kalbin kiriksa dost yüzünden Bir selam sana gönül daglarindan Al selamimi gönül daglarindan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriELVEDA ÖLÜM Coktan ucmus güvercin Tahta masam devrilmis Can dostum comar uykuda Tatli komsu ayse teyze Emekli salih ögretmen Hepinize hepinize elveda Dostlar elveda Gözlerim kursun gibi Agir agir kapandi bu gece Elveda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriAMAN AVCI VURMA BENİ Aman avci vurma beni Ben yarali Aybalam yaraliyam Yaraliyam ben yarali Avci vurmus Aybalam yaraliyam Bir tas attim caya düstü Caydan bir cift Aybalam tuna uctu Benim gönlüm sana düstü Senin gönlün Aybalam kime düstü Bu daglarda celan gezer Tirnaklarin Aybalam tasla ezer Ben o yare neylemisem O yar benden Aybalam irak gezer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBIG BOSS MAN Big boss man Can't you hear me when I call Big boss man Can't you hear me when I call Well you ain't so bad When you real like on I'm gonna get me a boss man Drinkin around no bar I wanna little drink of water And you know me a star Big boss man Can't you hear me when I call Well you ain't so bad You just stroll lies on I'm gonna get me a boss man Drinkin around no bar I wanna little drink of water And you know me a star Big boss man Can't you hear me when I call, when I call Well you ain't so bad Ye ya just tell lies on Aha ya got it boss man Mmm shake it easy Ya know what I got ahah I got a boss man Crazy crazy guy ahahaya Gotta gotta gotta gotta crazy boss My boss man Mmm hmm I wanna drink water hey ey He give me some water what do you want some ye Go on You want some don't you I know ya do Mmm my boss man My boss man I'm gonna bus me bus me Drinkin around no bar I wanna little drink of water --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri frmacil onbirinci 11 sayfa --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBEBEK Elmalidan ciktim yayan Emmim atli dayim yayan Dayan hey dizlerim dayan Bebek beni deli eyledi Yakti yikti kül eyledi oy nenni Bebek oy Deve var deveden yüce Deveyi yüklettim gece Nicedeyim anam Nice Bebek beni deli eyledi Yakti yikti kül eyledi oy Nenni Bebek oy Bir tas attim yuvarlandi Gitti besige dayandi Yavrum uykudan uyandi Bebek beni deli eyledi Yakti yikti kül eyledi oy Nenni Bebek oy Bebek beni deli eyledi Yakti yikti kül eyledi Nenni Bebek oy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriTRIP Swing high it�s nearly time to go Swing high crazy about the ?????? There dancing and dancing and dancing around Your at the bottom and you can�t get out It all belongs to you Yaw yay yaw yaw yaw yaw yaw yaw yaw FLOWER OF LOVE There's a flower called love It grows in hidden ways It can exist for years Or fade away in days There's the flower that Rays on heavens fly The Flower of love Holds the key of life The flower of love Peace through many ???? Mmmm mmmm mmmm mmmm Theres a flower called love It holds the secret of life Theres a flower called love Guard it with your life Love is all there is can't live without love Love is all there is can't live without love Love is all there is can't live without lovvvvve |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriUnutamiyorum Yillar Sonra Yine Karsindayim Birak Biraz Yaninda Kalayim Sen Tek Mutlu Ol Baska Arzum Yok Bense Seni Unutamiyorum Duydum Bugün Evleniyormussun Baskasinin Oluyormussun Sen Tek Mutlu Ol Baska Arzum Yok Bense Seni Unutamiyorum Doya Doya Son Bir Görmek Istedim Cok Yakismis Beyaz Gelinligin Sen Tek Mutlu Ol Baska Arzum Yok Bense Seni Unutamiyorum Meraklanma Tekrar Gidecegim Araniza Girmeyecegim Sen Tek Mutlu Ol Baska Arzum Yok Bense Seni Unutamiyorum Bense Seni Unutamiyorum Bir Türlü Seni Unutamiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKAĞIZMAN Kagizmana ismarladim nargele nargele Kagizmana ismarladim nargele nargele Gümüs kemer ince bele dar gele dar gele oy Gümüs kemer ince bele dar gele dar gele oy Bahar gelir kuzular yayilir yanyana Bahar gelir kuzular yayilir yanyana Benim yarim inci takar gerdana gerdana oy Benim yarim inci takar gerdana gerdana oy Erzuruma ismarladim kazani kazani Erzuruma ismarladim kazani kazani Ben sevisem hem okuru yazani yazani oy Ben bilirem bu yerlerde gezeni gezeni oy |
![]() |
![]() |
|