![]() |
Barış Manço Tüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKALPLER BERABER Sanki gece çagirdi beni Sanki rüzgar fisildiyor seni Sanki kaybolan askimi Yeniden yasar gibi Kalpler beraber Gözler beraber Elele seninle Güzeldi geceler Sevdalilar kumrular gibi Kuytularda kayboldu simdi Sensiz geçmiyor günler Sensiz bitmiyor geceler Kalpler beraber Gözler beraber Elele seninle Güzeldi geceler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriZEHRA Halamin kizi Zehra dostlar basina Bize sik sik gelir gece yatisina Zehra Bir gecerken ugramisti tam 18 ay oldu O gün bugün bizde kaliyor zehra Zehra seni cok seviyorum Bir türlü sana git diyemiyorum Ama Artik anla be zehra Bak iste sulandi gözlerin yine dolu dolu Bak iste bu haliyle beni ediyor deli deli Kulun olayim kölen olayim Hemen darilma hala kizi zehra Kulun olayim kölen olayim Kes aglamayi hala kizi zehra Cayina biber koydum corbasina recel kattim Hapsirik tozu serptim hirkasina Zehra Yatagina fare koydum dolabina kurbaga Ama yine banamisin demedi Zehra Yatagimi al yorganimi al Makasimi, taragimi kederimi al Terligimi al bardagimi al Havlumu tabagimi catalimi al Bir su köhne evimin kapisi var Ne hacet Zehra onu da al |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriSAKIZ HANIM - MAHUR BEY Cocuklugumun gectigi o eski mahallede Asi boyali ahsap eski bir evde otururlardi Sakiz Hanim�la Mahur bey Bembeyaz tenli bembeyaz sacliydi Sakiz Hanim Zaten onun icin Sakiz Hanim derdik kendisine Pamuk gibi elleriyle kemence calardi Esi Mahur bey önce biraz nazlanir Sonra o da kanunuyla eslik ederdi Sakiz Hanim�a Beraber mesk ederlerdi Yaz aksamlarinda acilirdi perdeler Yorgun ellerinden dökülürdü nagmeler Iki yil kadar oluyor önce kanun sustu o eski evde Bir kac ay sonra da kemence Ve asi boyali ahsap evin perdeleri Bir daha acilmamak üzere kapandi Evin satilacagi söylentileri baslayinca gittim Iceri girdigimde eski bir koltugun üzerinde Boynu bükük bir kanun Ve kanunun gögsüne yaslanmis mahsun kemenceyi gördüm Bizi rahatsiz etmeyen der gibiydiler Kiyamadim Uzaklastim Mahur Bey susunca Kapandi perdeler Sakiz Hanim�la bitti o hüzünlü nagmeler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriSAHİLDE Yillar önce yine böyle bir agustos aksami Seninle yürümüstük bu sahilde Bilmem hala benim gibi sende hatirlarmisin Elele söz vermistik bu sahilde Seni bana cok gördüler Inanmadin mi bana Unutmam demistim sana O sabah ayrilirken Simdi bilmem kimbilir hangi sahilde nerdesin Ben yalniz acaba sen kiminlesin Seni bana cok gördüler Inanmadin mi bana Unutmam demistim sana O sabah ayrilirken Herkes duysun Tertemiz askimin öldügünü Tek basima kutladim yildönümümüzü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriGAMZEDEYİM Gamzedeyim deva bulmam Garibim bir yuva bulmam Gamzedeyim deva bulmam Garibim bir yuva bulmam Kaderimdir hep cektigim Inlerim hic reha bulmam Kaderimdir hep cektigim Inlerim hic reha bulmam Elem beni terketmiyor Hic tefasila vermiyor Nihayetsiz bu takibe Dogrusu ömür yetmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriGÖNÜL DAĞI Gönül dagi yagmur yagmur boran olunca Akar Can özüne sel gizli gizli Bir tenhada can canani bulunca Sinemi yaralar yar oy Yar oy yar oy dil gizli dil gizli Sinemi yaralar yar oy Yar oy yar oy dil gizli dil gizli Dost elinden gel olmasa varilmaz Rizasiz bahcenin gülü derilmez Kalpden kalbe bir yol vardir görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yol gizli yol gizli Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yol gizli yol gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin ok ok yar yar cana yaralarken Cümle alem uykusunda yatarken Kimseler görmeden yar oy Yar oy Yar oy gel gizli gel gizli Hoyratlar görmeden yar oy Yar oy Yar oy gel gizli gel gizli Horozlar ötmeden yar oy Yar oy Yar oy gel gizli gel gizli --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri frmacil dokuzuncu 9 sayfa --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriNAZAR EYLE Nazar Eyle Nazar Eyle Gel yanima pazar eyle Yüce hakan sefere gitmis Bilge hatun 9 dogurmus Dokuz oglan 5 yasina gelmis Dokuzu birden kilic kusanmis Nazar Eyle Nazar Eyle Gel yanima pazar eyle Sirma sacli 40 güzel gelmis Levent boylu 40 yigide varmis Dügün dernek 40 gece sürmüs 40 deve 40 koyun kurban kesilmis Nazar Eyle Nazar Eyle Gel yanima pazar eyle Avucuma bir kus konmus Biri tutmus kanadini yolmus Biri kesmis öteki yemis Garip Baris "hani bana" demis Nazar Eyle Nazar Eyle Gel yanima pazar eyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBİR BAHAR AKŞAMI Bir bahar aksami rastladim size Sevincli bir telas icindeydiniz Derinden bakinca gözlerinize Neden Basinizi öne egdiniz? Icimden uyanan eski bir arzu Dediki yillardir aradigin iste bu Simdi soruyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKOCA TOPÇU Hey koca topcu Su daglara yan gele - yan gele Vahres-i fitteki düsman sefilesinin su kesimi Denkles dur Iki biyik bükümü saga - beraber bir iki Üc evlek ile ruh - beraber bir iki üc Bir gülle tikila Ikila Sikila Mesafe hak getire Haydi Allah rasgetire aman Genc Osman dedigin bir kücük usak Beline baglamis ibrisi kusak Askerin icinde birinci usak Allah Allah deyip gecer Genc Osman Bagdatin kapisin genc osman acti Düsmanin cümlesi önünden kacti Kelle koltugunda 3 gün savasti Allah Allah deyip gecer Genc Osman Bagdatin icine girilmez yastan Her ana dogurmaz böyle bir arslan Kelle koltugunda gelyior Karstan Allah Allah deyip gecer Genc Osman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriBEN BİLİRİM Deli Gönül sevdasini ben bilirim ben bilirim Deli Gönül sevdasini ben bilirim ben bilirim Yardan ayri kalmasini ben bilirim ben bilirim Yardan ayri kalmasini ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Kislalara erdi bahar tezkereye bir kac gün var Kislalara erdi bahar tezkereye bir kac gün var Baris`a da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Baris`a da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Baris`a da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Ben bilirim ben bilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı Sözleriavatarım) ÖLÜM ALLAH'IN EMRİ Aksam olunca kuslar dönerken Bir hüzün cöker dolar gözlerim Issiz ovaya yagmur inerken Bir hüzün cöker dolar gözlerim Kim aramis kim bulmus Dertlerine care Ölüm Allah`in Emri Ayrilik olmasaydi of off hele hele yar Günbatisinda sular kararir Bir hüzün cöker dolar gözlerim Karli daglardan asan yollara Bir hüzün cöker dolar gözlerim Kim aramis kim bulmus Dertlerine care Ölüm Allah`in Emri Ayrilik olmasaydi of off hele hele yar Yillarca seni bekledim durdum Göc vakti geldi artik yoruldum Istemem tatsin ask acisini Her kim anarsa Baris adini Kim aramis kim bulmus Dertlerine care Ölüm Allah`in Emri Ayrilik olmasaydi of off hele hele yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKÜHEYLAN Urfa Diyarbakir gezdim hele hele yar yar 32 sancak saydim hele hele yar yar Neslihan derler güzelim adini duydum breh breh Gülyüzünü görmeye geldim Kalk gidelim Küheylan Ucalim gayri oyy Nelsihan a varalim gayri Rumelinde pek cok gezdim hele hele yar yar Tunaboyunda dolandim hele hele yar yar Aslihan derler güzelim adini duydum breh breh Gülyüzünü görmeye geldim Kalk gidelim Küheylan Ucalim gayri oyy Aslihan a varalim gayri Aslihan dan neslihan dan hele hele yar yar Fayda gelmez beykizindan hele hele yar yar Baris böyle belledi bir caldi binbir söyledi Sizde böyle söyleyin haydi Kalk gidelim Küheylan Ucalim gayri oyy Sen bana dön ben sana gayri Kalk gidelim Küheylan Ucalim gayri oyy Kentimize varalim gayri Kalk gidelim Küheylan Ucalim gayri oyy Evimize dönelim gayri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı Sözleriilginç bir şarkı ) LAMBAYA PÜF DE Lambaya püf de Oh deme püf de Perdeyi ört kiz Cekmede ört kiz Lambaya püf de Oh deme püf de Perdeyi ört kiz Acmada ört kiz Kol sariyor Kol basiyor Kiz ben yaniyom Ben yaniyom sarikiz Lambaya püf de Oh deme püf de Perdeyi ört kiz Cekmede ört kiz Ohh beeeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriS ![]() ![]() A,A, B,B, C,C,D,E,F,G A,A, B,B, C,C,D,E,F,G, yumusak g J,K,L,M,N,O,Ö,P,R S,S,T,U,Ü,V,Y,Z S ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() Yardim et hocam kurban olam S ![]() ![]() ![]() aristo mantigi, dijeyonin sorulari S ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ercif bezleri fakülte tezleri metnaik frozlar omurgasizlar Kulagimda hocamin altin sözleri S ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() Yardim et hocam kurban olam A,A, B,B, C,C,D,E,F,G A,A, B,B, C,C,D,E,F,G, yumusak g J,K,L,M,N,O,Ö,P,R S,S,T,U,Ü,V,Y,Z S ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() Yardim et hocam kurban olam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriSÜPER BABAANNE Babaannem dedemi ilk gördügü gün Tam yüreginden vurulmus Dedem söyle bir capkinca bakip Hafifce biyigini burkmus O zamanin erkegi pek bi agirmis Kizlari ise pek bi hosmus Kirk yil Bir yastikta tam 40 yil Anlat babaanne ölümsüz askini Bir yastikta tam 40 yil Ufacik bir yuva Nohut oda bakla sofa Ama sapasaglam ayakta Ceyiz dedikleri yorgan ve yastik Iki sandik iki de bohca Gözleri hala dolu dolu oluyor Dedemin adini andikca Kirk yil Bir yastikta tam 40 yil Anlat babaanne ölümsüz askini Bir yastikta tam 40 yil Süper babaanne seni cok seviyoruz O büyük asklari inan bizde yasiyoruz Bugünkü genc kizlar yarinin anneleri dersin Inan gencleri anlayan bir tek sensin Tüh tüh masaallah nazar degmez insaallah Süper babaanne seni cok seviyoruz O büyük asklari inan biz de yasiyoruz Zaman degisir ama asklar degisir mi Yillar sonra biz de böyle diyecegiz degil mi Tüh tüh masaallah nazar degmez insaallah Babaanneme göre zamane kizlari Pek bi hos ama pek bi zormus Hele hele beyleri dede gibi olmasada Herseyi zor begenir olmus E beyleri zor bey e kizlari zor kiz Genclerin isi pek bi zormus |
![]() |
![]() |
|