Cevap : Günün Fıkrası :) |
09-27-2008 | #76 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Temel ve Sevgilileri Temel in 3 tane sevgilisi vardirBiri ögretmen, biri doktor, biri de santralcidir Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir Bunu bilen arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri degil?" diye Temel de ona döner: -Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "su an mesgul daha sonra tekrar deneyin" der Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha tekrarliyalim
09-28-2008 | #77 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Fifi Bir kompartimanda Ingiliz, Fransiz, Alman ve oldukça güzel genç bir bayan seyahat ediyorlarmis Bir ara genç ve güzel bayanin basinin üzerindeki sepetten sivi damlayinca Ingiliz hemen oturdugu yerden firlayip, parmagini degdirerek siviyi yalamis ve : - Hiimmm, bu halis viski Fransiz ayni islemi yaparak : - Hadi canim bu bal gibi sarap Alman : - Yaniliyorsunuz beyler bu olsa olsa bira olur Genç ve güzel bayan gülümseyerek ayaga kalkmis ve sepete hafifçe dokunarak : - Kiz FIFI, bir türlü ögrenemedin çisini tutmayi
09-29-2008 | #78 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Leonardo di Caprio Amerikada zencinin biri pasaportunu kaybetmis, aksilik ya, o gün de Türkiye ye uçacak Kara kara düsünürken yolda bi pasaport bulmasin mi Hemen almis yerden, bi bakmis ki Leanardo di Caprio nun pasaportu "Ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis, çikarmis Leonardo nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis Uçmus Türkiye ye, Atatürk Hava Limani nda görevli gümrük memuru Temel in karsisina geçmis Temel almis pasaportu, adamin ismine bakmis; "Leonardo di Caprio", fotografa bakmis, bi zenci, adama bakmis ayni zenci Bir kaç saskin bakistan sonra öbür masaya seslenmis : - Ula Cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi?
09-30-2008 | #79 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yorum Papaz, ölmek üzere olan adamin üzerine egilerek : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle Adamdan ses çikmaz, papaz tekrar : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle Fakat adamdan yine ses çikmaz Papaz iyice sinirlenmis bir vaziyette adama sorar : - Neden seytani ve kötülüklerini lanetlemiyorsun be adam? Adam yanitlar : - Nereye gidecegimi bilmeden kimse hakkinda yorum yapmak istemiyorum
10-01-2008 | #80 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Özcan ve Barmen Özcan in günün yorgunlugunu atmak için her aksam isten çikinca gittigi bir bar varmis, her aksam oraya gider 2600000TL karsiligi bir bira içermis Yine böyle bir gün bara gitmis, "Bana bir bira" demis, birayi içtikten sonra 26 tane madeni 100000 TL yi üst üste dizmis, tam barmen alacakken bir tane vurmus barmen bütün paralari yerden toplamak zorunda kalmis Bu durum bir süre tekrar etmis Özcan yine bir aksam bara gitmis ve bir bira söylemis, ama bu sefer 5000000 TLvermis Barmen içinden söylenmis, "Bilirim ben simdi sana yapacagimi" Para üstü olarak 24 tane 100000TL yi üst üste dizmis Tam Özcan para üstünü alacakken barmen bir tane vurmus bütün paralar yere saçilmis Özcan 200000TL daha vermisvedemis ki : "Bana bir bira daha"
10-02-2008 | #81 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Temel Usülü Intihar Dursun birgün ormanda gidiyormus Temeli bir agaca belinden bagli sekilde bulmus "Napiyosun Temel" demis Dursun; Temel de "Intihar ediyorum" demis Dursun "Benim bildigim öyle intihar edilmez; o ipi beline diil boynuna bagliyacaksin" demis Temel de: onu da denedim; az daha boguluyodum
10-03-2008 | #82 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Barbie Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girerek : - Vitrindeki Barbie bebek kac para? Satici: - Hangisi beyim? ve devam eder : - Barbie spora gidiyor 1995 usd - Barbie alisverisde 1995 usd - Barbie discoda 1995 usd - Barbie hede hodo yapiyor 1995 usd - Barbie bosandi 265 usd Adam çok sasirir : -Neden hepsi 1995 de, bosanmis olan 265 usd? Satici cevaplar : - Çok basit Bosanmis Barbie ile birlikte; Ken in evini, arabasini donunakadar herseyini de aliyorsunuz
10-04-2008 | #83 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Pilot Temel Pilot Temel telsize var gücüyle bagiriyordu : - "Ula, sag motor bozuldu Düseyrum, düseyrum Meydey düseyrum Kule düseyrum" Kule hemen cevapladi : - "Mesaj anlasildi Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin" Temel gayet ciddi : -"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk"
10-05-2008 | #84 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yüzük Yargiç,sanigi sorguya çekiyordu - Demek yüzügü çalmadin da yolda buldun? - Evet efendim, yolda buldumInanmazsaniz düsüren sahibine sorun - Peki, sahibinin kim oldugunu biliyordun da,yüzügü neden götürüp ona vermedin? - Verecektim ama Içindeki yaziyi okuyunca vazgeçtim - Ne yaziyordu yüzügün içinde? - "EBEDIYEN SENINIM" yazisi vardi efendim
10-06-2008 | #85 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kullanilmayan Kalp Kati yürekliligiyle ünlü sadrazam pasadan söz ediliyordu Pasa hastalanmis, o sirada yanlarinda bulunan ünlü bir doktor kendisini tedavi etmisti Içlerinden biri doktora sordu : - Simdi nasil? - Iyilesiyor Masallah, kalbi, yirmi yasinda bir gencin kalbi gibi Konusmalari dinleyen Tevfik Fikret kis kis güldü : - Elbette öyle olacak O kadar az kullanildi ki
10-07-2008 | #86 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Içilir mi? Temel barda arkadasiyla iciyormus Temel dertli dertli : - Karim nihayet peni anladu Arkadasi, - Be adam bunun icin icilir mi? - Ama anlar anlamaz peni terk etti!
10-08-2008 | #87 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Dogum Günü Temel ikametgah için muhtara gitmiş Muhtar sormuş: - Doğum günün? - 22 Kasım - Hangi yıl? - Her yıl
10-09-2008 | #88 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Acaip Bir Durum Adam arkadaslarina heyecanli heyecanli birseyler anlatmaktadir, - Çok acayip bir sey oldu arkadaslar, dün gece kapiyi çaldim, karanlikta açani hizmetçi kiz zannedip öptüm Meger karim degil miymis? - Eee, ne olmus yani? -Daha ne olsunyahu? Karimi öperken karim; "Dikkat et sevgilim, kocam her an gelebilir, diye fisildadi
10-09-2008 | #89 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçirip fidye istemeye karar vermiş Şehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmiş; "Çocugunu kaçirdim Bunu yaptigim için üzgünüm ama kusura bakma çünkü gerçekten paraya ihtiyacim var Yarin sabah saat 7' de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5000 ytl getir Imza: Laz" Çocugun yanina gitmiş, notu çocugun ceketinin iç cebine koyup, dogruca evine gitmesini ve notu babasina göstermesini söylemiş Ertesi sabah parka geldiginde söyledigi agacin altinda, söyledigi renkteki çantada içinde 5000 ytl olan emaneti bulmuş Paralarin yaninda bir de not varmiş: "Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum "
10-09-2008 | #90 |
|
Cevap : Günün Fıkrası :)252525tşkelr arkadaşlar allahda sizi güldürsün |
|