![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
pesimistt
|
![]() affederm :) tabi çok sewiyosam sewqiLn için açLıqı qöze aLır mısn??
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
bukettt
|
![]() alırım tabi ![]() ![]() ![]() sevgilin seni aldattı ama ilk önce inkar etti bi kurmacayla seni kandırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ((ya buda senaryo gibi oldu))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Gözyaşı
|
![]() Üzülürdüm bende onu severdim sen aşkın için ölmek istesen nasıl ölürdün
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
rock_alltime
|
![]() onun için öldüğümü gösterecek şekilde ölmek isterdim ![]() ![]() sevgilinin seni sevdiğine inanmıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
pesimistt
|
![]() yaksn da qöreLm :D sewqiLn için başka birndn suçsz oLsan da özür diLer misn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
feyza
|
![]() ikisiyle de ilişkim biter en yakın arkadaşın eski sevgilinden hoşlandığını söyledi,ne tepki verirsin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
rock_alltime
|
![]() bişey söylemem ama üzülürüm ![]() ![]() sevgilinin yanında baskasına asık oldun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Gözyaşı
|
![]() tokatı patlatırdım çıktığın biri senin arkadaşınla evleniyor ve düğüne davet edildin gidince ne yaparsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
rock_alltime
|
![]() silahlı saldırı ![]() ![]() sevgilin bir kahvehane de çalışmaya başladı ve sevgiline rahat vermiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Gözyaşı
|
![]() onu rahatsız edenlerini suratının şeklini değiştirirdim aşkından ayrılınca ne hissediyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
rock_alltime
|
![]() en az 1 ay depresyona giriyorum ![]() ![]() sen severken o ayrılmak istese sonra geri dönermisin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
rock_alltime
|
![]() seviyosam herşeyi yaparım ![]() ![]() çok seviyosan aileni onun yerine tercih edermisin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|