Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
İltifat

Eski 01-28-2007   #61
rebellious23

cevdet yaptığı paylaşımlarla ve tavırlarıyla ne kadar ağırbaşlı ve alçakgönüllü olduğunu görüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #62
YOLKESER

Rebel abimiz insanların en iyi yanlarını görebilen bi insan, saygı duyulacak bir şahıs
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #63
90burcu

akıl yaşta deil baştadır atasözünü kanıtlayan biriii

çok saygılıı çok şeker biri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #64
rebellious23

şimdi ne desem söylenecek bişi yok :)) dermişim :)

gayet sıcak kanlı muhabbeti hoş avatarıda çok hoş

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #65
İSİMSİZ KARANLIK

rebellious'la henüz birebir sohbetimiz olmamasına rağmen yazılarını takip ediyor ve kendisine değer veriyorum Düşünceleri gayet mantıklı, sevgisi ve saygısı gayet güzel gözüküyor bu taraftan bakınca

Bu arada arkadaşlar, YOLKESER'e o kadar iltifat etmişsiniz, ben öz kardeşim YOLKESER için şunu söyleyip böbürlenmeden edemeyeceğim: Eee, kimin kardeşi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #66
rebellious23

saolasın isimsiz karanlık bende seni tam olarak tanımıyorum ama takip ettiğim kadarıyla sende gayet seviyeli ve ağırbaşlı birisin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #67
İSİMSİZ KARANLIK

Rica ederim rebellious Ağırbaşlıya gelince, yerine göre ağırbaşlı, yerine göre uçuk bir insanımdır Hem insanlara ciddiyetle bir şeyler öğretirim, hem de ortamdaki herkesi güldürürüm (Güya üsttekine iltifat edecektik, neyse)

rebellious "sağlam kafa" birine benziyor, insanları düşündüren, eğlendiren ve "Haa, bu böyleymiş" dedirten yazıları var Beğenirim rebellious'u

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #68
rebellious23

isimsiz karanlık saolasın sende birde çok güzel cümle kurma yeteneği var ne söylemek istdiğini çok güzel anlatıyorsun gerçekten sağlam üyelerdensin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #69
İSİMSİZ KARANLIK

Ben teşekkür ederim rebellious rebellious insanı sevindirmesini biliyor bu taraftan bakınca Şöyle birkaç derece kuzeydoğuya dönersek de içinde sevginin ışıldadığını görebilirsiniz Birkaç derece daha dönerseniz, "sağlam adam bu rebellious" dedirten kaliteli düşüncelerini görürsünüz Biraz daha dönerseniz güzel bir dostun ışıldayan gülümsemesiyle karşılar sizi İyidir rebellious
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #70
rebellious23

isimsiz karanlık abi bizi mest ettin burda bu nasıl bir yetenek duygularını çok güzel anlatabilen birisin gerçekten sağlam bir karakter sahibi olduğun belli

söylediklerin için saol benim için ne düşünüyorsan 10 katı bende kardeşş

kendine hep iyi davran böyle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #71
Gözyaşı

emeğe saygı veriyor iyi bi arkadaş

Eski 01-28-2007   #72
rebellious23

saolasın cevdet kardeş senide takip ediyorum çok seviyeli ve ağırbaşlı va saygılısın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #73
İSİMSİZ KARANLIK

rebellious, teşekkür ederim Ve rica ederim, bana abi deme, kendimi çok büyütesim geliyor :) 23 yaşında olduğunu göz önüne alırsak, benim de henüz 16 yaşında olduğum gerçeğini göz önüne alırsak, "abi" kelimesi biraz fazla geliyor bana :)

Gördüğünüz gibi, rebellious pırıl pırıl bir insan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #74
aisha

isimsiz acayip komik birisin ya,hayal gücünde çok büyük
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #75
Gözyaşı

iyi anlaşıyoruz güzel sözlü cana yakın biri
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com