![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
rebellious23
|
![]() cevdet yaptığı paylaşımlarla ve tavırlarıyla ne kadar ağırbaşlı ve alçakgönüllü olduğunu görüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
YOLKESER
|
![]() Rebel abimiz insanların en iyi yanlarını görebilen bi insan, saygı duyulacak bir şahıs ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
90burcu
|
![]() akıl yaşta deil baştadır atasözünü kanıtlayan biriii çok saygılıı çok şeker biri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
rebellious23
|
![]() şimdi ne desem söylenecek bişi yok :)) dermişim ![]() ![]() gayet sıcak kanlı muhabbeti hoş avatarıda çok hoş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() rebellious'la henüz birebir sohbetimiz olmamasına rağmen yazılarını takip ediyor ve kendisine değer veriyorum ![]() ![]() Bu arada arkadaşlar, YOLKESER'e o kadar iltifat etmişsiniz, ben öz kardeşim YOLKESER için şunu söyleyip böbürlenmeden edemeyeceğim: Eee, kimin kardeşi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
rebellious23
|
![]() saolasın isimsiz karanlık bende seni tam olarak tanımıyorum ama takip ettiğim kadarıyla sende gayet seviyeli ve ağırbaşlı birisin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Rica ederim rebellious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rebellious "sağlam kafa" birine benziyor, insanları düşündüren, eğlendiren ve "Haa, bu böyleymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
rebellious23
|
![]() isimsiz karanlık saolasın sende birde çok güzel cümle kurma yeteneği var ne söylemek istdiğini çok güzel anlatıyorsun gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ben teşekkür ederim rebellious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
rebellious23
|
![]() isimsiz karanlık abi bizi mest ettin burda bu nasıl bir yetenek duygularını çok güzel anlatabilen birisin gerçekten sağlam bir karakter sahibi olduğun belli ![]() söylediklerin için saol benim için ne düşünüyorsan 10 katı bende kardeşş ![]() ![]() kendine hep iyi davran böyle kal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
rebellious23
|
![]() saolasın cevdet kardeş senide takip ediyorum çok seviyeli ve ağırbaşlı va saygılısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() rebellious, teşekkür ederim ![]() Gördüğünüz gibi, rebellious pırıl pırıl bir insan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|