![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
enb
|
![]() eet tek kişi için oldum aşık olduunda nasıl hissediyorsun
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
pesimistt
|
![]() içim kıpır kıpır oLuo :D sewqiLine ayrLmak istediini nası dersn??
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Gözyaşı
|
![]() ilişkimiz yürümüyor senin sevgine inanamadım ayrılmak istiyorum derdim Birine aşık olduğunu nasıl anlatırsın
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
pesimistt
|
![]() :D reqaL (şu haLde biLe qLdrdn bni saoL :D) ismini biLmediin birine aşık oLdn mu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
pesimistt
|
![]() bizim hiç şarkımız oLmadı ki rock aLLtimee :D (küççük emrah modeLi :D) sinemada hnqi sırada oturdunuss?? :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
suskun
|
![]() naparım ona içimden geldiği gibi davranırım illa görünüşe aşık olunmazki insanın güzel ruhu yetiyor bence:)) Sevdiğin kişiyle bir forumda tanıştın?şimdiye kadar tanıdığın en iyi biri,bir eşi daha yok diye düşünüyosun!Sence sonunuz nasıl olur??
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
_SiYaH_
|
![]() walla forumda aşık olmak fazla gerçekci deil sonuçta sanal alem kendimi kaptırmazdım ![]() ![]() ![]() ![]() >>>> sevdiğin kişi ölse naparsın ?
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
pesimistt
|
![]() ahhh soru mu buu bnde biterdm herLde ama ağLamaktn başka çarem yokki :( sewqiLin warken dersLerine çaLışamıosun naparsın??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
_SiYaH_
|
![]() hmmm daha önce başıma gelmeyen bi olay ayrılırım yada okul bitince görüşelim fln derim heralde okul daha önemli çünkü ![]() ![]() ![]() >>>> sevgilin seni aldatsa ve pişman olup sana anlatsa özür dilese naparsın ? |
![]() |
![]() |
|