![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleriİbadet Aşkımız ibadet gönül tahtında İbadet inanmak Tanrı yanında Kula kul olmak var sevda yolunda Aşkım iman demek Tanrı katında Sen benim ışığım hem güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehennem azabı bana Ben senin yanında hep cennetteyim Sevda ülkesinin en güzelisin Vazgeçilmez tutkum aşka abidemsin Taptığım Allah'ım sevdiğim sensin En güzel çiçekten daha güzelsin Sen benim ışığım hem güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehennem azabı bana Ben senin yanında hep cennetteyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYıkıla Yıkıla Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefretle bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Çektiğim çileler kendime benim Tutup da birine vurmaz ki elim Çekilin üstüme varmayın benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriHaberimiz Yok Hayalle yaşarken gerçek dünyada Zamanı içmişiz haberimiz yok Ömürle yüz yüze geldik aynada Harcanıp gitmişiz haberimiz yok Kötü bir söz gibi düştük dillere Yanlış yol seçmişiz haberimiz yok Ümitle bağlanıp acı günlere Gözyaşı ekmişiz haberimiz yok Boş yere koşarken hayat yolunda Ne dertler çekmişiz bilenimiz yok Gözlerden dökülen gözyaşlarında Eriyip gitmişiz haberimiz yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriŞarkılar Senin İçin Şarkılar senin için, türküler senin için Bilmem başka ne yapsam sevgilim senin için Gönlümü mabet yapsam saçına güller taksam Az gelir anlatmaya bendeki aşk'ın içim Sen benim kanadımsın tutunacak dalımsın Yaşamak neye yarar yanımda olmalısın Bakınca yolların kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel gerçek bu biliyorum Ben sana sevdalıyım hem gönülden bağlıyım İstemem başkasını hep senle olmalıyım Uzanınca ellerin ellerimi tutmalı Gözlerim bir tek senin gözlerine Bakmalı Bakınca gözlerine kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel gerçek bu biliyorum Hayatım senin için tüm sevgim senin için En büyük mutluluksun sevgilim benim için Dünyalara değişmem saçının bir telini Kimseler dolduramaz kalbimdeki yerini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriZalim Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıp ta gitti Nereden sevdim o zalimi Beni böyle bırakıp ta gitti Aşkından başka bir aşk tanımazdım Ayrılık acısını tattırmadım ki Canım gibi sevdim yandırmadım ki Gönül defterimi kapatıp gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriSana Diyeceğim Var Sevgilim sana diğeceğim var Dinlede istersen ağlamadan git Tarifi imkansız aşkın var bende Dilersen kalbimi kırda öyle git Bu aşk çekilirmi çekme diyorsun Sensiz yaşayamam yaşa diyorsun Seni seviyorum sevme diyorsun Sevda çekmek kolaysa başına gelsin İşte böylesine sana aşığım Kalmadı başka bir söyleyeceğim Aşkımı kabul et Seni seveyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUstume Fazla Dusme Üstüme fazla düşme canımı sıkıyorsun Aşkına hayır dedim daha ne duruyorsun Önceden unutmuştum sevmeyi her neşeyi Yediğim darbelerin duruyor bak izleri Söyledim anlamadın Peşimi bırakmadın Yalvardın hep boşuna Gönlümü alamadın Kaş çatıp bakıyorsun yorulma hiç boşuna Hayır yok benden sana çek git allah aşkına Acımam hiç yalvarma insafsızın biriyim ben Başkası alıp gitti kalpsizin biriyim ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAnlasana Neden geldim bu dünyaya hakkım yok mu yaşamaya Halimden sen anlasana, anlasana Dertli öten bülbül gibi boynu bükük bir gül gibi aşka düşen mecnun gibi Kahrolmuşum anlasana, anlasana İsmine şiirler yazdım başına tacını taktım Gönlümün sultanı yaptım anlasana Sevda yolu senden geçer bütün dertler benden geçer Bu çileler senle biter, senle biter anlasana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriIslanmışsın Islanmışsın arkadaş baksana titriyorsun Gecenin bu vaktinde benden ne istiyorsun Kaybettiğin sevgilini bana mı soruyorsun Tükettiğin gençliğini burada mı arıyorsun Ben de kaybettim çoktan güzel yıllarımı Ben de tükettim çoktan bütün umutlarımı Şimdi ben de senin gibi her gelenden soruyorum Bir sen misin kaybeden sevip de sevilmeyen En güzel yıllarını aşk için ziyan eden Şu karanlık köşelerde yağmurlu gecelerde Çektiği dertler için kaderine isyan eden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriVeda Et Yeter Günlerdir gelmez oldun Beklettin beni neden İstemiyorsan söyle Vazgeçerim senden Böyle her gün eriyip Bitmektense sevgilim Kapatır bu sayfayı Aşkımız bitti derim Böyle kararsız bir aşk Nereye kadar gider Ya gönülden sev beni Yada veda et yeter Böyle her gün eriyip Bitmektense sevgilim Kapatır bu sayfayı Aşkımız bitti derim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGidecek Bir Gün Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzel şey aldanmak acı Ruhunu saracak bir büyük sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek birgün Uğruna yılları harcayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak birgün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBir Avuç Gözyaşı Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldiki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yanlız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yanlız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGöçmen Kuşlar mevsimler tükendi avuçlarımda eserken içimde dertler ruzgarı gonlumdeki bu acı hatıralarlarla beklemek artık zor gecen baharı şimdi uzak bir hayal hayal sana ulaşmak göçmen kuşlar götürdü bütün umutlarımı çekilmez bir yük gibi şimdi yaşamak çekilmez bir yük gibi artık yaşamak istemem hatıran uzaklaşmasın son bir kez bende kalsın resimlerinle bırak bende başka bir , bir sen yaşasın bu sahil kentinin akşamlarında şimdi uzak bir hayal hayal sana ulaşmak göçmen kuşlar götürdü bütün umutlarımı çekilmez bir yük gibi şimdi yaşamak çekilmez bir yük gibi artık yaşamak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriNazar Kalpten sevgili severmi dersin Bir daha sevipte darbemi yesin Zaten yaraliyim cok caresizim Sevmem sevmemeye yeminler ettim Yillari ugruna harcadim bosuna Sevgiilim seni gonulden Seni gonulden sevmistim Layik degilmissin benim temiz askima Nazarmi degdi askimiza sevgimize Dusman kesildik birden ikimizde Dusman kesildik bir anda ikimizde Kanina girmisler seni benden etmisler Dudagindan icmisler inandin el sozune Beni kotu etmisler Dunyada bir su garip alemde Hersey garip seven garip Askim garip omrum garip Nazarmi degdi askimiza Nazarr Gozlerim yaslarla doldu Doldu bosaldi benim Yandi su kalbim yandi Yalniz kaldi Sevginle hayal kurdu Aglayip durdu senin icin Kaderim cile cekmem oldu benim Ne gunahim var seni sevmekten baska Soyle ne sucum var benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriNe Fayda Allahım bu çile biter mi böyle Sevgilim elimden gittikten sonra Tövbe etti gönlüm aşka sevgiye Bir değil bin seven versen ne fayda İçimde yıllardır yorgunluğun var Bahtımı yeniden yazsan ne fayda Kırıldı yüreğim tuttuğun dallar Çıkmaza uğradı gittiğim yollar Kaderim bozuldu çok gördü bana Şimdi feryadımı duysan ne fayda |
![]() |
![]() |
|