![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri
Sigaramda Duman Duman
Ellerimde ellerin gözlerimde gözlerin Yıllar ne çabuk geçti sevgilim sen nerdesin Sigaramda duman duman Kadehimde yudum yudum Seni hatırlıyorum Saçlarımda aklar gözlerimde yaşlar Yollarını gözledim geçmiyor akşamlar Sigaramda duman duman Kadehimde yudum yudum Seni hatırlıyorum Seni hatırlıyorum |
Felek Zincirlikuyu Beydağı nın başında da duman bulunmaz
Ah aman aman Kara baht yorulur da gönül yorulmaz ah aman Ey de suna boylum aman aman Benim yarimin de şu dünya da eşi bulunmaz ah aman Aman aman aman Derdimi dökeyim de yeşil otlara ah aman Ey de suna boylum aman aman Ah bu felek aşina felek Kendi başına felek ah aman aman Ah akıbet kuş kondurur kardaş Mezar taşına felek Mezar taşına felek Derdimi dökeyim de yeşil otlara ah aman Ey de suna boylum aman aman aman |
Açılsın Meyhaneler Her gece bir kaç arkadas gezerim sarmas dolaş
içelim sarhoş olalım eğlenelim biraz İçelim yavaş yavaş heyyy admız çıktı ayyaş Elimizde şişeler açılsın meyhaneler Madem ayyaş diyorlar boş durmasın kadehler içelim yavaş yavaş hey adımız çıktı ayyaş Her gece bir meyhane biz içeriz içelim kime Gönül sarhoş olmuş bak dönüyor divane İçelim yavaş yavaş heyy adımız çıktı ayyaş |
Esrarlı Gözler Bir içten bakışına delice tutulmuşum
Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Seni yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyunca saklayacağım inan Aşkımın hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hem de neşeyi tattırmıştın sen bana Mutsuz bir insandım ben mutluluk verdin bana Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman |
Gitti (Şiirli) Böyle bakma yüzüme,bırak tutma elimi
Artık çoook geç güzelim,anlıyorsun değilmi? Sen getirdin bu hale,sen kalbimi taş ettin. Sen çaldın vicdanımı,Sen sabrımı tükettin Düşman ettin kadere,sevmeye sevilmeye. Sana olan saygımı,inancımı yok ettin. Barışmamız imkansız,buna sebebte sensin. Eskiden herşeyimdim ama şimdi değilsin. İçimde özlemi bitmeden daha, Gönlümü kedere bırakıp gitti. Ne hoşçakal dedi ne de elveda, Yabancılar gibi bırakıp gitti. Gitmeseydi onun kulu olurdum. Çiğneyip geçti yolu olurdum. Bir ömür aşkıyla dolu olurdum. Ne yazık bunları bilmeden gitti. Şimdi mevsim hazan gönül evimde, Hıçkırığa döndü adı dilimde, Gelirmi gelmez mi günün birinde, Cevapsız sorular bırakıp gitti. |
Dinleyin Geceler Dinleyin geceler duyun sesimi
Benden daha yalnız değilsiniz ki Nedir bu karanlık nedir bu sessizlik Benden dertli değilsiniz ki Uzanan elimi tutun ne olur Benden daha güçsüz değilsiniz ki Ağlamayın susun susun susunnn ne olur Benden daha yalnız değilsiniz ki Varmı bu dünyada ben gibi yalnız Varmı bu dünyada ben gibi bahtsız Doğuştan kadersiz doğuştan şansız Benden dertli değilsiniz ki |
Yıkıldım Sevgilim Senden ayrılınca çok çektim desem
Anlatsam halimi inanır mısın Senin sevdan beni perişan etti Yıkıldım sevgilim kaldırır mısın Tekrar sana dönsem sevgilim desem Küllenmiş ateşi yandırır mısın Yoksa yine beni kandırır mısın Yıkıldım sevgilim inanır mısın Aşkınla yaşadım sen yokken desem Kalbinde yerimi ayırır mısın Sensizlik çekilmez azaptır desem Yıkıldım sevgilim inanır mısın |
Bir Gülsen Yeter Bu kadar çaresiz bırakma beni
Bağlandım bir kere çok sevdim seni Senden istediğim çok şey değil ki Uzaktan uzağa bir gülsen yeter Göğsüme yaslanıp elimi tutma Sevgilim diyerek sevdalı bakma Razıyım sen benim gibi bağlanma Uzaktan uzağa bir gülsen yeter İstersen her zaman ağlat gönlümü İstersen derdinle karart ömrümü Affetmek çok kolay bütün zulmünü Uzaktan uzağa bir gülsen yeter |
Bir Mana Var Sözlerinde Bakışların bir ok sanki
Keder senin gözlerinde Hançer gibi yaralıyor Bir mana var sözlerinde Biz seninle aşk ararken Dağlar kadar derdi bulduk Ne bir başka aşk isterim Ne de başka bir mutluk Gülmek bizim hakkımızdır Bu dünyada yaşıyorsak Neden ayrı kaldık bilmem Ölesiye seviyorsak Bir çile var bir neşe var Şuan ölüm kurtuluş var Sonuna dek seni sevip Ömür boyu kahroluş var Ümit ettik hüsran oldu İki gençlik ziyan oldu Ne yaptıtka felek vurdu Bilmem neden böyle oldu |
Farklıyız – Sebepsiz Ayrılık Farklıyız güzelim birbirimizden
Apayrı dünyanın insanlarıyız Tek suçu doğup da yaşamak olan Bir anlık hevesin kurbanlarıyız Sen senin olacak şeyi seversin Ben ise yalnız seni, seni severim Sen Allahdan neler neler istersin Ben ise yalnız seni isterim Dedim ya güzelim Farklıyız birbirimizden Ayrılırsak her şey biter sevgilim Gidersen bir daha gelme boşuma Gidişin her şeyin bitişi olur Bağışlar affeder sanma boşuna Vazgeçmek ayrılmak kopmak demektir Vazgeçmek sözünden dönmek demektir Çaresiz kadere boyun eğmektir Düşünmeden karar verme boşuna Suçluysam suçumu söylemelisin Susup da boynunu bükme boşuma Sebepsiz ayrılık olmaz sevgilim Hiç yoktan bu aşkı yıkma boşuna |
Üstüme Düşme Benim Güzel bir gün görmesem
Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen Üstüme düşme benim Gençliğine güvenme Yıllar alıp gidecek Dünyada ikimize Hatıralar yetecek Bir gün bıkar gidersen Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen (Allahını Seversen) Üstüme düşme benim Kalbinde yer edersem Derdin olurum senin (Kölen olurum senin) Allahını seversen Üstüme düşme benim Çekemezsin Kahrımı Yükün olurum senin Tanrı yazmış bahtımı Üstüme düşme benim |
Of Yarab yarab yarab
sevindir sevenleri yarab yarab degiştir bu kaderi bu ne biçim yaşamak alamadım tadını öyle çıkmaza girdim bulamadım yolumu of yarab ooooooooof yarab dertler arkadaş olmuş beni bana soruyor dostum düşmanım olmuş beni bana sormuyor oooof yarab ooooooooooooof yarab yarab yarab bitsin artık bu çilem yarab yarab bitsin atrık işkencem gönül aşka hasret sabra isyan ediyor zaman katmış önüne meçhule surukluyor bu ne biçim yaşamak alamadım tadını öyle çıkmaza girdim bulamadım yolumu of yarab ooooooooof yarab dertler arkadaş olmuş beni bana soruyor dostum düşmanım olmuş beni bana sormuyor ooooooof yarab ooooooooooof yarab |
Barışmamız İmkansız Bırakıp Gitti
Böyle bakma yüzüme, bırak tutma elimi Artık çok geç güzelim anlıyorsun değil mi ? Sen getirdin bu hale sen kalbimi taş ettin Sen çaldın vicdanımı sen sabrımı tükettin Düşman ettin kadere sevmeye sevilmeye Sana olan saygımı inancımı yok ettin Barışmamız imkansız buna sebep de sensin Eskiden her şeyimdin ama şimdi değilsin ! --------------------------------------------------- İçimde özlemin bitmeden daha Gönlümü kedere bırakıp gitti Ne hoşça kal dedi ne de elveda Yabancılar gibi bırakıp gitti Gitmeseydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği yolu olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti Şimdi mevsim hazan gönül evimde Hıçkırığa döndü adı dilimde Gelir mi gelmez mi günün birinde Cevapsız sorular bırakıp gitti |
Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzel şey, aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyi adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün |
Ağla Kalbim Agla kalbim yalvar acilar dursun
Yangina ugramis kimsesiz kulsun Seninde elinden mutluluk tutsun Sevgiyi ararsan bulursun elbet Yillar götürmesin gencligi elden Şafak sökülmesin gördügün yerden Boynun bükülmesin söylenen sözden Sevgiyi ararsan bulursun bir gün Sabirda bir hayir görürsün elbet Beklemek faydasiz birazcik sabret Askini yalansiz gercege benzet Sevgiyi ararsan bulursun elbet |