Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, çok, duası, etkili

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #61
Prof. Dr. Sinsi

Herkese merhabalar arkadaşlar Yaklaşık 10 gün oldu bu site ile tanışalı 10 gündür yazılarınızı takip ediyorum Benim de bir çoğunuz gibi muzdarip olduğum konu aynı Hayatımın en sıkıntılı dönemini yaşıyorum Allah beterinden saklasın Aylardır işsizim, iş bulmakta zorlanıyorum Erkek arkadaşım, daha bir kaç öncesine kadar ayaklarımı yerden kesen adam uzunca bir süredir buz gibi davranıyor bana Ayrı şehirlerde de yaşadığımız için ona ulaşmak daha da zor Bugünler de ki tek tesellim 2 ay önce dünyaya gelen kız kardeşimin üçüz bebekleri Avutmaya oyalamaya çalışıyorum kendimi Canım çok yanıyor, içim dokuz kat oldu hasretten, acıdan Rabbime sığındım, sürekli dua ediyorum Bu duayı görünce umutlandım tekrar Dün gece allah kabul ederse önce namazımı kıldım, 11 adım attım tam duamı ederken içeri biri girdi, biraz konsantrem bozuldu ama bozmadım duamı tamamladım İnanılmaz heyecanlandım dua ederken, elim ayağım titredi Ama tam anlamıyla yerine getiremedim mi acaba bu gece tekrar dua etsem mi diye düşünüyorum Herkese sevgiler Rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #62
Prof. Dr. Sinsi

sibelllll Nickli Üyeden Alıntı

kusura bakmayında ben burdaki herşeyi denedimhiçbiri olmadıbunu gördümetkili dediniz diye gene olmadıbenim çekilecek çilem varmış bu yaşta10 aydıır ağlıyorumhiç durmaksızınsabahlara kadar ağlıyorumtükendimsağlığım bozulduolmadı işte hiç biri olmadı

Sana önerebileceğim şey şu ki Ağladığın kadar Allah'a ibadet etme yollarını Allah'a yaklaşma yollarını deneseydin şimdiye kadar dileğine kavuşamasan bile huzur içinde olurdun Allah bi kapıyı kaparsa mutlaka başka kapı açacaktır yeterki dualarımızla ibadetlerimizle Allah'ın sevdiği kullar arasına girelim o bize yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #63
Prof. Dr. Sinsi

bende yasadım oo acıyı allah kımseye yaşatmasın düşmanımın başına bile vermesin ölümden beter bidaha asla yaşatmasın yüce rabbim çok zor ben de çok dua etmiştim ozmanlar sevdıgıme kavusmak ıcın sonra nısanlandı duydugumda ölücem sandım canımın acısından uzun bı sıre kendıme gelemedım sonra cok dua ettım ama evlendıgını ben duymuyayım dıye ben duydugumda ayrılmıstı 2ay evlı kalmıs ayrılmıs sımdı gerı dondu ama ıstemıyorum artık onu hayırlı degılmıskı sogudum ondan delı gıbı severken sımdı baskasını sevıyorum rabbım ona kavustursun benı dıyerınede kavusturdu dularıma cevap verdı ama hayırlı degılmıskı sogudum işte inşallah yüce rabbim şimdiki sevdiğime ölye acılar yaşamadan kavuşturur beni bütün sevenleri
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #64
Prof. Dr. Sinsi

merhablar arkadaşlar benm durumum biraz karşık aslına nerden başlayacağımı bilemiyorum bundan 8 ay önce biriyle çıkmaya başlamıştım herşey ii gidiyordu birbirimiz fazla tanımıyorduk fakat kendisinin benden önce yaşamış olduğu 8 yıllık ilişkisi yıpratmıştı onu derken birden ayrılma kararı aldı benden 2 hafta çıkmamıza rğmen ben ondan kendimden bişiler bulmuştum deger verdim oda istiyordu biliyorum ama bana keşke daha önce karşılaşsaydık demişti unutmak için çok çaba gösterdim ama başaramadım benle çıkmaya başladığında önceki ilişkisinden ayrılalı 7 ay olmuştu şuanda görüşmüyorum karşılaştığımızda yüzüme bile bakmıyorr telefonlarıma bile çıkmadı neden diye sorduğumda ona hala neden ısrar ediyorsun konuşmak istemiyorum demişti ben hala nedenini bilmiyorum okadar zoruma gittiki ayrıntılara girmiyorum ama fedakarlık yaptım onun için sonra hocaya gittim onun üzerinde büyüler yaptırmış kızlar falan dedi vss şeker okutturdum kavanozuna döktüm (tabi bunu ayrıldıktan kısa bi süre görüşünce yaptım) yani böle saçmalıklar yaptım ve şimmdi ne oldu hiç bişi inanınki onu hala çok seviyorum karşıma çok insan çıktı ama nafile cevirgel dularımı desem kuduriye dualarımı desem hangi dular olusa olsun demeki hala bişiler eksik şimdi söyleyin ne yapmam gerek kendimi hala toparlaymadım ama bu duaya inanıyorum olması için uğraşacağım allahtan ümit kesilmez yürekyten iste yeterki!!!!!!!!!!!!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #65
Prof. Dr. Sinsi

EyLüL Nickli Üyeden Alıntı

Dua değil,sureİnşirah Suresi

Konunun diğer mesajlarını okusanız bulacaksınız

Bismillahirrahmanirrahim

1 Elem neşrah leke sadrek

2 Ve vada'na 'anke vizreke

3 Elleziy enkada zahreke

4 Ve refa'na leke zikreke

5 Feinne me'al'usri yüsren

6 İnne me'al'usri yüsren

7 Feiza ferağte fensab

8 Ve ila rabbike ferğab

teşekkür ederimm eyLüL ben bi kaç yerde okudum ama hep farkLı yazıLmış şüphede kaLdım oyüzden
--------------------

huddamlı hoca Nickli Üyeden Alıntı

tamam diyelimki lakito sevgiliyi elde etmek için istendi evlenmek için o zaman asla geldiğinde dokunulmamalı kesinlikle zina yapılmamalı işte o küllü felaket dua ile getirtip yatıp kalıkıp heves alıp bırakmak ee sonrasını da yapan düşünsün artık konunun aslında özeti bu demek istediğim evlenmek için istersen dokunmayacanda bunuda unutmamak lazım dünyevi heves gözetilmeyecek zaten amaç yuva kurmak ya çünkü tutki dokunuldu ve evlilik olmadı o zaman bunun vebali nasıl ödenir allah istemedikimi olucak zaten iradeyi sen zorladın o zaman öle bekleyecen sonuna kadar uslu uslu

huddamlı hoca duanın hevesi oLmaz intikamıda oLmaz intikam heves için ediLen dua zaten kabuL oLmaz aLLahu teaLa zaten bizim içimizdekiLerini biLiyor her ne dua oLursa oLsun hayırLısıyLa denirse daha makbuL qeçer sevqi hafife aLıncak bişey deiL bence insanLar sevqiLerinden kara sevdaya düşüp öLüyorLar biLe ama şu kısım doqru sevqiLini döndürüpte bırakırsan saçma sapan şeyLer yaparsan oLmaz qünahtırr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #66
Prof. Dr. Sinsi

Kutlu burda senin gibi çok yazan oldu ve malesef bir kaç arkadaşın dolandırılmasına sebep oldu sadece medyumlar değil buraya gelip ben herşeyi biliyorum veya tanıdığım hoca var diyenlerden de çok feryat geldi son defa söylüyorum işallah altından bi şey çıkmaz işallah kendi kendine yapanlardan başaranlar oldu hiç küçümseme inanç meselesi bu bazısına bi fatiha çok bile geliyor medet umdukları hocalardan bi faaliyet gören olmadı henüz belki seninki tesadüftür üstüne gitme olurmu herkesin çevresi hacı hoca cinci değil bulabilseler ki gerçek havass çı olduğuna da inanmıyorum ben varsa üç beş tane onları da bulmak imkansız bu kadar uğraşmazlar herhalde
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #67
Prof. Dr. Sinsi

zem heri buraya isim yazılmazbenim pirim fln da yoksadece ben kendi yaşadığım şeyden yola çıkıp birşey yazdımshadow a bir konuda sonuna kadar destek weriyorumburada önerilenlerle sonuca warılmazben zaten kimsenin reklamını yapmıyorumdediğim şu buradaki önerilerle zaman kaybediyorsunuzkestirme yoldan gidin ararsanız bilen birini bulursunuznetteki medyumlardan söz etmiyorumayrıca ben birinin reklamını yapsam bana gelen çok sayıdaki mesaja cewap olarak o kişinin adını adresini werirdimkimseye de wermedimben o uzun ayrılıkları we bunalımlı günleri yaşayıp allaha çok şükür ki feraha çıkmış biri olarak arkadaşlara burada deneyip deneyip zaman kaybetmeyin dedimdolandırılanları okuyorum çoğu netteki medyumlar tarafından kandırılmışişi bilen adamın nette insan aramaya zamanı mı olurzaten kapısında kuyruk olurdediğim bu allah hepsine yardım etsinherkes gönlünün muradına kawuşur hayırlısıyla dilerim
--------------------
shadow bir kez daha söyliyeyimsanırım gözünden kaçıyor yazdıklarım" burada önerilenlerle bir sonuca warılmıyacağı" konusunda sana tam katılıyorumok?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #68
Prof. Dr. Sinsi

cimen Nickli Üyeden Alıntı

arkadasim bak konuyu acan arkadas sitede yasaklandi diye biliyorum yasinlere gelince evet arkadas konuyu acti yasini serifleri bölüstük ve 11 kisiden sadece 5 kisi okumus durum öyle olunca okumalara son verdik anladin umarim konuyu acan arkadasla alakasi bile yok

arkadas cok güzel ve cok büyük bir dua yi bizimle paylasmis
Allah razi olsun diyeceginize elestiriyorsunuz
arkadas duayi uygulamis dilekleri kabul olmus bu herkeste öyle olucak degil bunu nedense anlamiyorsunuz haa etkili mis yüzde yüz benimde tutar diye bir sey yok duanin kabul olma sartlari var vakti var ne bilim icten okuma var ve hayirli mi degil mi konusu var

bir de duayi okuyan arkadaslar ben hep demisimdir dua ediyorsun söyleme sen ve Allah arasinda kalsin

ama noluyor bakalim duayi okudum tutucak mi tövbeee tövbeee tüylerim diken diken oluyor kusura bakmayin da cok beklersiniz kabul olsun diye Allah bilir ama

dua edipte bunu başkasına söylememek başka bişey,yaptıgın duanın kabul olupta ben bu şekilde yaptım ve oldu diyerek başkalarına yardımcı olmak ayrı şeysanırım sen benim neden merak ettiğimi anlamamışsıntabiki her dua herkeste farklı etki edicek tutarmı tutmazmı diye bişey yoksende anladın umarım
arkadaşında yasaklı falan degil gördüğüm kadarıyladurum tam bir fiaskoydu kabul edin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #69
Prof. Dr. Sinsi

monalisa Nickli Üyeden Alıntı

Çok haklısınız arkadaşlar geri dönenler hep kavga edip bir iki gün sonra pişman olanlarUzun zaman sonra dönen hiç yok ya da ben görmedimHer şey Allahın istemesiyle oluyor ne okursak okuyalım bazı şeyler değişmiyor malesefAma insanın içini acıtan yıllar geçtiği halde o kişileri düşündükçe üzülmemiz onların ise başkalarıyla mutlu olup bizim hayallerimizi başkalarına yaşatmalarıAllah o kişilerin yaptıklarını yanlarına bırakmayıp pişman eder inşallahBu sitede benim durumumdakilerin yazdıklarını okudukça içim acıyor neden insanlar bu kadar vicdansız diyorum neden karşılarındakini düşünmüyorlarBir anda herşeyi silip kendilerine yıllarını verenleri ortada bırakıyorlarAma inanıyorumki Allah dualarımıza mutlaka cevap verecekİnşallah gönlümüzden geçenler hakkımızda hayırlı olur,hayırlı değilse de rabbim hayırlı eder

ewet ne kadar acı değil mi?bizim hayallerimizi başkalarına yaşatmaları
birde beni çok sinir eden laf:ya boşver eden bulur allah ona yaptıklarının cezasını verir
ya tamam verir veriyo da zaten ben o kadar inanıyorum ki ilahi adalete ve emin olun cezası öbür dünyaya bile kalmıyorkim ne haksızlık yapmışsa bu dünya da buluyor
ama kızdığım bana olan olduktan sonra benim hayatım akıp geçtikten sonra ona olan olsa ne yazar
zaten burda ki herkes neden bu kadar gideni döndürmeye meraklı olan bırakılana olduğu içintekedilene olduğu içinher zaman terkedilen acılarla ve hayatın gerçekleriyle başbaşa kalıyorve o kadar acı oluyorkişuna da eminim buradaki çoğu kişi de dönmesini onu hala çok sevdiğinden değil ki buna bende dahil sadece bize yaşattıklarını ödemeleri için istiyor
yani biz öyle aman biri bıraktı gitti diye keyfimizden salya sümük ağlamıyoruz elimizden geleni yapmaya çalışmıyoruz
ne arkadaşlar var 15-16 senelik evli adam bırakıp gitmiş onu döndürmeye çalışıyor buradaki dualarlaarada bi de çocuk
şimdi bu insan sevgisinden mi aşkından mı o kadar yana yakıla döndürmeye çalışıyor
ay neyse çok konuştum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #70
Prof. Dr. Sinsi

demeltem Nickli Üyeden Alıntı

inşirah duası canım

yalnış yönlendirmeinşirah duası diye bişey yok
inşirah süresi odua degil süreAllahın kelamı
--------------------
Bismillahirrahmanirrahim,

1 Elem neşrah leke sadrek
2 Ve veda'na anke vizrak
3 Elleziy enkada zahrak
4 Ve rahfa'na leke zikrak
5 Feinne ma'al-usri yüsran
6 Inne ma'alusri yüsra
7 Feiza ferağte fensab
8 Ve ila rabbike ferğab

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

1 Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2 Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3 Ki o, senin belini bükmüştü;
4 Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5 Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır
6 Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır
7 Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et
8 Ve yalnızca Rabbine rağbet et

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #71
Prof. Dr. Sinsi

demeltem Nickli Üyeden Alıntı

oo yüzden hıçkımseye anlatmamak gereklı hem karsındakının ne nıyetle senı dınledıgını bıle bılmıyorsun ve soyle ınsanlarda cıkıyor aman kaderde varsa olur bosyere dua etme olcaksa olur zaaten ınanmıyan ınsanlar sen dua ederken yada ettıgını gorduklerınde kalplerınden ne gectıklerının bılmıyorsun ben cok oncelereden okadar caresız durumlar atlattımkı sevdıgım erkek bana bır yıgın laf soyledı benı bıraktı evlendı sabahlara kadar aglıyordum hiç uyumadan durmadan herkes acıyarak bakıyordu bana 20 kilo verdım tedavi gördüm ama hep allahıma sıgındım rabbım sana emanet sensız vekılım yalvarırım oo ettıgını bulsun benıde bu durumdan kurtar dedım herkes bana olması ımkansız gıbı bakıyordu ama ben dedım ben allaha guvenıyorumm nekdar caresız olsamda benım rabbım yanımda vekılım allahtır dedım ve aradan bır sene sonra bana oo cok seyler cektıren ınsan evlenmıs ayrılmıs bı sekılde gerı dondu basına gelmıyen kalmamıs oda cok acılar cekmıs hepsı burnundan bır bır gelmıs dedım allahım sen cok buyuksun ve sımdı ıstemıyorum onu kesınlıkle sevgım bıttı oo pısman oldu yaa yaptıklarına allah affetsın onu ınsallah bundan sonra karsısına cıkan ınsana merhamet gosterır zarar vermez dogru yola gelır kendıde bunları soyledı nekadar caresız olursanız olun sıze nekdar karsınızdakı ınsanlar ümitsizce bakmıs olurlarsa olsunlar ıcınızdekı ınancı yıtırmeyın mevla neylerse guzel eyler işlerını ona bırakın ve allaha sıgının ınnankı mutlaka ama mutlaka cvp verıyor
--------------------
arkdaslar benım soyledıgım duanın 11 adım duasıyla bır ılgısı yok bu farklı bır dua sadece 2 rekat namaz kılıp kımseyle konusmadan 16641 defa ya latif okuyorsunuz okadar dılegınızı dılıyorsunuz belalımın dedıgı dua farklı benım dedıgım dua farklı lutfen yanlıs okuyup uygulamayın vebalı benım ustume olmasın

teşekkürler canım çok güzel yamışsın,Allah herkezin hakkında hayırlısını versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #72
Prof. Dr. Sinsi

inş cnaım inan bende çok kötü durumdayım ya namazlarımıda kaza ediyorum çalışıyorum o yğzden kendimi eskisi gibi dualara veremiyorum verdigim zamn inanıyorum olucak ama uykusuzda kalsam ben de bu akşam başşlıycam allahın izniyle çünkü artık mutlu olmak istiyorum aglamaktan çok yoruldum çalışamıyorum bile aklım hep onda biz 2 arkadaş gibi görüşüyoruz artık ama ben tekrar dönsün eskisi gibi olalım istiyorum ve ben bu duaya çok inanıyorum sende inan ve yap olurmu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #73
Prof. Dr. Sinsi

belalım yanlış anlama beni seninle sadece burdan konusuyoruz nekdartanımıyorum güvenmek ıstıyorum sadece gercekten cokmu etkılı cunku gercekten zor durumdayım ve bıran once su sıkıntılarımdan kurtulmak ıstıyorummm kalbını kırmak ıstemem okuyacagım dedıgım gıbı allahın razı gelmeyecegı seylerı yapmak ıstemem ondan sıkıntımın bıran once gecmesını ıstıyorum ve artık hayatımın duzelmesını bir işim olsun ve sevdgıme kavusayım gercekten cok caresızım rabbım ınsallah en kısa zamanda yardım eder
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #74
Prof. Dr. Sinsi

demeltem ben orda insanlardan bildikleri başka dualar varmı diye yardım istedim okadar çok dua biliyorumki denedikleirm etkisini gördüm çok şükür yazıyı dikaktli okusaydın anlardın ztn ben onun için hiç bişey yapmadım ya yapamıyorum elim kolum tutluyo sanki çevirgel duasını 3 yıl önce başkasına okudum oldu ve bunu başka biri bana yaptıgı haksızlıgı anlasın özür dilesin diye yaptım oda oldu 4444 duasını annem iyileşsşn diye okudum oldu anlata biliyomuyum ama bunun için yapamıyorum istiyorum ama hep bi engel çıkıyo çalışıyorum geç gidiyorum yorgunluktan yatıyorum hemen hani iş yerinde okuya bilicem bi dua varsa diye insanlardan yardım istedim ayrıca kimsenin mebalinede girmek istemem bilmedigim yapmadıgım şeyide yapmam yalan söylemem biliyosun duanın kabul olması içinde yalan söylememen gerekir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #75
Prof. Dr. Sinsi

aura canım yapmışsın bak kimseyi görmemişsin allah kabul etsin

ya okadar çok farklı yorum yapanlar olmuşki ya arkadaşlar nedne dinden çıkalım?
biz o evliyadan bişey istemiyoruzki?onun hürmetine allahtan istiyoruz
haccada gitmesin müslümanlar ozman peygamber efendimiz vesile ederek günahlarından kurtulmak istiyolar yapmasınlar oturdukları yerden dua etsin ozamn hiç sebepler yapışmasınlar belki biz alalh katında çok günahkarız duamıza rabbim cvp vericek ama kabul etmiycek biz bu mübarek insnaları vesile edersek rabbim onları sevdigi için bizim duamızıda kabul edicek

göktürk senin söylediklerinede saygım var herkesin kendi görüşü ama böyle söyliyerek insanları yanıtma zatn inancı çok zayıf insanlar var ve alalha yönelmek istiyorlar bırak ellerinden geleni yapsınlar ok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com