![]() |
Almanca Öğrenmek İstiyorum |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumakusative dativ falan paylaşırsanız sevivirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumben almanca biliyorum ama yarısını tamını öretirmisiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumben almancayi unut da bana nerden bulabilirim acaba siz bana anlatirsiniz adim aylin isik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumÇok güzel bir site doğrusu hazırlayanların ellerine sağlık,teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumselam arkadaslar ben almanyada yasayan 6 cocuklu bir aneyim örenmenin yasi olmadigini düsünerek okula basladim yasim ise 40 baya yol almis gidiyordum ki bazi nedenlerden dolayi okulum yarim kaldi bende bildiklerimi unutmamak icin goguldan burayi buldum vede cok hosuma giti emeyi gecen tüm arkadaslarin eline yüreyine saglik HAMM DAN SAYGILAR BASARILAR HERKESE FATMA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumyukarda görmüs oldugum bir yazi dikatimi cektigi icin bu mesaji yazayim dedim sevgili arkadasim ismin olmadigi icin yada ben acami oldugum icin görmedim agaclarin veya bazi cisimlere verilen( der) (di )(daslar )vardir ki bizde kulanilan o su bu anlaminda dir mesela bu agac gibi bu fidan gibi bu ev yada onun arabasi yada bununun arabasi seklinde kulaniliyor umarim kizmadiniz okudum yazinizi bildiyim kadariyla yardimci olmak isdedim saygilar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorum(zwei) bizde s almanyada z yerine kulaniliyor sevgili arkadasim (zwei) türkcesi ise (sIvay) :)) saygilar almanyadan fatma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumArkadaşlar bein anlayamadiğim bi olay var burdan nasil örenicez birisi bana yardim etsin olyi anlamadim ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumAlıntı: selda kir Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bein anlayamadiğim bi olay var burdan nasil örenicez birisi bana yardim etsin olyi anlamadim ben ![]() ![]() ![]() Konu ilk mesajından itibaren takip ediniz birazda alt yapınız var ise olay tamamdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumBusayfada emeyi gecen arkadasa cani yürekten tesekürlerimi suynuoyum bir deyil bir cok konuda yardimci oldu bana elinize yüreyinize saglik saygilar ALMANYADAN fATMA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorummerhabalar,sıfatlar kısmında sıfattan sonra extradan gelen geben,auf,in gibi kelimeler ve yanlarındaki A,B,C,D neyi simgeliyor acaba tesekkurler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumeline sağlık ustada ders 10 dan sonraki derslerin devamı hangi sitede ? |
![]() |
![]() |
|