![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
bessraa
|
![]() sn sorsadın keşke nesse 235 ytl wersem oturduun yerin enişlek caddesinde üzerinde bn aptalım yzan pankartla dolaşırmsın?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
mate
|
![]() tabiki atlamam safmıyım:))) aileni geçindircek para versem ömür boyu bi odada kapalı yaşarmısın???? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
sawman
|
![]() ailem sos konusu ise yaparım 300 mılyon versem ıssız bı adada 1 hafta tek basına kalırmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Capcup
|
![]() tabi uyar kalırım ![]() üniversitedesin çok bunalımdasın aile sıkıntıların var birisi sana geli diyor ailene biz bakarız sen sık kafana kurtul bir tane sen bu durumda ne yaparsın ailene destekmi olursun yoksa sıkar kafana bir tane kurtulurmusun ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
tatia27
|
![]() ya ben şuna inanan bi insanım bir kere gelinir ve bir kere gidilir bunu erkene almak bana bi fayda saglamaz aileme destek olurum kaçmaya müsait bi yapım yok çok güvendigin bi arkadaşını sana karalasam ve aklına yatsa ondan vazgeçermisin bu sebep için ?
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
J_TERRY
|
![]() walla gecmem heralde gormem lazım sana manıtan senı altıyo desem ayrılırmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() sen benm manita durumunu bilmiyonmu kardeşim zati bulamıyoz bulun ca nie ayrılıyım :D:D sana birkaç kuruş versem benm işin bankada tumletirmisin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
bessraa
|
![]() tabiki de tümletirim;))) 100 ytl wersem gece 3de heeeeyyyyyttt uyanın die bagırırmsın ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() seve seve |500 € | versem mahallenin en kuytu köşesindeki sinekli bakkalda benm için bozdururmusun pekii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
tatia27
|
![]() farketmez şehir dışı hariç heryerde bozdurabiliriz ben sana istedigin kadar para versem ömrün boyunca susmayı kabul edermiydin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
sawman
|
![]() hayır nıe susım kı yanı ala ala on mılyon versem hep forumda onlıne kalırmısın |
![]() |
![]() |
|