![]() |
H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri"Sweet Pandemonium" Today tomorrow seems so far away And the wait in vain, yeah So safe, in the blinding light of love unchained In yesterday's grave, yeah The truth that could set souls free Is buried within sweet pandemonium Concealed by disbelief The riddle stays veiled in sweet pandemonium Afraid that everything remains unchanged In this fragile dream, yeah Ashamed of the shattered remains Of promises made, yeah The truth that could set souls free Is buried within sweet pandemonium Concealed by disbelief The riddle stays veiled in sweet pandemonium Drained by the anger and grief Fazed by the envy and greed The secret cries for a release The lucidity hidden deep in sweet pandemonium The truth that could set souls free Is buried within sweet pandemonium Concealed by disbelief The riddle stays veiled in sweet pandemonium Tatlı Cehennem Bugün Yarın çok uzak görünüyor Kibirle bekliyor,evet Çok güvenli Kör ışıkta başıboş salınmış aşk Dünün mezarında Ruhları özgür bırakan gerçek Tatlı cehenneme gömüldü inanmazlıklar tarafından saklandı bu bilmece gizli kaldı tatlı cehennemde korku geride kalanları değiştirmedi bu kırılgan rüyada utancı kırık kalıntılarının verilmiş sözlerin ruhları özgür bırakan gerçek tatlı cehenneme gömüldü inanmazlıklar tarafından saklandı bu bilmece gizli kaldı tatlı cehennemde kızgınlık ve kederle kurutulmak hırs ve imrenmeyle telaşlandırılmak sır gözyaşı döker serbest kalmak için tatlı cehennmede anlaşılanlar derinlerde saklanır ruhları özgür bırakan gerçek tatlı cehenneme gömüldü inanmazlıklar tarafından saklandı bu bilmece gizli kaldı tatlı cehennemde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriYour world is coming to it's end But you don't have to be afraid - I'm here for you Save your happiness for tomorrow And today we'll drown in your tears A drop of your blood tastes like wine today Come closer my dear It is just the beginning of the end Yes, I'm here for you Save your happiness for tomorrow And today we'll drown in your tears A drop of your blood tastes like wine today And because I love you so And I'm here for you Save your happiness for tomorrow And today we'll drown in your tears A drop of your blood tastes like wine today Save your happiness for tomorrow And today we'll drown in your tears Your blood tastes like life today Will you let it rain Let it rain So won't you let it rain Oh, let it rain Won't you let it rain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonun Başlangıcı Dünyan Sona doğru yaklaşıyor fakat korkmana gerek yok çünkü senin için buradayım mutluluğunu sakla yarın için ve biz bugün gözyaşlarında boğulacağız kanından bir damla şarap tadında bugün çünkü seni seviyorum ve senin için buradayım mutluluğunu sakla yarın için ve biz bugün gözyaşlarında boğuluyoruz kanından bir damla şarap tadında bugün mutluluğunu sakla yarın için ve biz bugün gözyaşlarında boğulacağız kanın hayat tadında bugün yağmurun yağmasına izin verecek misin ? izin ver yağsın izin vermeyecek misin yağmurun yağmasına ? oh izin ver İzin vermeyecek misin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriLove's the funeral of hearts aşk kalplerin cenaze törenidir And an ode for cruelty ve zulüm için bir gazel When angels cry blood melekler kan ağladığında On flowers of evil in bloom açmakta olan şeytanın çiçeklerine The funeral of hearts kalplerin cenaze töreni And a plea for mercy ve merhamet için yakarış When love is a gun aşk bir silah olduğunda Separating me from you beni senden ayıran She was the sun o bir güneşti Shining upon The tomb of your hopes and dreams ümitlerinin ve hayallerinin kabrinin üzerinde parlayan so frail çok narin He was the moon o aydı Painting you With it's glow sıcaklığıyla seni boyayan so vulnerable and pale kolay incinebilir ve soluk nakarat She was the wind, o rüzgardı carrying in All the troubles and fears here for years tried to forget içinde yıllardır unutulmaya çalışılmış bütün belaları ve korkuları taşıyan He was the fire o bir yangındı restless and wild huzursuz ve vahşi And you were like a moth to that flame ve sen bu ateşe bir pervane gibiydin nakarat The heretic seal beyond divine kutsallığın ardındaki dine ters düşen mühür Pray to god who's deaf and blind kör ve sağır olan Tanrı'ya dua ediyor The last night's the soul's on fire son gecede ruhlar yanıyor Three little words and a question why üç küçük kelime ve bir neden? sorusu nakarat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriYour pain ain't love acın aşk acısı değil Can't you see he's the heartless onun kalpsiz olduğunu göremiyor musun Your pain is not love acın aşk acısı değil He's taking it too far o çok uzaga götürüyor Don't you know it is wrong Bunun yalnış olduğunu bilmiyor musun You're the one for me lady benim için teksin bayan You're the one teksin (o'sun) If you'd only see in my heart eger kalbimi görebilseydin You'd know know all is not lost bilirdin hersey kaybolmadığını Your time is running out zamanin tükeniyor And you still haven't made up your mind ve hala kararini vermedin Can't you see he's the heartless onun kalpsiz olduğunu göremiyor musun And you're one of a kind ve sen de türünün tek örnegisin He's the heartless o kalpsiz can't you see he's the heartless onun kalpsiz oldugunu göremiyorsun Your pain won't ever be love acin hiçbir zaman ask acısı olmayacak It doesn't matter how hard you try ne kadar çok çabaladigin hiç önemli degil To you all is lost senin için her sey kayip He's the heartless o kalpsiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriThe Path There is no turning back from this unending path of mine Serpent turning back it stands before my eyes To hell and back it will lead me once more It's all I have as i stumble in and out of grace I walk through the gardens of dying lights And cross over rivers deep and dark as the night Searching for reasons why time passes by With every step I take the less I know myself And every vow I break on my way towards your heart Countless times I've prayed for forgiveness But God just laughed at my face And this path remains Leading me into solitude zones I seek through the darkness my way back home The journey seems endless but I'll carry on The shadows will rise and day will fall And a night turns in dawn And after the tears this smile all angels grieve with an envious song When looking into strangers eyes And I know where I belong I walk through the gardens of dying lights And cross over rivers deep and dark as the night Searching for reasons why time passes by I seek through the darkness my way back home The journey seems endless but I'll carry on The shadows will rise and day will fall And a night turns in dawn Patika Geri dönüş yok,benim bu bitmeyen yolumdan Yılan arkasını dönüyor ve gözlerimin önünde duruyor Cehenneme ve geriye götürecek beni bir kez daha Bütün sahip olduğum bu,inceliğin iç ve dışında tökezlediğim gibi ![]() Ölü ışıkların bahçelerinde yürüyorum Ve bütün nehirleri geçiyorum, derin ve gece kadar karanlık, Bir sebep arıyorum,zaman neden geçip gidiyor ![]() Attığım her adımla, kendimi daha az tanıyorum kalbine doğru yolumda bozduğum her yemin ![]() Harcadığım sayısız zaman,bağışlanmak için, Ama tanrı sadece yüzüme gülüyor Ve bu yol kalır, beni yanlızlığın kollarına götürerek Karanlıkta görüyorum,eve dönüş yolumu ![]() Seyahat sonsuz görünüyor, ama ben devam edeceğim ![]() Gölgeler yükselecek ve düşecekler ![]() Ve gecemiz şafağa dönüşür ![]() Bütün gözyaşlarının ortasında bir gülümseme vardır Bütün meleklerin imrenen bir şarkıyla karşıladığı ![]() Yabancıların gözlerine bir bakış, ve nereye ait olduğumu biliyorum ![]() Ölü ışıkların bahçelerinde yürüyorum, Ve bütün nehirleri geçiyorum, derin ve gece kadar karanlık, Bir sebep arıyorum ![]() ![]() ![]() Karanlıkta görüyorum eve dönüş yolumu ![]() Seyahat sonsuz görünüyor, ama ben devam edeceğim ![]() Gölgeler yükselecek ve ![]() ![]() ![]() Ve gecemiz şafağa dönüşür ![]() Gölgeler yükselecek ve düşecekler ![]() Ve gecemiz şafağa dönüşüyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriI hear you breathe so far from me benden çok uzakta nefes aldığını duyuyorum I feel your touch so close and real dokunuşunu hissediyorum çok yakında ve gerçek And I know ve biliyorum ki My church is not of silver and gold, kilisem gümüş ve altından değil It's glory lies beyond judgement of souls görkemi ruhların yargılanmasının ardında yatıyor The commandments are of consolation oh 10 emir avuntu taşır You know our sacred dream won't fail biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak The sanctuary tender and so frail kutsal yer hassas ve narin The sacrament of love aşkın ayini The sacrament of warmth is true içtenliğin ayini gerçektir The sacrament is you ayin sensin I hear you weep so far from me benden çok uzakta ağladığını duyuyorum I taste your tears like you're next to me gözyaşlarını sanki yanımdaymışsın gibi tattım And I know ve biliyorum ki That our prayers are not enough to give dualarımız vermek için yeterli değil Oh the ancient runes so deep and so dear Ah antik semboller çok derin ve değerli The revelation is our patron fear açığa vuruş bizim koruyucu korkumuzdur You know our sacred dream won't fail biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak The sanctuary tender and so frail kutsal yer hassas ve narin The sacrament of love aşkın ayini The sacrament of warmth is true içtenliğin ayini gerçektir The sacrament is you ayin sensin You know our sacred dream won't fail biliyorsun kutsal hayalimiz başarısız olmayacak The sanctuary tender and so frail kutsal yer hassas ve narin The sacrament of love aşkın ayini The sacrament of warmth is true içtenliğin ayini gerçektir The sacrament is you ayin sensin --->: H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriHIM-under the rose&&gülün altında I dream of the winter in my heart turning to spring While the ice gives way under my feet And so I drown with the sun Kalbimdeki kışın sonbahara dönmesini hayal ediyorum Buz gibi bir zaman ver yol ayaklarımın altında Ve bu yüzden güneşle boğuluyorum I've been been burning in water and drowning in flame To prove you wrong and scare you away I admit my defeat and walk back home Your heart under the rose Suda yanıyorum ve ateşte boğuluyorum Sana yanıldığımı kanıtlarım ve seni korkuturum Yenilgimi itiraf ediyorum ve eve geri dönmek istiyorum Kalbindeki gülün altında I open my eyes with a sigh of relief As the warmth of summer sunlight dances around me That's you with dead leaves in your hands Rahatlamaktan iç çekerek gözlerimi açıyorum Yazın güneş ışığının sıcaklığı etrafımda dans ederken Ellerimizdeki ölü yapraklarla görüyorum seni I've been been burning in water and drowning in flame To prove you wrong and scare you away I admit my defeat and walk back home Your heart under the rose Suda yanıyorum ve ateşte boğuluyorum Sana yanıldığımı kanıtlarım ve seni korkuturum Yenilgimi itiraf ediyorum ve eve geri dönmek istiyorum Kalbindeki gülün altında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriValo Yössa ( fincesi ) Taksin katolla vilkkuu Yön ainoa valopilkku Tuhto topattu moottorivene odottaa Minä menen Esiin tunkevat aatokset sameat Valhetta vatvovat karkeat sanat Paksu lompakko Helppo on lempeä pyytää Kerjääjää Alla silmien himerrys hyytää Valoviikatteet taloja niittää Käsi hamuaa lautturin viittaa En osaa elämää syyttää, en kiittää Se jääköön, en piittaa Kohdusta hautaan Ui uuttera lautta Tuhannen kapakan kautta ( ingilizcesi ) On top of the taxi flashes the only light of the night The crammed rowing seat of the mother ship waits I go Gloomy thought breaking through Rude words stammering lies Thick wallet It's easy to ask for love The beggar Before the very eyes Appearances grow numb The light of the scythe cutting houses A hand searching for the driver's coat I do not know how to condemn, nor thank life May it remain, I do not care From the womb to the grave The raft travels steady Thousands from pub to pub gecedeki ışık ( türkçesi ) Gecenin tek ışığı taksinin tepesindeki işaret ışığıydı Kargaşa hala devam ediyor Ben gittim Kasvetli düşünceler başlıyor Kötü sözler sayıklıyor Kalın cüzdan Aşk istemek kolaydır Dilenci Tüm görüntüden önce Hissizliğin büyüdüğü görüntüsü çıkar ortaya Işığın tırpanı evleri kesiyor Bir el şöförün montunu karıştırıyor Ne hayata nasıl kızacağımı ne de nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum Belki hayat devam eder,umursamıyorum ![]() ![]() Rahimden mezara Hayat aynı şekilde devam eder, Binler bir bardan ötekine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriVampire Heart" You can't escape the wrath of my heart Beating to your funeral song (You're so alone) All faith is lost for hell regained And love dust in the hands of shame (Just be brave) Let me bleed you this song of my heart deformed And lead you along this path in the dark Where I belong 'till I feel your warmth Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart I'll be the thorns on every rose You've been sent by hope (You'll grow cold) I am the nightmare waking you up From the dream of a dream of love (Just like before) Let me weep you this poem as Heaven's gates close Paint you my soul, scarred and alone Waiting for your kiss to take me back home Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me (Like you held on to life) Like you held on to life (When all fears came alive and entombed me) My vampire heart Love me (Like you love the sun) Like you love the sun (Scorching the blood in my) My vampire heart Vampir Kalp Kalbimin gazabından kaçamazsın Cenaze şarkın için atıp duran(çok yalnızsın) Yeniden kazanılan cehennm için tüm inançlar yok oldu Ve aşk utancın ellerinde toza dönüştü (sadece cesur ol) Kalbimin yeniden yaptığı bu şarkıyla seni kanatmama Ve karanlıktaki bu yolda sana yol göstermeme izin ver Senin sıcaklığını hissettiğim ait olduğum yere kadar Sarıl bana Hayata sarıldığın gibi Bütün korkular gerçek olduğunda ve beni mezarımdan çıkardığında Sev beni Güneşi sevdiğin gibi Vampir kalbimdeki kanı yakıp kavuran Tüm güllerdeki diken olacağım Umutla gönderdiğin (üşüyeceksin) Seni uyandıran kabusum ben Aşkın hayaline ait rüyandan ( önceden olduğu gibi) Cennetin kapıları kapanırken sani bu şiirle ağlatmama izin ver Sana korkmuş ve yanlız ruhumu çizmeme Beni evime götürecek öpücüğünü beklerken Sarıl bana Hayata sarıldığın gibi Bütün korkular gerçek olduğunda ve beni mezarımdan çıkardığında Sev beni Güneşi sevdiğin gibi Vampir kalbimdeki kanı yakıp kavuran Sarıl bana(hayata sarıldığın gibi) Hayata sarıldığın gibi (Bütün korkular gerçek olduğunda ve beni mezarımdan çıkardığında) Benim vampir kalbim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriI'm in love with you Sana aşığım And it's crushing my heart Ve bu kalbimi eziyor All I want is you Tek istediğim senin To take me into your arms Beni kollarının arasına alman When love and death embrace Aşk ve ölüm kucaklaştığı zaman I love you Seni seviyorum And you're crushing my heart Ve sen kalbimi eziyorsun I need you Sana ihtiyacım var Please take me into your arms Lütfen beni kollarının arasına al When love and death embrace Aşk ve ölüm kucaklaştığı zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözlerithe world was on fire no one could save me but you dünya yanıyordu, kimse beni kurtaramazdı sen hariç strange what desire will make foolish people do arzunun aptal insanlara yaptıracakları tuhaf i'd never dreamed that i'd meet somebody like you senin gibi biriyle tanışacağımı hiç düşünmemiştim i'd never dreamed that i'd lose somebody like you senin gibi birini kaybedeceğimi hiç düşünmemiştim no i don't wanna fall in love hayır aşık olmak istemiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya her zaman kalbini kıracak) no i don't wanna fall in love hayır aşık olmak istemiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya her zaman kalbini kıracak) with you seninle what a wicked game to play oynamak için ne kadar kötü bir oyun to make me feel this way böyle hissetmemi sağlaman what a wicked thing to do yapmak için ne kadar kötü bir şey to let me dream of you seni hayal etmeme izin vermen what a wicked thing to say söylemek için ne kadar kötü bir şey you never felt this way asla böyle hissetmediğin what a wicked thing you do yaptığın ne kadar kötü bir şey to make me dream of you seni hayal etmemi sağlaman no i don't wanna fall in love hayır aşık olmak isytemiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya her zaman kalbini kıracak) no i don't wanna fall in love hayır aşık olmak istemiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya her zaman kalbini kıracak) with you seninle the world was on fire no one could save me but you dünya yanıyordu, kimse beni kurtaramazdı sen hariç strange what desire will make foolish people do arzunun aptal insanlara yaptıracakları tuhaf i'd never dreamed that i'd love somebody like you senin gibi birini seveceğimi hiç düşünmemiştim i'd never dreamed that i'd lose somebody like you senin gibi birini kaybedeceğimi hiç düşünmemiştim now i wanna fall in love şimdi aşık olmak istiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya herzaman kalbini kıracak) now i wanna fall in love şimdi aşık olmak istiyorum (this world is always gonna break your heart) (bu dünya herzaman kalbini kıracak) with you seninle nobody loves no-one kimse kimseyi sevmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriHeaven ablaze in our eyes We're standing still in time The blood on our hands is the wine We offer as sacrifice cennet yanıyor gözlerimizde bizse duruyoruz öylece Kan ellermizde şarap Teklif sunuyoruz kurban gibi Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul hadi gel ve onlara aşkını göster kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için, aşkım kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için This endless mercy mile We're crawling side by side With hell freezing over in our eyes Gods kneel before our crime bu sonsuz merhamet yolunda orada yan yana sürünüyoruz yanımızda cehennem, gözlerimizin içinde donuyor tanrılar diz çöküyor, suçumuzu işlemeden önce Come on lets show, them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don't let go (Rip out the wings of a butterfly) For your soul Gel ve onlara sevgini göster kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için, aşkım kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için (kelebeğin kanatlarını yırt) gitmesine izin verme (kelebeğin kanatlarını yırt) ruhun için Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don't let go (Rip out the wings of a butterfly) [x2] Gel ve onlara sevgini göster kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için, aşkım kelebeğin kanatlarını yırt ruhun için (kelebeğin kanatlarını yırt) gitmesine izin verme (kelebeğin kanatlarını yırt) ruhun için For your soul ruhun için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriHIM Şarkılarının Türkçe Sözleri You Are The One No I won't surrender At any cost You're something so sweet and tender From my heart Yes I've done my evil I've done my good Just believe me honey I won't let go off you You are the one And there's no regrets at all You are the one And there's no regrets at all We've had our share of misfortune We've had our blues And God is not on our side Yes it's true We keep forgetting baby The others too There is no one who can take that away From me and you You are the one And there's no regrets at all You are the one And there's no regrets at all Sen Teksin Hayır teslim olmayacağım Bedel ödemeden Sen çok tatlı ve gençsin Kalbimden Evet,kendi kötümü yaptım Kendi iyimi yaptım Sadece bana inan tatlım Gitmene izin vermeyeceğim Sen teksin Ve başka pişmanlık yok Sen teksin Ve başka pişmanlık yok Kendi talihsizliğimizi paylaşıyoruz Kendi çürüğümüze sahibiz Ve tanrı bizim tarafımızda değil Evet bu doğru Bebeği unutuyoruz Diğerlerini de Bu uzaklığı kaldırabilecek kimse yok Benden ve senden başka Sen teksin Ve başka pişmanlık yok Sen teksin Ve başka pişmanlık yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriYour Sweet Six Six Six There are things you should know The distance between us seems to grow But you're holding on strong Oh how hard it's to let go, oh so hard to let go ** I'm waiting for your call and I'm ready to take your six six six in my heart I'm longing for your touch and I welcome your sweet six six six in my heart I'm losing my faith in you You don't want it to be true But there's nothing you can do There's nothing you can do - Yes, I've lost my faith in you ** How long we have to wait For love is fading so slowly I know it's too late Oh my god you're so lonely ** In my heart(3) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin Tatlı 666 ' ın Bilmen Gereken Şeyler Var Aramızdaki Soğukluk Gitgide Büyüyor Gibi Gözüküyor Fakat Hala güçlü duruyorsun Oh, gitmene izin vermek nekadar zor , gitmene izin vermek çok zor Araman için bekliyorum ve hazırım senin 666 ' ını kalbimde taşımaya Dokunman için arzuluyorum ve 666 ' ını kalbime kabul ediyorum Sana olan inancımı kaybediyorum Bunun doğru olmamasını istiyorsun fakat yapabileceğin birşey yok Evet bu doğru sana olan inancımı kaybettim ![]() Araman için bekliyorum ve hazırım senin 666 ' ını kalbimde taşımaya Dokunman için arzuluyorum ve 666 ' ını kalbime kabul ediyorum Daha nekadar bekleyeceğiz Aşkın yavaşça solması için Biliyorum artık çok geç, oh tanrım sen artık çok yalnızsın * Nakarat Tekrar Kalbimde x 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriHIM Şarkılarının Türkçe Sözleri yerli şarkı sözleri paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|