![]() |
H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri
(Don't Fear) The Reaper All our times have come Here but now they're gone Seasons don't fear the reaper Nor do the wind, the sun or the rain We can be like they are Come on baby... Don't fear the Reaper Baby take my hand... Don't fear the Reaper We'll be able to fly... Don't fear the Reaper Baby I'm your man... Valentine is done Here but now they're gone Romeo and Juliet Are together in eternity... Romeo and Juliet 40,000 men and women everyday... Like Romeo and Juliet 40,000 men and women everyday... Redefine happiness Another 40,000 coming everyday...We can be like they are Come on baby... Don't fear the Reaper Baby take my hand... Don't fear the Reaper We'll be able to fly... Don't fear the Reaper Baby I'm your man... Love of two is one Here but now they're gone Came the last night of sadness And it was clear she couldn't go on Then the door was open and the wind appeared The candles blew then disappeared The curtains flew then he appeared Saying don't be afraid Come on baby... And she had no fear And she ran to him... Then they started to fly They looked backward and said goodbye She had become like they are She had taken his hand She had become like they are Come on baby...don't fear the reaper (Korkma) Azrail Bütün zamanlarımız gelmiş Buraya ama şimdi gidiyorlar Mevsimler azrailden korkmaz Rüzgarda öyle,güneş yada yağmur Bizde onlar gibi olabiliriz Gel bebeğim...azrailden korkma Bebeğim elimi tut...azrailden korkma Uçabiliriz ...azrailden korkma Bebeğim senin adamınım Sevgililer günü geçti Burda ama şimdi gidiyorlar Romeo ve juliet Sosuzlukta beraberler... Romeo ve juliet 40.000 adam ve kadın hergün...romeo ve juliet gibiler 40.000 adam ve kadın hergün...mutluluğu yeniden tanımlıyorlar Hergün diğer 40.000 geliyor...onlar gibi olabiliriz Gel bebeğim...azrailden korkma Bebeğim elimi tut...azrailden korkma Uçmayı becereceğiz.azrailden korkma Bebeğim senin adamınım Aşk ikide birdir Burda ama şimdi gidiyorlar Üzüntünün son günü geldi Ve temizdi o gidemedi Sonra kapı açıldı ve rüzgar belirdi Mumlara üflendi ve kayboldu Perdeler uçtu ve o belirdi Korkmadığını söylüyor Gel bebeğim...ve onun hiç korkusu yok Ve ona doğru koştu...sonra uçmaya başladılar Arkalarına baktılar ve güle güle dediler O'da tıpkı onlar gibi oldu Onun elini tuttu O'da tıpkı onlar gibi oldu Gel bebeğim.. azrailden korkma |
Again I've seen You turned your back and left again And i feel Your stumbling down worked smooth again And i feel Despair kissing our lips again And i feel Despair holding our hearts again, yeah Will you see Me cry behind your back again Will you hear My heart beats slow and down again And i feel Despair kissing our lips again And i feel Despair holding our hearts again I feel Despair kissing our lips again And i feel Despair holding our hearts again, yeah Oh baby yes i feel Despair kissing our lips again And i feel Despair holding our hearts again And i feel Despair kissing our lips again And i feel Despair holding our hearts again, yeah Despair holding our hearts again, oho That's right Yeah Tekrar Görmüştüm Tekrar arkanı dönüp gittiğini Ve hissettim Aşağı düşerken tekrar düzeldiğini Ve hissettim Ümitsiz öpücüklerin tekrar dudaklarımızda olduğunu Ve hissettim Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu,evet Görecek misin Beni arkandan tekrar ağlarken Duyacak mısın Kalbimin atışının tekrar yavaşladığını ve düştüğümü Ve hissettim Ümitsiz öpücüklerin tekrar dudaklarımızda olduğunu Ve hissettim Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu Ve hissettim Ümitsiz öpücüklerin tekrar dudaklarımızda olduğunu Ve hissettim Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu,evet Oh bebek evet hissettim Ümitsiz öpücüklerin tekrar dudaklarımızda olduğunu Ve hissettim Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu Ve hissettim Ümitsiz öpücüklerin tekrar dudaklarımızda olduğunu Ve hissettim Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu,evet Ümitsizliğin kalplerimizi tekrar tuttuğunu,oho Bu doğru Evet |
Beautiful Just one look into your eyes sadece gözlerine bir bakış One look and I'm crying bir bakış ve ben ağlıyorum 'Cause you're so beautiful çünkü çok güzelsin Just one kiss and I'm alive sadece bir öpücük ve ben yaşıyorum One kiss and I'm ready to die bir öpücük ve ölmeye hazırım 'Cause you're so beautiful çünkü çok güzelsin Just one touch and I'm on fire sadece bir dokunuş ve ben yanıyorum One touch and I'm crying bir dokunuş ve ben ağlıyorum 'Cause you're so beautiful çünkü çok güzelsin Just one smile and I'm wild sadece bir gülüş ve ben vahşiyim One smile and I'm ready to die bir gülüş ve ölmeye hazırım 'Cause you're so beautiful çünkü çok güzesin Oh and you're so beautiful oh ve sen çok güzelsin My darling sevgilim Oh you're so beautiful oh çok güzelsin You're so beautiful sen çok güzelsin Oh my baby oh bebeğim You're so beautiful çok güzelsin And you're so beautiful ve sen çok güzelsin Oh my darling sevgilim Oh my baby bebeğim And you're so beautiful ve sen çok güzelsin |
Beyond Redemption Oh I see your scars I know where they're from So sensually carved and bleeding Until you're dead and gone I've seen it all before Beauty and splendour torn It's when heaven turns to black And hell to white Right so wrong and wrong so right Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond now - redemption And no one's going to catch you when you fall Oh I see you crawl You can barely walk And arms wide open You keep on begging for more I've been there before Knocking on the same door It's when hate turns to love And love to hate Faith to doubt and doubt to faith Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond now - redemption And no one's going to catch you when you fall (x5) You're beyond now - redemption You're beyond now - redemption You're beyond now - redemption You're beyond now - redemption Kurtarılmanın Ötesinde Ah yaralarını görüyorum Nerden geldiklerini biliyorum Çok şehvetli oyulmuş ve kanıyor Sen ölüp gidene kadar Bunu daha önce de gördüm Güzellik ve harika yırtık Cennet siyah olduğunda Ve cehennem beyaz Doğru çok yanlış ve yanlış çok doğru Kalbinin taşa döndüğünü hisset Cesur ruhunu deldiğini hisset Şimdi ötesindesin-kurtarılmanın Ve düştüğünde kimse seni yakalayamayacak Ah seni sürünürken görüyorum Güç bela yürüyebilirsin Ve kolların çok açık Daha fazlası için yalvarmaya devam edeceksin Daha önce de ordaydım Aynı kapıyı çalmak Nefret aşka dönüştüğünde Ve aşkta nefrete İnançtan şüpheye ve şüpheden inanca Kalbinin taşa döndüğünü hisset Cesur ruhunu deldiğini hisset Şimdi ötesindesin kurtarılmanın Ve düştüğünde kimse seni yakalayamayacak Şimdi ötesindesin kurtarılmanın Şimdi ötesindesin kurtarılmanın Şimdi ötesindesin kurtarılmanın Şimdi ötesindesin kurtarılmanın |
Bittersweet I'm giving up the ghost of love And the shadows cast on devotion She is the one that I adore Queen of my silent suffocation Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Bittersweet I won't give up I'm possessed by her I'm bearing her cross she's turned into my curse Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Bittersweet I want you [I wanted you) And I need you (How I needed you) Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Hem İyi Hem Kötü Aşkın hayaletinden vazgeçiyorum Ve gölgeler bağlılığın üzerine düşüyor O benim çok sevdiğim, Sessiz boğuluşumun kraliçesi Kaderin kolları arasında kaybolmuş olan Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü kaldır Vazgeçmeyeceğim Sahibim o benim Onun işaretini taşıyorum Benim lanetime dönüştü o Kaderin kolları arasında kaybolmuş olan Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü kaldır Hem iyi hem kötü Seni istedim Ve sana ihtiyacım var Sana nasıl da ihtiyacım var Kaderin kolları arasında kaybolmuş olan Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü kaldır |
Buried Alive By Love buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm i carry the burden of losing rest kalanları kaybetmenin sorumluluğunu taşıyorum upon my shoulders omuzlarımda and its weight seems unbearable ve ağırlığı katlanılmaz your tomb is where your heart is mezarın kalbinin olduğu yerdedir i should have told her ona söylemeliydim but within a secret so terrible ama berbat bir sırla beraber to cry is to know that you're alive ağlamak canlı olduğunu söyler but my river of tears has run dry ama benim gözyaşı nehrim kurudu i never wanted to fool you,no seni hiç kandırmak istemedim,hayır but a cold heart is a dead heart ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir and it feels like i've been buried alive by love ve öyle hissediyorum ki,aşk tarafından canlı canlı gömüldüm nakarat: if i should die before i wake eğer uyanmadan önce ölürsem there ain't no one my soul to take ruhumu alacak kimse yok if i wake before i die eğer ölmeden önce uyanırsam rescue me with your smile x 2 beni kurtar gülümsemenle x2 the kiss of vanity you blessed me with,spiritual woman kibirin öpücüğüyle beni kutsadın,ruhani kadın then you got someone insatiable sonra açgözlü birini buldun your home is there in the darkness,i should have told her evin orada karanlıkta,ona söylemeliydim embrace the fire indestructible bağrına bas yok edilemez ateşi to die is to know that you're alive ölüm senin yaşıyor olduğunu bilmektir and my river of blood won't run dry ve kan nehrim hiçbir zaman kurumayacak i never wanted to lose you,no seni hiç kaybetmek istememiştim,hayır but a cold heart is a dead heart ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir and it feels like i've been buried alive by love ve öyle hissediyorum ki,aşk tarafından canlı canlı gömüldüm nakarat x2 oh,it seems to cry is to know that you're alive oh,öyle gürünüyor ki ağlamak yaşadığını bilmektir and my river of tears has run dry ve gözyaşı nehrim kurudu i never wanted to fool you,no seni hiç kandırmak istememiştim,hayır but a cold heart is a dead heart ama soğuk bir kalp ölü bir kalptir and a desert since all has gone ve gittiğinden beri bir çöle dönüşmüştür a cold heart is a dead heart soğuk bir kalp ölü bir kalptir and it feels like i've been buried alive by love ve öyle hissediyorum ki,aşk tarafından canlı canlı gömüldüm nakarat x2 i've been buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm i've been buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm buried alive by love canlı canlı gömüldüm i've been buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm i've been buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm i've been buried alive by love aşk tarafından canlı canlı gömüldüm |
Bury Me Deep Inside Your Heart Let me wake up in your arms kollarında uyanmama izin ver Hear you say it's not alright işlerin yolunda olmadığını söylemeni duymama Let me be self dead and gone bu dünyadan gitmeme izin ver So far away from life hayattan çok uzağa Close my eyes gözlerimi kapa Hold me tight beni sıkıca tut And bury me deep inside your heart ve beni kalbinin derinliklerine göm All I ever wanted was you, my love tek istediğim sendin aşkım You...all I ever wanted is you, my love sen...tek istediğim sendin, aşkım Your're all I ever wanted, just you tek istediğim sendin, sadece sen Let me never see the sun bırak bir daha asla güneşi görmeyeyim And never see your smile ve gülüşünü de Let us be so dead and so gone ölü ve gitmiş olmamıza izin ver So far away from life hayattan çok uzakta Just close my eyes sadece gözlerimi kapa Hold me tight beni sıkıca sar And bury me deep inside your heart ve beni kalbinin derinliklerine göm All I ever wanted was you, my love tek istediğim sendin aşkım You...all I ever wanted is you, my love sen...tek istediğim sendin, aşkım You're all I ever wanted, you, oh my love tek istediğim sendin aşkım You're all I ever wanted, you, my love tek istediğim sendin, sen, aşkım That's the way it's always been bu her zaman böyle olmuştur My heart stops beating only for you Baby kalbim atmayı sadece senin için bırakır bebeğim Only for your loving sadece aşkın için All I ever wanted was you, my love tek istediğim sendin aşkım You...all I ever wanted is you, my love sen...tek istediğim sendin, aşkım You're all I ever wanted, you, oh my love tek istediğim sendin aşkım You're all I ever wanted, you, my love tek istediğim sendin, sen, aşkım |
Circle Of Fear Heartache is knocking on her door Shadows dance outside her window Tears keep falling on the floor As the world around her crumbles If you want to save her then first you have to save yourself If you want to free her from the hurt don't do it with your pain If you want to see her smile again don't show her you're afraid Because your circle of fear is the same Love can be as cold as grave A one-way ticket to endless sorrow An empire of gentle hate Today without tomorrow If you want to save her then first you have to save yourself If you want to free her from the hurt don't do it with your pain If you wanna see her smile again don't show her you're afraid Because your circle of fear is the same It's the circle of regret the circle of hate the circle of death The circle of fear is the same Your circle of fear is the same If you want to save her then first you have to save yourself If you want to free her from the hurt don't do it with your pain If you want to see her smile again don't show her you're afraid Because your circle of fear is the same Your circle of fear is the same Your circle of fear is the same Your circle of fear is the same Your circle of fear is the same Korku Çemberi Kalp ağrısı onun kapısını çalıyor Gölgeler camının dışında dans ediyor Yaşlar yere dökülüyor Sanki dünya etrafında o harap oluyor Eğer onu kurtarmak istiyorsan Önce kendini kurtarmalısın Eğer onu acıdan kurtarmak istiyorsan Bunu acıyla yapma Eğer onun gülüşünü tekrar görmek istiyorsan Ona korktuğunu gösterme Çünkü senin korku çemberin aynı Aşk mezar kadar soğuk olabilir Sonsuz hüzne giden gidiş bileti Kibar nefretin imparatorluğu Bugün yarınsız Eğer onu kurtarmak istiyorsan Önce kendini kurtarmalısın Eğer onu acıdan kurtarmak istiyorsan Bunu acıyla yapma Eğer onun gülüşünü tekrar görmek istiyorsan Ona korktuğunu gösterme Çünkü senin korku çemberin aynı Bu pişmanlığın çemberi Nefretin çemberi Ölüm çemberi Aynı korku çemberi Senin korku çemberin aynı Eğer onu kurtarmak istiyorsan Önce kendini kurtarmalısın Eğer onu acıdan kurtarmak istiyorsan Bunu acıyla yapma Eğer onun gülüşünü tekrar görmek istiyorsan Ona korktuğunu gösterme Çünkü senin korku çemberin aynı Senin korku çemberin aynı Senin korku çemberin aynı Senin korku çemberin aynı Senin korku çemberin aynı |
Close To The Flame The kiss sweetest en tatlı öpücük And touch so warm ve sıcacık dokunuş The smile kindest en nazik gülüş In this world so cold and strong bu çok soğuk ve katı dünyada So close to the flame aleve çok yakın Burning brightly parlakça yanan It won't fade away sönüp gitmeyecek And leave us lonely ve bizi yalnız bırakmayacak The arms safest en güvenli kollar And words all good ve sözcüklerin hepsi güzel The faith deepest en derin güven In this world so cold and cruel bu çok soğuk ve zalim dünyada So close to the flame aleve çok yakın Burning brightly parlakça yanan It won't fade away sönüp gitmeyecek And leave us lonely ve bizi yalnız bırakmayacak |
Dark Light Shivers run through the spine Of hope as she cries the poison tears of a life denied In the raven black night Holding hands with Dark light Come shine in her lost heart tonight And blind All fears that haunt her With your smile Dark Light In oblivion's garden Her body's on fire Writhing towards the angel defiled To learn how to die In peace with her God Dark light Come shine in her lost heart tonight And blind All fears that haunt her with Your smile Dark Light Kara Işık Ürpertileri sırtından aşıyor Ümidin,o ağlarken Reddedilmiş bir hayatın zehirli gözyaşlarıyla Kuzgun karası gecede Kenetlenmiş elleriyle Kara ışık Gel ve kayıp kalbini aydınlat bu gece Ve kör et Onu avlayan tüm korkuları Gülümsemenle Kara ışık Unutkanlığın bahçesinde Bedeni ateşlerde Kirlenerek emekliyor meleğe doğru Ölmeyi öğreniyor Tanrısıyla barış içinde Kara Işık Ürpertileri sırtından aşıyor Ümidin,o ağlarken Reddedilmiş bir hayatın zehirli gözyaşlarıyla Kuzgun karası gecede Kenetlenmiş elleriyle Kara ışık Gel ve kayıp kalbini aydınlat bu gece Ve kör et Onu avlayan tüm korkuları Gülümsemenle Kara ışık |
Death Is In Love With Us I know it hurts too much I know that you're scared I know you're running out of trust Wishing you were dead In your misery You're not alone So come share your tears with me And witness it all go wrong I know it and I feel it Just as well as you do, Honey It's not our fault if death's in love with us oh oh It's not our fault if the reaper holds our hearts 41+666 = our loss We're breathing only to fade away We're running just to get caught What love's lies blessed What love's light cursed Just fear for the best And hope for our worst I know it and I feel it Just as well as you do, Honey It's not our fault if death's in love with us oh oh It's not our fault if the reaper holds our hearts Death's in love with us oh oh The Reaper holds our hearts oh oh Death's in love with us oh oh And the Reaper holds our hearts oh oh I know it and I feel it Just as well as you do, Honey It's not our fault if death's in love with us oh oh It's not our fault if the reaper holds our hearts Ölüm Bize Aşık Biliyorum çok acıtıyor Biliyorum korkuyorsun Biliyorum gerçeğin dışında dolanıyorsun Keşke ölü olsaydın Izdırabında Yalnız değilsin Ve bütün kanıtlar ters gitsin Biliyorum ve hissediyorum Yalnız senin yaptığın gibi tatlım Ölüm bize aşıksa bu bizim hatamız değil Azrail kalplerimizi taşıyorsa bu bizim hatamız değil 41+666 = Kaybımız Sadece yok olmak için nefes alıyoruz Sadece yakalanmak için koşuyoruz Aşkın kutsanmış yalanları ne Aşkın lanetli ışığı ne Sadece en iyisi için kork Ve en kötümüz için umutlan Biliyorum ve hissediyorum Yalnız senin yaptığın gibi tatlım Ölüm bize aşıksa bu bizim hatamız değil Azrail kalplerimizi taşıyorsa bu bizim hatamız değil Ölüm bize aşık oh oh Azrail kalplarimizi taşır oh oh Ölüm bize aşık oh oh Ve Azrail kalplerimizi taşır oh oh Biliyorum ve hissediyorum Yalnız senin yaptığın gibi tatlım Ölüm bize aşıksa bu bizim hatamız değil Azrail kalplerimizi taşıyorsa bu bizim hatamız değil --->: H.I.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: H.I.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri |
Die,All Right Hey! I've got a message and tonight and Im gonna send it. Hey! bir mesajım var ve bu gece onu göndereceğim Yeah! I had a body and men with knives wanted to lend it. Evet! bir vücüdüm vardı ve bıçaklı adamlar onu ödünç almak istediler Sold my body to the company Vücudumu şirkete sattım so I got the money now away I go and I say thank you Mr CEO. Böylece param oldu şimdi uzağa gidebilirim ve derim ki teşekkürler bay CEO Hey! I've got some money and tonight Im gonna spend it. Hey! biraz param var ve bu gece harcayacağım Yeah! They gave me a paper Evet! bana bir kağıt verdiler and I went ahead and penned it and I say thank you Mr CEO. Ve devam ettim ve üzerine yazdım ve derim ki teşekkürler bay CEO I filled my pockets now I might as well die ! Ceplerimi doldurdum şimdi ölsem de olur cause I found the backdoor out of teenage hell - all right! çünkü gençlik cehenneminden çıkışın arka kapısını buldum- iyi Filed my account cause I might in fact - Die! Hesabımı dosyaladım çünkü aslında - Ölebilirim! But I rely on science, yeah to bring me back - all right. Ama bilime güvenirim, beni geri getirmek için evet- iyi I.....'m gonna die.... Ben öleceğim Heavy morals seem so light but when it comes to cash I'm gonna die all right! Ağır ahlak gayet hafif duruyor ama iş nakte gelince öleceğim, iyi! Hey! I lost the money seems like I can't comprehend it. Hey! parayı kaybettim bunu kavrayamayacakmışım gibi görünüyor Yeah! Got a hole in my head gotta gotta mend it. Evet! kafamın içinde bir delik var tamir etmek gerek gerek Too messed up to sit and settle down. Işler çok berbat oldu oturup yola gelmek için Too messed up to even mess around. Işler çok berbat oldu boş vakit bile geçirmek için Thats why your smiling Mr CEO. Bu sizin gülümseme nedeniniz bay CEO I filled my pockets now I might as well die ! Ceplerimi doldurdum şimdi ölsem de olur cause I found the backdoor out of teenage hell - all right! çünkü gençlik cehenneminden çıkışın arka kapısını buldum- iyi Filed my account cause I might in fact - Die! Hesabımı dosyaladım çünkü aslında - Ölebilirim! But I rely on science, yeah to bring me back - all right. Ama bilime güvenirim, beni geri getirmek için evet- iyi I.....'m gonna die.... Ben öleceğim but not right now ama şu an değil Yeah why don't you do the same? Evet neden sen de aynısını yapmıyorsun? I got the money now I can't complain. Param var şimdi şikayet edemem Except the tics won't go away oh no, oh no, oh no, oh no! Yalnızca tikler gitmiyor o hayır,o hayır,o hayır,o hayır! And the way I feel tonight is gonna make me die all right. Ve bu gece hissettiklerim beni öldürecek, iyi! I filled my pockets now I might as well � Ceplerimi doldurdum şimdi ölsem de olur cause I found the backdoor out of teenage hell - all right! çünkü gençlik cehenneminden çıkışın arka kapısını buldum- iyi Filed my account cause I might in fact - Die! Hesabımı dosyaladım çünkü aslında - Ölebilirim! But I rely on science, yeah to bring me back - all right. Ama bilime güvenirim, beni geri getirmek için evet- iyi I.....'m gonna die.... Ben öleceğim Heavy morals seem so light but when it comes to cash I'm gonna die all right! Ağır ahlak gayet hafif duruyor ama iş nakte gelince öleceğim,iyi! |
Drunk On Shadows Hiding underneath The veil of broken dreams We find her weeping On her once white wings She will be carrying the weight of our deeds And she bleeds for love Forever gone Drunk on shadows and lost in a lie Killing ourselves a kiss at a time Devils dance while angels smile Drunk on shadows and lost in a lie Finding souls to feed The nightside of eden We see the struggling For her love's Last breath and walk off Drunk on shadows and lost in a lie Killing ourselves a kiss at a time Devils dance while angels smile Drunk on shadows and lost in a lie She's blinded by the fear Of life and death and everything in between We smile when she cries a river of tears A mirror where we see nothing but a reflection of heaven too far away Drunk on shadows and lost in a lie Killing ourselves a kiss at a time Devils dance while angels smile Drunk on shadows and lost in a lie So alive (Drunk on shadows) So alive gölgelerde sarhoş Altına saklanarak Kırık rüyaların maskesinin Onun ağladığını görük Önceden sahip olduğu beyaz kanatlarında Bizim yaptıklarımızın ağırlığını taşıyor olacak Ve aşk için kanayacak Sonsuza dek yok olacak Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Zamanın içinde öldürürken kendmizi bir öpücükle İblisler dans ediyor melekler ölürken Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Beslenmek için ruhları ararken cennetin karanlık tarafında Mücadeleyi görüyoruz Onun aşkı için yaptığı Son bir nefes ve çekip gider Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Zamanın çinde öldürürken kendmizi bir öpücükle İblisler dans ediyor melekler ölürken Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Korkuyla kör edilmiş Yaşam ölüm ve ikisi arasında kalan herşeye ait O Bir nehir gibi göz yaşı dökerken biz gülüyoruz Bir ayna cennetin uzak yansımasından başka bir şey göremediğimiz Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Zamanın içinde öldürürken kendimizi bir öpücükle İblisler dans ediyor melekler ölürken Gölgelerde sarhoş ve bir yalanda kaybolmuş Öylesine canlı (Gölgelerde sarhoş) Öylesine canlı |
SONSUZ KARANLIK softly the light shines in through Işık yumuşak parlar içinde The gates of grace on me and you güzelliğin kapıları senin ve benim üstümde Deceiving our restless hearts kıpr kıpır olan kalplerimizi aldatan A flickering flame so serene Titreşen alev çok durgun Devours the night so we could see Geceyi yutar, görebilirdik The fear we hold on to so strong Tuttuğumuz korku çok güçlü But I know where I belong Ama nereye uygun olduğumu biliyorum Away from your gods Tanrılarının uzağında olan That heal all wounds and light this endless dark Bütün yaraları ve ışığı iyileştir... bu sonsuz karanlık Endless dark Sonsuz karanlık This endless dark Bu sonsuz karanlık Lonely the light shines on you Işık sadece sana parlar Through the gates of fire entombed Gömülmüş ateşin kapılarının arasından Feeding on your love Aşkını beslemek Weak is the blaze that kept me away Zayıf ateştir beni saklayan From cruelty and tenderness embraced Kucaklanmış acımasızlık ve yumuşaklıktan olan Saving my soul no more Ruhumu daha fazla kurtaramama And I know where I belong ve nereye ait olduğumu biliyorum Away from your gods tanrılarının uzağında That heal all wounds and light this endless dark bu bütün yaraları ve ışığı iyileştirir... bu sonsuz karanlık Endless dark (3) Sonsuz karanlık And I know where I belong ve nereye ait olduğumu biliyorum Away from your gods tanrılarının uzağında That heal all wounds and light this endless dark bu bütün yaraları ve ışığı iyileştirir... bu sonsuz karanlık That heal all wounds, heal all wounds, heal all wounds and light this Endless dark That shine on you and tame your burning heart Parlaklık senin ve yanan evcil kalbinin üstünde That bury my truth right into your arms Gerçeklerimi kollarının içine göm That worship the tomb of our forlorn love Üzgün aşkımızın mezarına tap That heal all wounds and light this endless dark (4) |
Words like violence Break the silence They come crashing in into my little world Painful to me Pierce right through me Can't you understand, oh my little girl All i ever wanted All i ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary 'cause they can only do harm Vows are spoken To be broken Feelings are intense words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless and forgettable All i ever wanted All i ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm ---------------------------------------- Şiddet gibi sözler Sessizliği böler Küçük dünyamın içine çarparak gelir Bana acı veriyor İçimi delip geçiyor Anlamıyor musun benim küçük kızım Bütün istediğim Bütün ihtiyaç duyduğum Burada kollarımda Kelimeler çok gereksiz Sadece zarar verirler Yeminler bozulmak için söylenir Duygular yoğundur Kelimeler saçmadır Zevkler ebedidir Acıda öyle Kelimeler anlamsızdır ve unutulur Bütün istediğim Bütün ihtiyaç duyduğum Burada kollarımda Kelimeler çok gereksiz Sadece zarar verirler |