![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriÇOCUK Bir yerlerde bir çocuk doğdu Sancısını içimde duyuyorum Kim bilir kimin çocuğusun Gözlerinde güneşi görüyorum Gözlerinde hayat pırıl pırıl Ellerinde ümitlerimiz var Dünyanın tüm pisliklerine Sıkılmış o minik yumruklar Güzel bebek buram buram İnsan sevgi kokuyorsun Bir küçük dunya gibi varlığın Sırtında dünyayı taşıyorsun Kim olursa olsun anan baban Sorumluyum onlar kadar senden Adını hiç bilmesem bile Benim öz be öz çocuğumsun sen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriUZAKLARDA BİR ÇİZGİDE Bir martı uçuyordu maviliklerde Ellerim içindeydi ellerinin Güneş bembeyaz bir kordu yakıyordu yeryuzünü Saçlarım dağılmıştı göğsüne Buram buram bir buhar yükseliyordu topraktan Yanağım yanağına değiyordu Uzak bir garip çizgide birleşiyordu gökle deniz Kızgın kumlar tenimizi dağlıyordu Ve biz ikimiz gölgesindeydik bir salkım söğüdün Ölümsüz bir sevgi parlıyordu gözlerinde Yüreğimdeydi yüreğin tutuşuyorduk Bir yangın büyüyordu içimde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözlerievet bencede şarkıları süper ve daha da var hepsini atacam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriBENİMLE OL Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde raslanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimize göklerden Mavi mavi taçlar takacağım ne olursun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriGERİ DÖN Alışırım zannettiğim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımdan Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri don Olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Herşey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarda ağlarken Bazen bir dost ya da bir çicekle evime gelirsin Herşey seni hatırlatır da yeniden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriBU GECE Al beni götür kanatlarında Bu gece uçurup diyar diyar Sev beni sevilmediğim kadar Unuttur yanlız yaşadığım her geceyi öyle ![]() ![]() ![]() Gel gör beni boğuk karanlıklarda Sar biraz ki doğmasın sabahlar Al sevgim hiç vermediğim kadar Unuttur yanlız yaşadığım her geceyi öyle gel Sev ![]() ![]() ![]() Belki bir daha hiç tutulmazlar İnanmasan bile gel İnandığım ne var ne yoksa Hiç vermediğim kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı Sözleriforum için kardeş sizin için forum paylaşım siteleridirbende yapıyom sevdiğim arkadaşlarımın sitesi bende onlar için atıom |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriDAĞLAR DAĞLAR Başımda saçlarım karlı Deli rüzgarlarım vardı Ovalar bana çok dardı Benim meskenim dağlardır dağlar Şehirler bana bir tuzak İnsan sohbetleri yasak Uzak olun benden uzak Benim meskenim dağlardır dağlar Kalbime benzer taşları Heybetli öter kuşları Göğe yakındır başları Benim meskenim dağlardır dağlar Yarimi ellere verin Sevdamı yellere verin Yelleri bana gönderin Benim meskenim dağlardır daglar Bir gün kadrim bilinirse İsmim ağza alınırsa Yerim soran bulunursa Benim meskenim dağlardır dağlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriÇOCUKLAR GİBİ Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilk bahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım bir gün gülelim Sevişen yaramaz cocuklar gibi Hissedince sana vurulduğumu Anladım ne kadar yorulduğumu Sakinleştiğimi durulduğumu Denize dökülen bir pınar gibi Sözün şiirlerin mükemmelidir Senden başkasını seven delidir Hüzün çiceklerin en güzelidir Gözlerin bilinmez bir diyar gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriTÜKENECEĞİZ Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Biran gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İste biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gun tükenecegiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriBİR BAŞKA AŞKLAR İçimdeki umutlar bir bir yitip gidiyorken Hayatı sırça bir köşk gibi diye tanıyordum Dahası ne bebektin bir tanem Her aşkla biraz büyüyordun ve bir anda Bir başka aşklar hep alev Tutuşup da birden yeni baştan oldun Kendi canımda İçimde kavga eden senler bir bir barışıyor Ömrüme senden de önemli bir şey karışıyor Daha dün bebektin birtanem Kendini birşey sanıyordun ve bir anda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriBİN DOKUZYÜZ KIRKBEŞ Gel asırlardan uzan da tut ellerimi sımsıcak Yoksa bendeki çocuk da böyle çaresiz kalacak Öfke ile beslenen çocuklar yanlızdırlar Ve ümitleri çiceklerden acıları tarihlerden Senin gibi benim gibi onlar da hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi Onlar biraz terkedilmiş biraz küskün çocuktular Sanki biraz önce bilmiş Sanki yetersiz sevilmiş Sanki utandılar kavgadan ve sustular Öp incilenen goz yaşları kurusun inançlarında Sene bin dokuzyüz kırkbeş onlar da hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriDEĞER Mi HİÇ Bir rüya görür gibi Seninle bulutlara uçtuğumda Bir ateş yakar beni Sevginle tutuştuğumu sanırdım Yağmur olup damla damla Öperdim öperdim dudaklarından Bir nehir gibi cağlar Akardım akardım damarlarından Değer mi hiç değer mi hiç Değer mi değer mi değer mi söyle Bir rüya Üç Aylık Sürer mi sürer mi sürer mi böyle Değer canım değer elbet Değer bir tanem aşk için her şeye Ne hayal nede gerçek Engel mi kanatlanmadan uçmaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriKOLAY DEĞİL Biraz daha sarıp sarmala beni Biraz daha dokun yalnızlığıma Biraz anla ne demek istediğimi Biraz dinle duygularımın dilini Biraz daha kal da düşün yeniden Biraz anla bendeki bu hüzün neden Biraz anla biraz dinle biraz da sev Kolay değil kolay olmaz o kadar Kolay değil olursa bu bir olay İki insan sevgiyle bir arada Kolay değil olursa bu bir olay Bin bir defa ah su kalbim kırıldı Bu izler hep o eski acılardan Cesaretim hemen hemen hiç kalmadı Çok denedim denedim ama olmadı |
![]() |
![]() |
|