![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriNe Fayda Allah'ım bu çile biter mi böyle Sevgilim elimden gittikten sonra Tövbe etti gönlüm aşka, sevgiye Bir değil, bin seven versen ne fayda İçimde yılların yorgunluğu var Bahtımı yeniden yazsan ne fayda Kırıldı güvenim, tuttuğum dallar Çıkmaza uğradı gittiğim yollar Kaderim huzuru çok gördü bana Şimdi feryadımı duysa ne fayda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAcı Yıllar Gurbet elde hatıralar tesellim Sensiz seni yaşıyorum efendim Acı yıllar içimde bir sızıdır Sevmek benim anlımdaki yazıdır Bugün sana mektup yazdım yoruldum Deli gibi sevdiğimi duyurdum Cevabını alamadım kahroldum Acı yıllar içimde bir sızıdır Sevmek benim anlımdaki yazıdır Sende kaldı ümit dolu yıllarım Ayrı düştüm gözlerinden yanarım Kurumadı benim sevda pınarım Acı yıllar içimde bir sızıdır Sevmek benim anlımda yazıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUnutamazsın Karanlık çökünce sokağınıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklına Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attın diyelim Resimleri yırtıp yaktın diyelim Bir mazi var onu nasıl sileyim Sen beni ömrünce unutamazsın Ah edip adımı her anışında Bir Kerem misali her yanışında Bir hayal olurdum yanıbaşında Sen beni ömrünce unutamazsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriTövbe Ettim Tövbe ettim tutamadım sözümü Aşkla mı yoğurdun benim özümü Güldürme Allahım artık yüzümü Taş yağdır başıma sevdiğim için Kadehleri sıra sıra dizeyim Mutluluğum varsa bulup ezeyim Bırak sokaklarda yalnız gezeyim Taş yağdır başıma sevdiğim için Yarınım dünümden iyi olmasın Kimseler gelip halimi sormasın Ben kulun dünyada huzur bulmasın Taş yağdır başıma sevdiğim için Kadehleri sıra sıra dizeyim Mutluluğum varsa bulup ezeyim Bırak sokaklarda yalnız gezeyim Kan kat gözyaşıma sevdiğim için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGİTME Ne çabuk tükendi olduğum günler Yine mi hasretle yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim bir gün daha kal Gitme gitme gitme ne olursun Gitme gitme benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Bir daha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim bir gün daha kal Son hatıran olsun ne olur bu gece Ömrümce bu günü hatırlayayım Gitmeyecekmiş gibi sev sev beni Ne olur sevgilim bir gün daha kal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriKüskünüm Yaşamak içimden gelmiyor artık Öylesine dertli öyle üzgünüm Bu dünya hiç bir tat vermiyor artık Aldığım nefese cana küskünüm Her şey boş anlamsız şimdi gözümde Bin öfke bin nefret her bir sözümde Yılların çilesi belli yüzümde Aynada baktığım yüze küskünüm Yalnızlık yaradır bende sarılmaz Halimden derdimden kimse anlamaz Nerede sevdiklerim neden aramaz En yakın dostuma bile küskünüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriKaderde Ayrılık Varmış Kaderde varmış ayrılmak İsterdik biz mesut olmak Bir canım var alınacak Sana adadım sevgilim Ne olur eller gibi bizde mesut olsatdık Garib serçeler gibi yuvamızı kuraydık Ne hayaller kuruyorduk Şimde ne oldu sonumuz Tanrım böyle istemiş ki Ayrılacakmış yolumuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriKim Bilir Kaç Kişi Kim bilir kaç kişi, geçti bu yoldan Kim bilir kaç aşık, yandı sevdadan Aç artık gözünü, uyan rüyadan Kendini gaflete kaptırma dostum Aşk bir bilmecedir, çözsen çözülmez Sevda kolay değil, zordur çekilmez Ölmedikten sonra dertlerin bitmez Kendini boş yere aldatma dostum Kör talih sana gülmedi diye Söyle bu çırpınış, endişe niye Her şeyi dert edip, kendi kendine Üzülmeye değmez, aldırma dostum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleriİçiyorsam Sebebi Var Sevdim sevdim bağrım yanık kaldı Sevdiğimi eller aldı, mutluluğum dünde kaldı Ümidim yok öylesine, yarınım yok öylesine İçiyorsam sebebi var Yarınımdan ümit mi var Bir bir yüzüme kapandı kapılar Ben mahsun, aşkım mahsun Tel mahsun böylesine Gün olur sen de yanarsın Son çareyi ölümde sanırsın Ararsın delicesine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAşkımız Öldü Sevgilim Bilmem bu hasretlik nasıl dinecek Hicran yarasını kimler saracak Dünyanın kanunu böyle sevgilim Sen gidersen yerine başka bir yar gelecek Aşkımız öldü sevgilim, başın sağ olsun Yollarımız ayrılıyor, uğurlar olsun Seviyorum dersem sen bana inanma Her sözlerim yalan sen bana kanma Dünyanın kanunu böyle sevgilim Sen gidersen yerine başka bir yar gelecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAldatılanlar Hiçbir zaman gülemezler İnanıpta Sevemezler Muradına Eremezler Aldatılanlar aldatılanlar Umut bağlar yarınlara Hasret çeker mutluluğa Mutluyum der soranlara Aldatılanlar, aldatılanlar Boynu bükük gezerler Binbir çileyi çekerler Yinede candan severler Aldatılanlar aldatılanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriO Sen Değilsin Git benden uzak dur anma ismimi Sen artık gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt at resmimi Sen artık gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah Defterinde boş yer kalmamış Canımı verdiğim o sen değilsin O benim sevdiğim o sen değilsin Aşk'ı kadehlerde arar olmuşsun Bu daldan o dala konar olmuşsun Sen kendine bile zarar olmuşsun O benim sevdiğim o sen değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriSadece Bir kere halimi sordunmu benim Kalbime habersiz girdin sadece Yedi kat ellelerden farkın ne senin Uzaktan uzağa gördün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp benimi buldun sadece Geceler boyunca hep ben ağladım Bir damla sevgiyi hep ben aradım Çok sevildin ama seven olmadın Seni sevdiğime güldün sadece Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun Bu sevda oyunu artık son bulsun Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun Arayıp benimi buldun sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGitti İçimde özlemi bitmeden daha Gönlümü kedere bırakıp gitti Ne hoşçakal dedi ne de elveda Yabancılar gibi bırakıp gitti ![]() ![]() ![]() Gitmeseydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği yolu olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti ![]() ![]() ![]() Şimdi mevsim hazan gönül evimde Hıçkırığa döndü adı dilimde Gelir mi gelmez mi günün birinde Cevapsız sorular bırakıp gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriHayat Arkadaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla göz yaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu benim kaderimmiş gönlüm oldu sırtaşı Aradım bulamadım ben hayat arkadaşı Çok sevdim suç sayıldı Hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana Ölde kendini arat Mutluluğu uzaktan seyirmi edeceğim Belki güzel yüzünü görmeden öleceğim Bu benim kaderimmiş gönlüm oldu sırtaşı Aradım bulamadım ben hayat arkadaşı |
![]() |
![]() |
|