![]() |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriDüştük kalktık çoğu zaman Geldik buraya kadar Şartlar neolursa olsun Sevdik sonuna kadar Şaştım kaldım bu işe Aklım ermedi Saygısızlık diz boyu Hiç sonu gelmedi Aşkımız buraya kadar ah Aşkımız buraya kadar Yükseklerden uçsanda Bana hava atsanda Hatta kapris yapsanda Bitti buraya kadar Kaf dağını açsanda Destanlar yazsanda Artık sabrım kalmadı --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriYanmasini bildin narina kül olmasinida bilirim yar diye bastim bagrima sikayetcide hic degilim seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim yan dedigin sey senden ibaret yani kisaca sana emanet leylayla mecnundan dahada beterim ölürsem hakkini bana helal et seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleriİste benim ask kurallarim Yuregim korpecik uzme adamim İcimde hala o nun yangini var Bulutlar cagirir sondurme adamim Sen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak dusecekse Belki hala derinlerde Bir kor var yuregimde Yinede gozlerime bakma Yabana atma kanayan kalbimle Adamim Soylemedim ask kurallarim Gecici bir kanim acimasin adamim Yuregimde hem ates hem yagmur tasirsin Serseri ruzgar gibimisin adamim Bak hani var ya Ben neyim be Haykiriyor gozlerimde Vurdular beni ansizin O toylu gunlerimde Sen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak duseceksesen adamim bakma oyle Sileceksen beni bir kalemde Ellerin oksamasin Saclarima ak dusecekse Belki hala derinlerde Bir kor var yuregimde Yinede gozlerime bakma yabana Atma kanayan kalbimle Adamim |
![]() |
![]() |
|