![]() |
Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2) |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)AĞLAMA ANAM Giydim potinlerimi Gel bağla bağlarımı Aştım da gidiyorum Sılamın dağlarını Ağlama anam ağlama Yaralarım dağlama Ağlama anam ağlama Karaları bağlama Yöre: Erzurum-Horosan Kaynak: İlhan Turan --->: Grup ÇIĞ Sarkı SözLeri (2) frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Grup ÇIĞ Sarkı SözLeri (2) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)YAŞ KABAK KURU KABAK Yaş kabak kuru kabak aney Doğradım tabak tabak Yaş odunlar yanmıyor aney Yatan yar uyanmıyor Ben babamın evinde aney Kibarıdım kibarı Gettim elin evinde aney Oldum duvar hibarı Yöre: Erzurum-Horosan Kaynak: İlhan Turan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)BOSTANLARDA ÇİFT HIYAR Bostanlarda çift hıyar Boyuda boyuma uyar Meclisten haber gelmiş Ayırmaya kim kıyar Yöre: Erzurum Kaynak: Oltu-Kısıkdere Mahallesi Derleyen: Mustafa Özarslan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)BÜYÜK CEVİZİN DİBİ Büyük cevizin dibi Nanay kibarım nanay Ne gezersin el gibi Nanay güzelim nanay Sallan da gel yanıma Nanay kibarım nanay Helalca malım gibi Nanay güzelim nanay Ceviz meyvasın güzel Nanay kibarım nanay Güz gelir döker gazel Nanay güzelim nanay Beni sevmez demişler Nanay kibarım nanay Seni severem ezel Nanay güzelim nanay Yöre: Erzincan-Kuruçay Kaynak: Nazım Can Derleyen: Ahmet Yamacı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)PINARA VARMADIN MI? Pınara varmadın mı Gül koydum almadın mı Seni zalimin kızı Hiç beni sevmedin mi Yandım nanay gelin Oy gelin gelin Öldürdün beni gelin Bir tomurcuk gül idim Soldurdun beni gelin Yandım nanay gelin Bu pınar eşme pınar Derdimi deşme pınar Yar yanına gelende Su ver dertleşme pınar Yandın nanay gelin Yöre: Şanlıurfa Kaynak: SAtabay-MTahir Derleyen: Muzaffer Sarısözen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Çiğ Sarkı Sözleri (2)KULAKSIZDA KUYİ VAR Kulaksızda kuyi var Hanım yar canım yar gülüm yar yar Güzellerin toyi var Hanım yar canım yar gülüm yar yar Eller gülüp oynuyor Hanım yar canım yar gülüm yar yar Benim ahu zarım var Hanım yar canım yar gülüm yar yar Ergezen’de minare Hanım yar canım yar gülüm yar yar El ettim eski yare Hanım yar canım yar gülüm yar yar Ne kolum ne kanadım Hanım yar canım yar gülüm yar yar Nasıl gidem o yare Hanım yar canım yar gülüm yar yar Yöre: Van Derleyen: Hüsamettin Subaş |
![]() |
![]() |
|