![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriSimdi Sen Gidiyorsun Anilar Benim Olsun Zamansiz Ve Asksiz Yasayamam Biliyorsun Cok Sey Var Anlatacak Hesabini Kim Soracak Aci Dolu Kursunlar Yarami Saramazlar Hani Nerde Yanima Yaklasman Usulca Sokulman Sensiz Olmaz Demen Hani Nerde Yanlizlik Zor Aman Sensizlik Bir Yalan Bu Sözleri Diyen Nerde Hani Nerde Boynuma Atilman Sarilip Koklaman özledim Hasretini Inan Hani Nerde Yanima Yaklasman Usulca Sokulman Sensiz Olmaz Demen Hani Nerde Yanlizlik Zor Aman Sensizlik Bir Yalan Bu Sözleri Diyen Nerde Hani Nerde Boynuma Atilman Sarilip Koklaman özledim Hasretini Inan Gönlüm Dayanmaz Katlanmaz Unutmaz Seni Canim Bir Seni ömrüm Alismaz Yapamaz Arzular Hep Seni Yanliz Seni Hani Nerde Yanima Yaklasman Usulca Sokulman Sensiz Olmaz Demen Hani Nerde Yanlizlik Zor Aman Sensizlik Bir Yalan Bu Sözleri Diyen Nerde Hani Nerde Boynuma Atilman Sarilip Koklaman özledim Hasretini Inan --->: Cankan Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriDaglari Astim Senin Yolunda Canim Fedadir Senin Ugruna Geceden Korkarim Uykularimla Rüyalarimla Yanlizliklarla Gülbebegim Güller Oynasin Ver Elini Eller Oynasin Aman Sakin Sakin Baban Duymasin Bize Yazik Olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriSeni tanidim ya Kayip ettim aklimi Nesin sen insan mi Melek mi seytan mi Farketmez kiminsin Farketmez neyimsin Bundan boyle kacsanda Sunu bil ki benimsin Farketmez kiminsin Farketmez neyimsin Bundan boyle kacsanda Sunu bil ki benimsin Farketmez kiminsin Farketmez neyimsin Bundan boyle kacsanda Sunu bil ki benimsin Farketmez kiminsin Farketmez neyimsin Bundan boyle kacsanda Sunu bil ki benimsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriArzularla sevinclerin karistigi o yerde beklerim seni ömur boyu bir ümitle Gündüzün gece dönüstügü o yerde yasarim seni kurdugum hayelimle Her sabah konusurum martilarla seni anlatirim derdimi hislerimi sevinclerimi Artik gücüm kalmadi yasayamam hasretini dön canimin ici dön ne olur geri Dööööön geeeeriii ne yaparim sensin hic düsündünmü Dööööön geeeeriii özledim melek misalih yüzünü Sana olan sevdami denizlere söylesem kiskanir sevdami bütün denizler Hayran olur sana duydugum o sevgiye baliklar ve bütün yengecler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriDuman duman basim duman Nereye gitsem halim yaman Kormuyorum sevmekten korkum seni kaybetmekten Yalan yalan canim yalan Söyle nasil yasar bu can Kormuyorum ölmekten korkum sensiz yasamaktan Ben burda sende orda bu canimdan canini alma Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gönlümü cikaramam ki Ben burda sende orda bu canimdan canini alma Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gönlümü cikaramam ki Sana Yar sana sana yandim Hem Yikildim hem aldandim Bu yaralari nasil sardim biliyor musun? Aman Yar hele hele yandim Bu Dünyada bir basima kaldim Hem Vuruldum hem dayandim görüyor musun? Ben burda sende orda bu canimdan canini alma Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gönlümü cikaramam ki Ben burda sende orda bu canimdan canini alma Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gönlümü cikaramam ki |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriDedi kodu bunlar sakın inanma Boş yere benim kabusum olma Rüyalarıma girip kandırma Ben senin olsam de kanma Neye yarar Neye yarar yılların Ömür biter yolların Gelir geçer ayların Gel dedalım Ol helalim Sen benimsin Yanmalıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriGönül bu dayanır mı Her seveni aşka alır mı Satır satır sayfa sayfa Yazsamda biri çıkacak Laf mı attım laf değil ki Şaka mı yaptım şaka değil ki Benim ki sana aşk nasihat Ya ister al ister at Yine neyin var deliliğin üstünde Tersmi kalkdın bu halin nedir böyle Bir aynaya bak gel hele kendine Cin mi çarptı sana söyle |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriSen degilmisin daglari deviren Sen degilmisin bos sözler veren Ben degilmiyin senin icin yan gezen Yeter artik cektigim senden Yok olur yok olur gözümden kaybolur Zor olur zor olur hep bahane bulur Yok olur yok olur gözümden kaybolur Zor olur zor olur hep bahane bulur yarr Ah uff ,, gel Yanima dola kolun boynuma Ah uff ,, saril bana cilve yapip kacma Ah uff ,, ne olur daha ne olur birdaha Yaniyorum balim bildircinim sana Ah uff ,, gel Yanima dola kolun boynuma Ah uff ,, saril bana cilve yapip kacma Ah uff ,, ne olur daha ne olur birdaha Yaniyorum balim bildircinim sana Sen degilmisin daglari deviren Sen degilmisin bos sözler veren Ben degilmiyin senin icin yan gezen Yeter artik cektigim senden Yok olur yok olur gözümden kaybolur Zor olur zor olur hep bahane bulur Yok olur yok olur gözümden kaybolur Zor olur zor olur hep bahane bulur yarr Ah uff ,, gel Yanima dola kolun boynuma Ah uff ,, saril bana cilve yapip kacma Ah uff ,, ne olur daha ne olur birdaha Yaniyorum balim bildircinim sana |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriBenden ne kadar uzak uzak uzak olsanda Hala içimdesin hala sakın unutma Sana ne kadar dargın kızgın kırgın olsamda Silemiyorum çok seviyorum ne olur anla Aşk bu atamazsın bir anda unutulmaz Çok pişman olacaksın hatıralar susdurulmaz Sevdiğim gibi kimseler sevmez Sana verdiğim değeri başkası vermez Bebeğim bebeğim Ne olur gitme Sana ben doyamadım Ölsemde bile Aldığım nefesim Herşeyim sensin Sana ben kıyamam Can tanemsin |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriBitte geh nicht von mir fort habe schmerzen überall Bitte lass mich nicht allein bleib bei mir ein letztes mal Bitte bleib doch nur bei mir ich fleh dich an ich beet dich an Hör mir zu was ich sag ich fleh dich an ich beet dich hör Mir zu was ich sag Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Deine liebe ist im blut kann es nicht mehr ertragen İn meinen tränen in meinen träumen in meinem herzen hab ich Sehnsucht Wenn du nicht mehr zurück kommst such ich mir den todesfluch Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Deine liebe ist im blut kann es nicht mehr ertragen İn meinen tränen in meinen träumen in meinem herzen hab ich Sehnsucht Wenn du nicht mehr zurück kommst such ich mir den todesfluch Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Wie viele tage wie viele nächte hab ich immer von dir geträumt Nein schatz nein nein hab alles versäumt Warum hat es mich getroffen warum hat es uns getroffen was War der grund Der grund kamm mir aus meinem mund Doch heite ist deine liebe heilig und gesund Naund naund du bist doch nicht mehr da bist einfach weg weg Schließt die augen und hör mir zu Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Deine liebe ist im blut kann es nicht mehr ertragen İn meinen tränen in meinen träumen in meinem herzen hab ich Sehnsucht Wenn du nicht mehr zurück kommst such ich mir den todesfluch Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Deine liebe ist im blut kann es nicht mehr ertragen İn meinen tränen in meinen träumen in meinem herzen hab ich Sehnsucht Wenn du nicht mehr zurück kommst such ich mir den todesfluch Mein herz tut so weh ohne dich ah askim Deine liebe ist im blut kann es nicht mehr ertragen İn meinen tränen in meinen träumen in meinem herzen hab ich Sehnsucht Wenn du nicht mehr zurück kommst such ich mir den todesfluch Mein herz |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriBana diyebilirmisin, Ne düsündügünü,ne hissettigini Bana diyebilirmisin, yanliz iken mutlu oldugunu Sensiz yasamanin hic bir anlami yok Askim ne olur geri dön, Sensiz olmuyor Sensiz yasamanin hic bir anlami yok Askim ne olur geri dön Askim beni yaninda birak Lütfen aglatma beni Kalbimin sancisi buna dayanamiyor Ayrilik hic bir seye yaramadi Kavga degil ask zaferdir Askim ne olur barisalim --->: Cankan Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriKannst du sagen, Was du denkst,was du fühlst Kannst du sagen, Dass du einsam,glücklich bist Ohne dich hat es kein Sinn Weiter zu leben Bitte askim komm zurück Ohne dich geht es nicht Ohne dich hat es kein Sinn Weiter zu leben Bitte askim komm zurück Ohne dich geht es nicht Lass mich askim bei dir bleiben Lass mich bitte nicht mehr weinen Mein Herz und mein Schmerz Können das nicht ertragen Trennung hat uns gar nichts gebracht Kein Streit sondern Liebe ist die Macht Lass uns askim Bitte nochmal vertragen |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriMasallarda arama beni Ben aşkın esiriyim Rüyalarda olan sevgi Bir çölde ki serap gibi Ben aşkı gönlümde hep yolda bildim Gel dedim güvendim kendimi verdim Masalmış hayaller hayaller masalmış Gel gör beni aşk neyledi |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı SözleriNereye gülüm söyle nereye Canım istesen hazırdım ben vermeye Sana göz bebek gibi ben bakdım Unutuldum çok yanlızım Haram bana senle olmak Öyle zor ki yanlız kalmak Gidiyorsun öyle zalim Yalvarırım son kez dön bak Yar yar yar yar Vurma beni derinden Zor zor zor zor Vazgecip kopmam sende Bir sor haber ver Gittiğin o yerlerden Yanar yanar tutuşurum Habersiz kalsam senden ( Siir ) Ayrılığın bedelini çekerek binlerce kez ödedim Bu şehirleri bu sokakları Adım Adım milim milim boynu bükük gezdim Şu an ne haldeyim ne dertdeyim Nerden bileçeksin be gülüm Onun için en son dileğim Seni son kez ölmeden göreyim |
![]() |
![]() |
|