![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Dön sevgilim dön Ayrılığına dayanmaz kalbim Bu hasret bu çile zaten bir ölüm Bir de bu ayrılığa yok tahammülüm Sen ümit ışığım Hayat verensin Bu halde bırakıp Nasıl gidersin Çok sevdi çok Elinde değil garip gönlümün Bilsemki olacak senden ölümüm Çekinmem canımı sana veririm --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ne şarkımsın artık,nede şiirim Söz oldun sevgilim düştün dilimden Ne açkımsın artık,nede sevgilim El oldun sevgilim düştün gözümden Düştün gözümden,düştün gözümden El oldun sevgilim düştün gözümden Git artık ne olur uzaklaş benden Gel desemde sakın gelme yanıma Eğerki birazcık gururun varsa Ölünceye kadar çıkma karşıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Sevgiye Muhtaçtim Ben Bir Zamanlar Sevdimde Ne Oldu Anlayamadim Inanamam Artik Beni Sevene Ben Bu Yüzden Oldum Dertler Insani Anam Yok Babam Yok Yalnizlik Korkusu çöktü Içime Kimsem Yok Yarim Yok Yalnizlik Korkusu çöktü Içime Bu Kötü Yaziyi Nasil Sileyim Tanrim Al Canimi Rahat Edeyim Dostu Düşmanimi Ben Bilemedim Ben Bu Yüzden Oldum Dertler Insani Anam Yok [nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Sana bu satırları gurbetten yazıyorum Her kelimemden sonra isminle başlıyorum Anlaki herşeyimsin unutmak istermisin Kim kimi unutursa Leyladan Mecnudan beter olsun Bu bir beddua değil bu yeminimiz olsun Kim kimi unutursa Ademden Havvadan beter olsun Derdimi kimlere desem Başım alıp nere gitsem Bu aşk beni öldürecek Candan mı yardan mı geçsem Ah ah yanıyorum Ah ah seviyorum Vallahi çok seviyorum Billahi çok seviyorum Dinleyin ey beni dağlar Ses verin bu yaralıya Duyan ağlar gören ağlar Böyle bahtı karalıya Ah ah yanıyorum Ah ah seviyorum Vallahi çok seviyorum Billahi çok seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Gözlerine damla damla yaş düşer Gülmek senin neyine ki arkadaş Ele neşe, sana ancak dert düşer Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş Çok sevdiğin bir vefasız çıkacak Benim gibi aşk seni de yakacak Arzuların yüreğinde kalacak Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4ne olursun güzelim sevsen beni yar diyipte sinene sarsan beni bir gün öldüreceksin aman aman en sonunda sen beni en sonunda sen beni dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel gördüm ama en son sana vuruldum yaktı yaktı kül etti eritti beni mecnuna dönderdi bu sevda beni aşık gibi sevme sen aman aman kardeş gibi sev beni kardeş gibi sev beni dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel gördüm ama en son sana vuruldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Sevmek kolay değil başa gelmesin Ümitsiz bir aşka kimse düşmesin Tanrım kimseye böyle bir dert vermesin Ben aşkın kahrını çekemez oldum Bende seviyordum delicesine İnanmısım meğer kalpsiz birine Şimdi ağlıyorum kendi halime Ben aşkın kahrını çekemez oldum Ne sevgi ne dosttan yüzüm gülmedi Canım dediklerim kıymet bilmedi Ağladı gözlerim yası dinmedi Ben askın kahrını çekemez oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Allahim Ben Sana Yalvariyorum Kismetim Bağlanmiş çözemiyorum Kimsesiz Kalmişim Senin Dünyanda Derdime Bir çare Bulamiyorum Yillardir Derdime çare Aradim Kimsenin Elinden Derman Bulmadim Ah En Son ümidimi Sana Bağladim Bütün ümidimi Sana Bağladim çare Kulda Değil Sende Allahim Bir Tek ümidimi Sana Bağladim çare Kulda Değil Sende Allahim çok Sevdiğim Halde Hiç Sevilmedim Yanimda Arkadaş Dost Göremedim Mutluluk Benimde Hakkim Değilmi Her Zaman Ağladim Hiç Gülemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Canım dediklerim canımı aldı Gönül sarayımı yıkıp gittiler Bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı Beni ölenlerden beter ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler Ben böyle değildim sonradan oldum Bu kötü kaderi sonrdan buldum Aldana aldana ömrümden oldum Beni bugünlerden dünden ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Askin var oldukca umit kayboldu Hergun biraz daha dertleniyorum Hasretin icimi kemiriyorda Dinle beni sana sesleniyorum Senin hasretin varken bu sehirde yasanmaz Boyle devam ederse sensiz hayat olamaz Yasamak yasamak yasamak Degil yasamak Kalbim diliyorsa neden sakliyor Bu kacinci feryat sabrim kalmadi Baska bir yol varnu?Baska bir yol varmi? Sevmenin baska turlu sekli varmi? Senin gibi birini sevdigimi bil Ya tam sev ya birak askin ask degil Hergun cile cekmek yasamak degil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ellerini çekip benden Yarim bugün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen Yürek değil beden oldu Yandı yürek kebap oldu Gül bahçemde hazan oldu Belki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen Yürek değil beden oldu --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 frmacil beşinci 5 sayfa --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Gozlerin kalbimi caldi bu aksam Yandi kalbim yandi, yandi bu aksam Son pismanlik fayda etmez sevgilim Darginligi kaldir baris bu aksam Gel bu askin serefine icelim Doldur sevgilim doldur, doldur bu aksam Ocagimiz tutsun darginlik bitsin Viran bagimizda bulbuller otsun Doldurda icelim askimiz icin Gam keser bitsin bitsin bu aksam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ayin gibi bu aşk Ayin gibi bu ayrılık Ayin gibi beklemek Ve seni gizlemek Sen de yenik düşme Sabrını yitirme Korkma ölmezsin daha çok istedin diye Bir ömür yetmez ki Sana doymaya ah be sevgilim Bir hayat yetmez ki Bir kıyısından başlasak aşkın bari Benim gibiler Sevmeyi sevenler Her derdi çeker de İhanete gelemezler Kaldırsana başını Yüreğime dokunsana Ben hazırım her şeye Bak hayat çok kısa Ayrılık yorar Ayrılık yakar Ayrılık yıkar Derken iz kalır kalbinde Bir ömür yetmez ki Korkarsan hayattan Sen de yetmezsin ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Bakişlarin Bir Ok Sanki Keder Dolu Gözlerinde Hançer Gibi Yaraliyor Bir Mana Var Sözlerinde Gülmek Bizim Hakkimizdi Bu Dünyada Yaşiyorsak Neden Ayri Kaldik Bilmem ölesiye Seviyorsak Bin Umut Var Bin Neşe Var şu An ölüm Ayrilik Var Sonuna Dek Seni Sevip Sana Sarilip Ağlayiş Var Bak şimdi Neler Oldu Iki Gençlik Ziyan Oldu Ikimizede Yazik Oldu Felek Yerden Yere Vurdu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Bir Kadin Tanidim çok Ağliyordu Gözünden Sel Gibi Yaş Akiyordu Teselli Verecek Dost Ariyordu Eşinden Ayrilmiş Bir Hali Vardi Yarali Kalbini Benden Gizledi Yalvardim Yakardim Bir Sir Vermedi Acidim Haline Elim Değmedi Evinden Ayrilmiş Bir Hali Vardi Dünyada Sevilmek Sevmek Bu Muydu Düştüğü Yollarda Hayat Doluydu Gözleri ümitsiz Yaşla Doluydu Eşinden Ayrilmiş Bir Hali Vardi |
![]() |
![]() |
|