![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
ctn_86
|
![]() eller pek bişi mana etmio diyebilirim ya biraz güzel olsun ööle kirli pis olursa katlanamam valla söölerim ellerin çok pis diye :):):) sevdiğinin alkol almasına karışır mısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yafff şöle bişi var karışırım amma yinede kendi bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkta nedir seni heyecanlandıran ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ctn_86
|
![]() hiç beklemediğim bi anda araması bile beni heyecanlandırır ![]() ![]() ![]() sence aşkta heyecan biter mi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() YAAAFFF ONUN İÇÜN AZİM GEREKIO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evliliği düşünmen için ne kadar süre geçmeli veya nei anlamış olman lazım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ctn_86
|
![]() süreyi bilmiorum ama güven verici,saygılı ve dürüst olduğundan emin olduğum anda düşünmeye başlayabilirim evlilik için en idal yaş sence kaç? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() erkek içün 22-23 bayan 20-23 arası seni seviorum sözcüünü ne kadar sıklıkta kullanırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ctn_86
|
![]() çok az kullanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sence mantık evliliği mi aşk evliliği mi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() aşk olmasını ister bu cocuk amma bu zamanda ekmek aslanın kuyruunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki sen sevdimmi tam severim diebilirmisin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
ctn_86
|
![]() kesinlikle EVET ![]() ![]() ![]() mantığınla kalbin arasında kalsan hangisini seçersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Kalp bu bağımsız çalışii zati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onsuzken hangi şarkıları dinlersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
pesimistt
|
![]() tabiki hyr ![]() ![]() biri için intiharı qöze aLır mısınz??
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Gözyaşı
|
![]() aldım bile ama kurtuldum çoğu kişi yapmacık seviyor sence bu doğrumu aşka inanırmısın |
![]() |
![]() |
|