![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAklı Yok Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüşi Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşim kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş Bir varmış bir yokmuş oldum sonunda Bir yanda sevdalar bir yanda hayat Uyuya bilirsen uykulara yat Bilmem kimdeydi suç kimde kabahat O yana bu yana gitmekten bıktım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBugün Ağlayacağım sensiz kalacak yine,evim barkım ocağım bakıp bakıp resmine,bugün ağlayacağım elimde bir sigara,kalbimde gizli yara dün olan anılara,bugün ağlayacağım ne şarkılar susacak,nede güneş doğacak bu ilk ne son olacak,bugün ağlayacağım ben derin uykularda belkide rüyalarda ben çıkmaz sokaklarda bugün ağlayacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUmutsuz Hayat Kapansın gözlerim bitsin bu hayat Artık yaşayacak gücüm kalmadı Umut vermez oldu yaşanan hayat Dünyayı görecek gücüm kalmadı Gündüzler karışmış gecelerime Çaresizlik dolmuş iki elime İsyan eder oldum kendi kendime Kimseye diyecek sözüm kalmadı Sevip yar dediğim vefasız çıktı Dostum dediklerim hayırsız çıktı Hergün ağlamaktan gözlerim bıktı SON 4'lük silinmiştir! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriMezara Girmeme Luzüm Kalmadı(Ölmeden Öldürdün Beni) Mezara Girmeme Luzüm Kalmadı Ölmeden öldürdün beni çilem dolmadı Bir aşk için insan böyle ölürmü derler Meğer sevmek çok zor imiş gücüm kalmadı Aşkın öldürdü beni derdin soldurdu beni Bende ALLAH kuluyum yazık değilmi Bana zulmediyorsun hergün ağlatıyorsun Aşık olup sevenler insan değilmi Birgün sende çekersin ektiğini biçersin Of of of sende çekersin Bana yaptığını sana yapsaydım Benim gibi sende hergün içer ağlardın Dayanılmaz acıların esiri olsaydın Sokak sokak ölüm arardın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAğlanmaz Mı Bir haberin bile gelmiyor artık Gelemedim senin senin gittiğin yere Ne küstük seninle nede darıldık Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere Toz pembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok selden Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil değil mahşerde bile Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriCeza Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olurmu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım ALLAH'ım dertli doğacak Sevipte ömrümce acı duyacak Hangi gönül ban derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye Dost diye sarıldım bağrım kanadı Mutluluk aradı gönlüm ağladı Vurdu süründürdü felek tokadı Ömrüme verilen bu ceza niye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGünahkar Oldum Secde ettim aşka taparcasına Uğrunda Tanrımın yolundan oldum Sebep sensin bütün günahlarıma Sevdikçe sayende günahkar oldum Seninle açıldı günah defterim Korkutuyor beni mahşer günlerim Yaradana hangi yüzle dönerim Sevdikçe sayende günahkar oldum İbadetim oldun inancım oldun Sanki sen yarattın ben kulun oldum Affet Tanrım diye yalvardım durdum Sevdikçe sayende günahkar oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUnutamadım Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belki de Ben hala yaşadığım eski günlerde Her şeyde sen varsın unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım O aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUnutursun Diye Artık gelmes demiştim Senden ümit kesmiştim Seni pencerelerde Boş yere beklemiştim Rüzgar mı attı seni Burayı bilirmiydin Kırk yılda bir olsa da Lutfedip gelirmiydin Gözlerim yolda kaldı Hep bekleyi bekleyi Benimde hakkım yokmu Sevmeye sevilmeye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAyyaş Her gece bir kaç arkadaş Gezelim sarmaş dolaş İçelim sarhoş olalım EğLenelim biraz içelim yavaş yavaş hey Adımız çıktı ayyaş İçelim yavaş yavaş hey Adımız çıktı ayyaş Son 4'lük kaldırılmıştır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriÇok Sevdim Çok sevdim sevgilim Sevgim bir yanda, sen bir yanda kaldın Sever diye bekledim Sabır bir yanda, ümit bir yanda kaldı Ümidimi yok ettin, sabrımı tükettin Beni bir hiç ettin Bana yapmadığın daha ne kaldı Bana yapmadığın daha ne kaldı Çok istedim sevmeni Arzum bir yanda, hüsran bir yanda kaldı Mutlu olmak istedim Şansım bir yanda ben bir yanda kaldım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYaşamalısın Üzülsen eline birşey geçmez ki Dünyanın hali bu hiç değişmez ki Şans ne zaman güler, bilinemz ki Dertlere boş verip yaşamalısın Yaşamalısın, yaşamalısın Dertlere boş verip yaşamalısın Hayatın kahrına katlanmalısın Dertlere boş verip yaşamalısın Yaşamalısın, yaşamalısın Hayata boşverip yaşamalısın Sanki ben dertlere katlanmadım mı Sahte sevgilere rastlamadın mı Vefasız bir aşk'a kul olmadın mı Dertlere boş verip yaşamalısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAcılı Sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen mutlu oldun, ne de ben oldum İşte hem sen soldun hem de ben soldum Bu ayrılıkta söyle ne buldun, Aşkımızın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni mutluluklara götür beni Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen bırakırsın ne de ben seni Görmemiştir kimse böyle seveni Bu hasret niye söyle sevgilim Bu sevdanın adı acılı sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriKalbinde Yer Ver Farklı değilim ben tüm insanlardan Allah aşkı için bana değer ver Sanma beni sevip bırakanlardan İstemem dünyayı kalbinde yer ver Yanımda kal gitme gel meleğim ol Susadıkça bana elinden su ver Ben kölen olayım, sahibim sen ol Yanında olmasın kalbinde yer ver Yeter artık dindir göz yaşlarımı Üzülerek bakma mendilinle siliver Resimde gördüğün o ben değilim Albümünde değil kalbinde yer ver |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBulunur Elbet Unuttum artık seni sildim bütün aşkını Kaderimin önünde eğme sakın başını Yanağıma dökülen bir damla gözyaşı Sen silmezsen olur silen bulunur elbet Yaşayan sevgimizi öldürdün bile bile Tertemiz aşkımız düştü dilden dile Seni deliler gibi seven deli gönüle Sen girmezsen olur giren bulunur elbet Benden başka birini seviyorsan saklama Her derdin çaresi var boşa kürek sallama Beni gelecek diye yollarında bekleme Ben gelmezsem olur gelen bulunur elbet |
![]() |
![]() |
|