![]() |
Cevap : ilk beşi seçiyoruz... |
![]() |
![]() |
#31 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...gördün mü hayko ben dedim sana salla gitsin işte iyilik de yaramıyor hatta biz çıkalım bence geyik odasından sabki biz geyik yapmıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...ya öyle valla saol canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...ya ne oluyo ya ne yaptım ben şimdis eni emrve azarladımmı ayrıca benim arkadaşım olmak çok kolaydır çünkü herkesle anlaşabilirim sıcak kanlıyımdır yani senin gibği deil:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...mervee ne oluyor memnun değilsen söyeleyebilirisn bilirsin bu konualrda hassas olduğumu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...herkesle anlaşırsın ama bir çenen vardır maşallah hiç susmazsın okulda eve gelirim hala sude nin sesi kulağımda olur yani valla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...siz şimdi kavgada edersiniz :D valla ben adamına göre davranıyom herkesiz yapısı farklıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...öfff bak ya yine ciddiye aldın sude ben seni anlamıyorum ya şaka anlayışını da anlamıyorum saçmalama sen benim dostumsun ya ne demek menun değilim zaten bi gıcıklığım olsa seni dostum gibi görmem ki ayrıca söylerim de zaten şurda geyik yapıyoruz işte allah allah ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...afederin adamına göre davran sen nabza göre şerbet veriom desene sen şuna anlaşıldı merve sen bugün terssin bana karşı benimle konuşma burda tamammı kırmaya başladın çünkü beni benimn hakkımdada yorum yapma msnenide aç ?ben senin hakkında bura konuşmuyorum çünkğü benim özelime giriyor bunlar? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...oy oy oy sudenazı kızdırdırlar demekki tek ben değilmişim kızdıran :D sende buluttan nem kapıyon bende sudenaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...öff ya ben çıkıom size iyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...hayırdır bir kusurumuz mu oldu nereye böle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...evet oldu iyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |