![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelBen arkadasimi bilmezmiyim ya! Gördünmü Kardelen ![]() ![]() Yirtmak icin yazmamistim onu zaten ![]() Senin ne kadar yufka yürekli oldugunun bir kez daha altinin cizilmesi icindi ![]() Arkadasim ya! |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelsadewce deneme için hazırlanmış bir tuzaktı desem |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelDe! Bende seni üzmemek adina yemis gibi yaparim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelkardelen'e bak ![]() ![]() ![]() ![]() Banemin çıkmaz sokakta haberi yok ![]() ![]() Emoşummm herşey bir anda oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelya ben hepinizi çok seviyorum ateşe körükle gitsem ne olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelbu cünle rreklam koktu sanki lütfen reklam yapmayalım dimi |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelNuran konuyu gargaraya getirmeye calisiyorsun gibi bir hisse kapildim nedense? Ben senin arkanda nasil durduysam, sende yaptiginin arkasinda dur bakayim ![]() Sakin beni örnek alipta tornistan yapma ama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Nuran konuyu gargaraya getirmeye calisiyorsun gibi bir hisse kapildim nedense? Ben senin arkanda nasil durduysam, sende yaptiginin arkasinda dur bakayim ![]() Sakin beni örnek alipta tornistan yapma ama ![]() Yok tornistan olmaz bende ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium neler oluyor burada böyle Olan bişi yok biz herzamanki gibi Banemin'le atışıyoss ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelolaya bayağı fransız kaldığım her yönden belli neyse bi yoklayayım demiştim en iyisi ben çaktırmadan okumaya devam ediyim |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa EmelOfff Lilium ![]() ![]() ![]() Görüyorsun degil mi cektiklerimi ![]() Dur ben sana anlatayim ne oldugunu ![]() Nuran kisisi gelip bir konu acmis burada ![]() ![]() ![]() Baktim olmuyor dedim ki kendi kendime ![]() ![]() Emel arkadasim kimlere "Nuranim Nuran" diyormus görsün istedim ![]() Bu Nuran varya bu Nuran ![]() ![]() ![]() Gerci kizlarin resimleri benim pc den araklamis ama yinede bu sekilde lanse edilmek hosuma gitmedi ![]() Görüyorsun iste ![]() ![]() ![]() Buradaki tek masum kisi olan ben, (mazlum) Banemin günah kecisi durumuna getirilmeye calisiliyor ![]() Simdilik bu kadar ![]() ![]() Bana bu yapilmaz ki! Ühü ühü ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Monalisa Emel |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Monalisa Emelhani çok güzel yazılar yazıp insanları etkileyebildiğini bilmesem nuranda suçu bulucaktım ama işe kocaman bir ama ![]() ![]() kızcağız masum gibi geldi bi an bana ![]() sanırım yazılarından bende nasibimi alıcam böylece ![]() ![]() yaa bende renk gelsin diye yazdım yoksa ben tarafsızım yani ![]() |
![]() |
![]() |
|