![]() |
11 Adım Duası Çok Etkili... |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...glshh Nickli Üyeden Alıntı ben yaptım 2 gün once ve bugun daha bı sonuc alamadımm denıldıgı gıbı basta takmıyodum yapmaya basladıkca daha bı fena olmaya basladım bızde mı tesır edıyo kııı (( Allah hepımızın dualrını kabul eder inşallahh canım dua ettıkten sonra biraz beklemek lazım yanı 2 gun içinde mucıze beklemek doğru bulmuyorum bende perşembe yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() herseyın bir zamanı olduguna inanıyorum ben ![]() ![]() bide ihlas süresi yazılmıs 2 rekatta okumak ıcın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...papatya 0016 Nickli Üyeden Alıntı sırınecık ben sızın ıcın de dua edıcem vedela kardesımıze sunu soylemek ıstıyorum namazı bılmeyen ve kagıda bakarak kılan bendım daha dogrusu surelerı bıldıgım halde kılma seklını bılmıyordum eger attıgınız tas bana ıse ben bu sekılde elestırılmeyı haketmıyrum guzel kardesım cunku bu olayla bırlıkte namazı da ogrenmeye basladım ve hayatımda degısıklıkler olmaya basladı sonucta her kulunun ıcını allahım bılır ınsanları namaza gore degerlendıremezsınız ve duan tutmaz dıyemezsınız benımkıler rabbıme sukurler olsun olumlu etkılıyor benı Ben birine olarak söylemedim, bütün forumu okudum ve genel olarak ifade ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- DUA ADABI 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH (cc)a layıkıyla dua etmeyi cümlemize nasip eylesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biryerden alıntıdır, umarım yardımcı olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...beraycım ısmımı yanlıs yazdım sanırım betül benımkı cnm ![]() -------------------- ben de arkadasımızın bılıncsızce yazdıgını dusunuyorum o galıba cektıgı ask acısına dayanamayıp ısyan edıyor ama arkadaslar lutfen sabırla dualarımıza devam edemlım bırbırımız ıcınde dua edelım ve bırbırımıze destek olalım dua kardesı olalım bu kadar cok kısı dua edersek rabbım ınsalah kabul eder -------------------- okyanus rabbımın ıznıyle gelısmelerı bızede bıldır arkadasım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Canım yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...angeluss Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar benim içinde dua eder duama amin dermisiniz?? RABBİM DEN istediğim dünya için bi dileğim war imkansız gibi sewdiğimle benim hatam yüzünden ayrıldık gururu çok kırıldı ve asla olmaz bundan sonra diyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inanırmısın aynı sekılde bızde ayrıldık yemın ederım aynı sozlerı erkek arkadasım banada soyledı ![]() ![]() ![]() baska bırı daha var ona yapıorum etkılı oluyor ama ben dıerını ıstıyorum insallah hayırlı haberler alırız içindeki acıyı anlayabılıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...arkadaşlar herkes gibi bende onun donmesini istiyorum ama şöylede birşey war hadi dularımız kabul oldu ama 2 gün sonra tekrar ayrıldık böyle bi dönmeyi kımse ıstemez kı onun ıcın hayırlıysa diyerek dua edelım derim ben biliyorum Allahtan baska hayırlı mı hayırsız mı olduğunu kımse bılemez ama hayırsız olduğunu bilmek bile insana apayrı bir acı veriyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...burayı tesadüfen bakarken gördüm arkadaşlarıma anlattım herkes böyle şeylerle uğraşma gönülden dua et yeter dedi bi de internet ortamı herkes bişey der doğruluğunu,hurafe bişey olup olmadğını,yada tesadüfen gerçekleşmiyeceğini nerden biliyosun dedi aklım kariştı ama gene de yaptım bi ümit işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...merhaba arkadaşlar,ben yeni üyeyim,hepiniz o kadar sıcak ve umut dolusunuz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...arkadaşlar bi sorum var her adım sonunda değil 11 adım sonunda 1 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdulkadir seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin rızan için duamı kabul etmesini istiyorum diyosun yazılmış fakat anlamadığım bişe var 11 kere ya seyyidi abdul kadir deyip sonra 1 keremi senin rızan için duamı kabul etmesini istiyorum diyoruz birde bir yanlışlık olabilirmi seyyidi abdul kadir hürmeti içinmi rızası içinmi rızası için saçma olmazmı allah bir kulun rızasınımı almak isteyecek yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Arkadaşlar, Seyyid Abdülkadir Geylani Hz ![]() ![]() ![]() ![]() dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Mesajım belirli bir kişi için değil, geneldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Anlamadığım bir şey var arkadaşalr bu kapı - pencere nedir ya? Evin şekline göre bu değişir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende 11 adım duasını yaptım Allahım inşallah kabul eder ![]() ![]() Bu konu ile ilgili bir namaz var--duanın kabulü için_ onu da hemen açayım yeni başlıkta ![]() saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...(ya vedud ) da çekebilirsiniz arkadaşlar ![]() seven ve sevilen (ya-vedûd) sev ki sevilesin, sevdiğin kadar sevilirsin ![]() ![]() ![]() ya vedud dendiğinde aklıma hep sevgi ve sevginin gücü gelir sen sadece seven için güzelsin ![]() ![]() sinanların, sahabelerin, dede efendin, eyüp sulatanın olmasa sen neye yarardın, sana bu güzelliği veren velilerin gayb erenlerin ve daha nicelerinle sen güzelleştin ![]() ya vedudun olmasaydı seni seven ve sen sevilen olur muydun hiç? -------------------- Busemm Nickli Üyeden Alıntı Canım ben anlamadım şimdi aykutla konuştum beni unut falan diyor asla namazdan şüphem yok ama yanlış mı yaptım bi yerde ya:S Sevgili kardeşim şükret 6 aydır bekleyen 4 aydır bekleyen kardeşlerimiz var bak ne güzel konuşmussun namaza devam dualara devam hayırısızı hayırlı at yarabbim de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdulkadir geylaniye Şeytan kılıç larla saldırınca Abdulkadir geylani hazretleri namazdan istifini bozmayıp şeytanı yendi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...iremnaz Nickli Üyeden Alıntı Aminnn insallah Buse Rabbım kabul etsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım ben anlamadım şimdi aykutla konuştum beni unut falan diyor asla namazdan şüphem yok ama yanlış mı yaptım bi yerde ya:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Busemm Nickli Üyeden Alıntı Canım çekiyorum şimdi allahım kabul etsin inş ![]() Aminnn insallah Buse Rabbım kabul etsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...iremnaz Nickli Üyeden Alıntı Canım Allah bin kere razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım çekiyorum şimdi allahım kabul etsin inş ![]() |
![]() |
![]() |
|