![]() |
Almanca Öğrenmek İstiyorum |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumDERS 32 YÖNLER OBEN:yukarida NACH OBEN:yukariya UNTEN:asagida NACH UNTEN:asagiya LINKS: solda NACH LINKS:sola RECHTS:sagda NACH RECHTS:saga IN DER MITTErtada IN DIE MITTErtaya VORN:önde NACH VORNE:öne HINTEN:arkada NACH HINTEN:arkaya GERADEAUS:dosdogru ÜBER DIE BRÜCKE:köprünün üzerinden UNTER DIE BRÜCKE:köprünün altindan AN DER ECKE:kösede UM DIE ECKE:köseden sonra(dönünce) BIS ZUR ECKE:köseye kadar ÜBER DIE STRASSE:caddenin karsisina AUF DER RECHTEN SEITE:sag tarafta AUF DER LINKEN SEITE:sol tarafta DIE STRASSE ENTLANG:cadde boyunca DIE TREPPEN HINUNTER:merdivenlerden asagiya DIE TREPPEN HINAUF:merdivenlerden yukariya EINBIEGEN:sapmak ENTFERNT:uzaklikta 200 METER ENTFERNT 200metre uzaklikta nord kuzey nord-ost kuzeydoğu nord-west kuzeybatı süd güney süd-ost güneydoğu süd-west güneybatı ost doğu west batı NACH norden kuzeye nach süden güneye nach osten doğuya nach westen batıya zenit scheitelpunkt ayakta dik dururken başımızın tam tepesine rastlayan yağmur damlası zenit'ten geliyor demektir ![]() karşıtı olan nokta NADİR' dir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumabi almanyada bi kız var onun için bunu kavramam lazım biran önce bura iyi olmuş çat pat bişiler yapacaz artık :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumKardes ders yirmide verdğin cümlelerin türkçe okunuş şekillerinide yazsaydın daha güsel olurdu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumtesekür ederiz almanca konusmayi ögrenecez insallah,cünkü ben 2yildir almanyada yasiyorum pat cat ögrenmeye calistim 38 cd var onlarida günlerdir ögreniyorum bununda faydasini görecem insallah tsk ederm simdiden :) emegin saglikkkk :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumpaylaşımlar çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumewet" önce birleşik harfleri öğrenmek lazım yoksa telaffuz edemessiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumben almanca ögrenmek isiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumAlıntı: lacos Nickli Üyeden Alıntı ben almanca ögrenmek isiyorum Bende sevgili istiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumvermiş olduğunuz bilgilerden ötürü çok çokkk teşekkürler allah razı olsun sizden tamda aradığım gibi bilgiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumsayıları iyice pekiştirmek için alıştırma yok mu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumemegine sağlık bilader;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumçok tşkler saol ama bu dil bn ce çok zor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğrenmek İstiyorumAlıntı: klamentain Nickli Üyeden Alıntı çok tşkler saol ama bu dil bn ce çok zor sormak istediğin neydi |
![]() |
![]() |
|