Cevap : Haftanın Konuğu |
09-03-2008 | #33 |
rock_alltime
|
Cevap : Haftanın KonuğuBi soruda bndeen :P Esmer_yar takıntıların var mıdır? Arabaya sürtülen bişey,tebeşir gıcırtısı,böcek :S vs ? |
09-03-2008 | #34 |
!Chile_Kesh!
|
Cevap : Haftanın KonuğuGERÇEkten güsel soru ve güsel cevap dilerim istedigin gibi olur gözyaşı teşkkürer konu için
09-03-2008 | #35 | |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
War her insanda olduğu gibi Örn; öğretmenlerimn kıyafetlerine çok dikkat ederim misal yakanın biri içinde diğeri dışndaysa bu beni aciip rahatsz eder bu yüzden kaç kez azar işittm J bi insanın kıyafetinde kopmuş saç teli görmeye dayanamam duwardaki tablonun yamuk oluşu çok pis etkiler beni aklım sürekli orda olur… ve bir sürü takıntı J bnde çok valla J Verdiğinz örneklere bakarsak ewt 3 takıntıda var ayrıca arıya alerjim var kapı gıcırtısına dayanamam Yeterli bi cvp mı? |
|
09-04-2008 | #36 |
rock_alltime
|
Cevap : Haftanın KonuğuEhee buna da yetersiz dersem :D Tskleer :) |
09-07-2008 | #37 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuHaftanın konuğu olarak bize katıldığı için esmer yar kardeşimize teşekkür eder tüm hayellerinin gerçek olmasını diler hayatta sağlıklı ve mutlu bir yaşamı sevgi ve herşeyin ondan yana olmasını dilerim
09-07-2008 | #38 |
|
Cevap : Haftanın Konuğu3Haftanın Konuğu Gözyaşı Bir hafta boyunca ailemiz konuğu için bu güzel yerleri seçtimGözyaşı hakkında merek ettiğiniz,öğrenmek istediğiniz sorularıı arkadaşımız Gözyaşı çevrimiçi konumdayken sorabilirsiniz Saygılarımla ^^SUDENAZ^^ |
09-07-2008 | #39 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuBu haftanın konuğu olmayı layık gören sudenaz arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım bu güzel yerde beni ağırladığı için ayrıca saygılarımı sunarım ve konuğunuz olmaktan gurur duyarım |
09-07-2008 | #40 |
|
Cevap : Haftanın Konuğukonuğumuz olarak görmekden biz gurur duyarız gözyaşı =) kabul ettiğin için ayrıca tşkler |
09-07-2008 | #41 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın Konuğucnm abim çoq sevndim :) forumsinsi ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentilerin neler abicmm açıklayabilir misn ? |
09-08-2008 | #42 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuRadyo yayınının devamlığının sürmesi üyeler arasında dargınlık olması ve sitemizin hızla büyümesini herkezin burayı bir aile olarak görmesini çok istiyorum konukluğun için sağol kardeşim |
09-08-2008 | #43 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Haftanın KonuğuHepimizin hayatı doğru yanlış birçok kararla doludur Peki siz geçmişte aldığınız kararlarda kendinizi başarılı buluyor musunuz ? "Keşke" kelimesine bu anlamda çok başvurur musunuz ? |
09-08-2008 | #44 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuHayatımda baya çok yanlışlarım pişmanlıklarım oldu ve olacaktırda herkezinde hayatında keşke dediği olacaktır olmayanda yoktur ben böyle düşünüyorum konukluğun için sağol sevgili Kaplan |
09-08-2008 | #45 |
|
Cevap : Haftanın Konuğusenin için değer vermek nedir Gözyaşı? |
|