Cevap : Haftanın Konuğu |
|
|
#16 | |
|
rock_alltime
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() Etrafımda ailem , arkadaslarım varsa ve huzurluysam daha ne isterim ki :) Mutluluk biraz olsun maddiyata da bağlı![]() Ve ne yazıkki bu bir gerçek![]() Bir kuru ekmeği paylastığın an en özel anlardan biridir ama insan bir süre sonra yetinemiyor ve huzur da kalmıyor![]() Mutluluk=para asla demiyorum ama maalesef parasızda birseyler yürümüyor![]() ![]() Ben ailem basımda olduğu sürece çook mutluyum ![]() Ehee haftada bi kaç kez mutlaka depresyona girerim o ayrı :D Ama genelde çook mutluyumdur![]() Bu yüzdendir ki her an bi gülümseme olusuyo yüzümde :DÇok tşk ederm bu güzel soru için KRDNZ :) |
|
|
|
|
#17 | |
|
rock_alltime
|
![]() İnsan 5 dk sonrasını garanti edemiyor :) Yinede güzel dileklerin için çok tskler :)
|
|
|
|
|
#18 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuBir soruda benden olsun sevgili arkadaşım rock_altime en çok yapmak istediğin bir şey ve görmek istediğin neler var kısaca bizimle paylaşırmısın
|
|
#19 | |
|
rock_alltime
|
![]() Bir arkadasım sayesinde 1 dk konusma fırsatım oldu :D Ama ben Kayseride İcomm İstanbulda olduğu için ünivesitede İstanbul'da olmak istiyorum :D (Tabi sadece İcom için değil ama İstanbul'un büyüük bir katkısı olucak görmemde :D ) Artık bu hevesle kanka bile olabilirim ; o dereceye geldim :D Çoğu kişide vardır hayran olduğu insanları görmek![]() Ben İcomm'u bide ayy inşallah Şebomm'u görmek istiyorum :D Fazla istiyorum farkındayım ; gelecekte bu halime de gülebilirim ama son 2 senedir enn çok yapmak istediğim şey ve görmek istediğim kişiler Şebomm ve İcomm :DTsk ederimm Gözyası :) |
|
|
|
|
#20 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuAilemize konukluğundan dolayı başta rock_alltime olmak üzere ve konuğumuz olarak katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım rock_altime arkadaşıma hayatında başarı sağlık ve mutluluklar diler ve konuğumu saygıyla uğurlamaktan gurur duyarım ve yeni konuğumu davet ediyorum sevgili kardeşim esmer yar |
|
|
|
#21 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğu2 Haftanın Konuğu Çok Sevdiğimiz Kardeşimizesmer_yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı |
|
|
|
#22 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın Konuğucnm abicm öncelikle büyük gurur ve sevinç duyduğumu belirtmek isterim ![]() beni konuk olarak dawet ettğin içinde ayrıca tşk edermm![]() :)
|
|
|
|
#23 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Haftanın KonuğuArkanıza baktığınızda "iyiki yapmışım" dediğiniz özel bir olay var mı acaba ? Mümkünse bize kısaca anlatabilir misiniz ? |
|
|
|
#24 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın KonuğuSevgili [KAPLAN] öncelikle soru için tşk ederm ![]() ![]() Soruyu okudktan sonra bi düşndüm aklıma ilk forum geldi ![]() foruma ii ki üye olmuşm ve iiki bırakmamışm sürekli takip etmişim![]() yoksa böle güsel bi sitenin farkına varamıcktım forumda olmak beni çok mutlu ediyo Umarım hep beraber oluruz![]() Kaplan tşk ederm böle siteyi kurduğn için arkadaşlarıma tşk ederm bu sitenin ayakta kalmasına yardımcı oldkları için ![]() ![]() |
|
|
|
#25 |
|
|
Cevap : Haftanın Konuğubir soruda bizden olsun bakalım=) hayattan bekletilerin nelerdir ? ayrıca bu haftanın konuğu olmana çok sveindim cnm=) |
|
|
|
#26 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın KonuğuSoru için tşkler sevgili sudenaz’cm ![]() ![]() Öncelikle okulumu başarılı bi şekilde bitirip daha sonra güzel bi üniversiteyi kazanp mesleğimi almak istiyorm ![]() kısmetse daha sonrada evlilik![]() J
|
|
|
|
#27 |
|
|
Cevap : Haftanın Konuğuevlilik diyorsun =) hayatına bu kadar çabuk sokmamalıydın bence evliliği meslekden sonra bile uzun bi süre aşılması gerekiyor bence ama tabiki sne mesleğini alınca orası sana kalmış=)=) evlilik demişken aşk sana neyi anlatıyor? |
|
|
|
#28 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Haftanın KonuğuBen de oğlumun sorduğu sorunun tersini sorayım Hayatta keşke ypmasaydım dediğin pişmanlıkların varmı?
|
|
|
|
#29 | ||
|
meLankoLik_asaLet
|
![]() =) sudenaz’cm sen beklentilrin dince hayatım boyunca olmasını istediklerimi söledm ![]() yoksa hemenck ewlenmicm![]() ![]() Aşk bana göre, aşk iki kişinin birbirine göre hissettikleri karşılıklı sevgidr ![]() acıyı tatlıyı hüzünü mutluluğu paylaşmaktır![]() ![]() Alıntı:
Tabi ki oldu J orta okul hayatımda keşke yapmasaydım dediğim bi kaç arkadaşlığım oldu ve şimdi hala pişmanım ![]() [kız arkadaş ]
|
||
|
|
|
#30 |
|
|
Cevap : Haftanın Konuğuöle olsun bakalım hemececik evlenme zaten=) aile yapınızdan biraz bahsedermisin? |
|
|
|