![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#16 | |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ailem basımda olduğu sürece çook mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() Çok tşk ederm bu güzel soru için KRDNZ :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
rock_alltime
|
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuBir soruda benden olsun sevgili arkadaşım rock_altime en çok yapmak istediğin bir şey ve görmek istediğin neler var kısaca bizimle paylaşırmısın
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
rock_alltime
|
![]() ![]() ![]() ![]() Tsk ederimm Gözyası :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAilemize konukluğundan dolayı başta rock_alltime olmak üzere ve konuğumuz olarak katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım rock_altime arkadaşıma hayatında başarı sağlık ve mutluluklar diler ve konuğumu saygıyla uğurlamaktan gurur duyarım ve yeni konuğumu davet ediyorum sevgili kardeşim esmer yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğu2 ![]() esmer_yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğucnm abicm öncelikle büyük gurur ve sevinç duyduğumu belirtmek isterim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuArkanıza baktığınızda "iyiki yapmışım" dediğiniz özel bir olay var mı acaba ? Mümkünse bize kısaca anlatabilir misiniz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuSevgili [KAPLAN] öncelikle soru için tşk ederm ![]() ![]() Soruyu okudktan sonra bi düşndüm aklıma ilk forum geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaplan tşk ederm böle siteyi kurduğn için ![]() arkadaşlarıma tşk ederm bu sitenin ayakta kalmasına yardımcı oldkları için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğubir soruda bizden olsun bakalım=) hayattan bekletilerin nelerdir ? ayrıca bu haftanın konuğu olmana çok sveindim cnm=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuSoru için tşkler sevgili sudenaz’cm ![]() ![]() Öncelikle okulumu başarılı bi şekilde bitirip daha sonra güzel bi üniversiteyi kazanp mesleğimi almak istiyorm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevlilik diyorsun =) hayatına bu kadar çabuk sokmamalıydın bence evliliği meslekden sonra bile uzun bi süre aşılması gerekiyor bence ama tabiki sne mesleğini alınca orası sana kalmış=)=) evlilik demişken aşk sana neyi anlatıyor? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Haftanın KonuğuBen de oğlumun sorduğu sorunun tersini sorayım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
meLankoLik_asaLet
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bana göre, aşk iki kişinin birbirine göre hissettikleri karşılıklı sevgidr ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Tabi ki oldu J orta okul hayatımda keşke yapmasaydım dediğim bi kaç arkadaşlığım oldu ve şimdi hala pişmanım ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuöle olsun bakalım hemececik evlenme zaten=) aile yapınızdan biraz bahsedermisin? |
![]() |
![]() |
|