![]() |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriGözlerimde hayalin yağmur bulutu Senden başka bir şey için ağlamıyorum İhanetini benden gayrı herkes unuttu Eksiğim neydi başkasından bilemiyorum Şimdi mutlu oldun mu Söyle dengini buldun mu Onada benim gibi Sevgi nedir diye sordun mu O değil seni ben hak ediyorum O değil seni menfaatsiz ben seviyorum Baktığın o gözlerde ihanet dolu Geç olmadan anlamanı çok istiyorum Beni vurup seni saran Dikenli kolu, hançerini saplamadan Gör istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözlerigün oldu harman oldu hasretinle savruldum senin icin yandim durdum yar yar bir vardin vir yok oldun, dün benimkin kimin oldun, kuslar gibi kayboldun yar yar [Nakarat] kuslar ötün gayri, yar sesimi duyamaz vay vay yollar bitin gayri, yar gözümde tüter oldu vay vay dört duvar dört bir yanim, ah zindanim ah yasagim hasretinle yanar canim yar yar bir vardin, bir yok oldun, dün benimdin kimin oldun kuslar gibi kayboldun yar yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriSana inandim,sana güvendim, yillarca sustum,seni dinledim! Utandim senden hic aglamadim, cekindim senden hic aglamadim! Derdimi sana anlatamadim, askimi sana anlatamadim! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm Yüzüme bir kötü baksan yine sana üzülürüm! Yaralandim yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan cildirmadan Karagözlüm! Sorma halimi,delice sevdim! Sevildim sandim,sana yenildim! Göremez oldum,sende,ne diye su kapkara günler senden hediye! Tükendi ömrüm yar diye,diye tükendi ömrüm ask diye,diye! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm, yüzüme bir kötü baksan,yine sana üzülürüm! Yaralandm yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan,cildirmadan Karagözlüm! Rüyalarda hep aglasam,islak kalsa iki gözüm, yüzüme bir kötü baksan,yine sana üzülürüm! Yaralandm yüregimden,gülmeyecek artik yüzüm, cekip gitsem buralardan,cildirmadan Karagözlüm! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriSonu yok bilirim Anladım kaderim Alnıma yazılmış Neyleyim Bir başına Gel de dayan yüreğim Derde dert eklenir Ben çekerim Aşk; Tek kelime Yar; Binbir hece Aşk bir anda bitse bile Yar bir ömür ah yüreğimde Bu nasıl sevdaymış bitmedi Her gün öldürüyor Öyle çok sevdim seni Herkes biliyor Yar bırakıp gidişin beni Öyle kahrediyor Her gece gönlüme yine Hasretin vuruyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriGözlerimden kiskanirken Yaptiklarin ismi yani Ele güne rezil ettin Hadi bir de öldür bari Aman canim dikkat biraz Hallerini aklim almaz Bunlar bana uyar sanma Bundan böyle sansin olmaz Seni gidi capkin kahrolasi Basima da sardin ask belasi Cirani da yaktim tam sirasi Seni beni bilmez hain yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriHiç Bitmez Sandiklarim Geride Kaldi Ne Günler Ne Geceler Ahimi Aldi Yasanmis Acilarim Geçmiste Kaldi Bir Umut Bir Avuntu Gönlümü Çaldi Yilmadim Tükense Ümitler Yorulmadim Yorulsa Yüregim Saymadim Gün Oldu Seneler Sensin Hasretim Gelecegim Yanina Az Kaldi Saracagim Canima Askini Sayili Gün Bilirim Zor Geçer Ver Allahim Ver Sabrini --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleriyerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze güclü gibi göründügümü yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze mutlu gibi göründügümü ben aglarken sen mutlu olabilecek misin uyuyabilecekmisin ellerin koynunda hicbir ser yok hicbir iz yok bizden unutabilecek misin gercekten gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleriyalanlarla ne gecti eline söyle bende bileyim bu askta bir hatali varsa cezami kes cekeyim sevmek güvenmekti benim icin sevmek inanmakti sana simdi sen yoksun ardimda akan gözyaslarim var bana daha dürüst olabilirdin seni öylede sevebilirdim sevmek aldanmakmis meger aldandim ne diyeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriSahte aşklar fayda etmez Ah derdin bitmez Hasretinle yaşanmıyor Deli gönlüm bilmez Her gün dünden beter oldum Aşkınla sararıpta soldum Son kez döneceksin sandım Yollara daldım Değmez değmez gönlüm Sahte aşklara değmez Sevmez sevmez gönlüm Bir daha sevmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözlerigittin de ardindan cöktüm zannetme bedenim ayakta bak yine sensiz herzaman yeterim kendi kendime daglarda kimsesiz daglarda sessiz herzaman yeterim kendi kendime daglarda kimsesiz daglarda sessiz Refrain: yikilmam yok olmam sen yoksun diye aglamam hayalin karsimda diye egilmem önünde cok sevdim diye daglarda kimsesiz daglarda sessiz yasarim basim dik gönlüm yarali kalbim sendesede olmam orali sevdasi basimda kara dumanli daglarda kimsesiz daglarda sessiz sevdasi basimda kara dumanli daglarda kimsesiz daglarda sessiz Refrain: yikilmam yok olmam sen yoksun diye aglamam hayalin karsimda diye egilmem önünde cok sevdim diye daglarda kimsesiz daglarda sessiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriHer önüne çıkanı benim gibi dost sanma Bana yaptıkların yanına kalır sanma Kalmadı bitti bak sabrım Bunca zaman zor katlandım Sen kurtar beni allahım Elinde oyuncak oldu aşkım Yar bırak yakamı bulayım tadımı Bu aşk inadı yakıyor canımı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriBu gün beni unut yarın geçmişini Ne kalır geriye söyle aşkın bittimi Hep dertlerin bana sevgiler sana Az verdin çok aldın aşkı harca kana kana Bu gün beni aramadın yaralarımı saramadın Çok vaatler verdin ama derde derman olamadın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriYoksun sen yanımda Bu sahil bahçesinde Arıyorum her yerde Duvardaki resimlerde Sen kendi dünyanda Ah pembe düşlerinde Bense bu sahilin En ıssız köşesinde Bu sahilde bu sahilde Arıyorum bu sahilde Bu limanda, bu limanda Bekliyorum bu limanda Geçmiyor günler, bitmez geceler Gönlüm seni özler Dilim heceler Aşkının ateşi söndü kalbimde Solmuş bir yaprağım Şimdi bahçede Alamadın aşkımı Verdiğim o yerde Affetsemde seni ben Aşkım döndü gazele Bu sahilde bu sahilde Arıyorum bu sahilde Bu limanda, bu limanda Bekliyorum bu limanda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriSanma Beni Sakın Kız Kurusu Eğri Çıkıyor En Doğrusu Pastane Diyerek Gittiğim Yerler Ya Yıldız Parkı Ya Beykoz Korusu ![]() Birine Heves Etsem Evlenelim Desem Yan Çiziyorlar Pes Doğrusu ![]() Beni Ne Doktorlar Ne Mühendistler İstedi Gülüm Ama Gönül Aşk İster, Beni Alacaksan Benim Olacaksan Bana Para Değil Koçum Mutluluk Göster ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleridualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bunu bileyim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bileyim bana birşeyler söyle "seni seviyorum" de "seni öpüyorum" de ne bileyim "aşkımsın" de duymadığım sözler söyle artık bana "canım" de "hayatımın anlamı" de beni mutlu et sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bileyim bana birşeyler söyle seni seviyorum de seni özlüyorum de ne bileyim aşkımsın de duymadığım sözler söyle artık bana canım de hayatımın anlamı de beni mutlu et bana birşeyler söyle seni seviyorum de seni öpüyorum de ne bileyim aşkımsın de duymadığım sözler söyle |
![]() |
![]() |
|