![]() |
Coşkun Sabah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriBir Pazar Günü - Coşkun Sabah Günlerden bir pazardı ayrılıp gittin Ne bir haber bıraktın ne veda ettin Son defa sarılmadan nasıl terkettin Yüreğim kan ağlar her Pazar günü Andıkça ben o günü ölesim gelir Kaçıpta bu yerlerden gidesim gelir Sen yoksun hayatıma küsesim gelir Yüreğim kan ağlar her Pazar günü Gözlerim yaş dolar her pazar günü Gezdiğim her yerde ararım seni Şarkımız çalınır anarım seni Bilmem ki sen niye terkettin beni Yüreğim kan ağlar her pazar günü Gözlerim yaş dolar her pazar günü Gittiğin günden beri ağlar dururum Her damla göz yaşımda seni bulurum İçimde bir umut var bekler dururum Çal artık kapımı bir pazar günü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriBir Defa - Coşkun Sabah Son bir defa baba Çoktandır uğramadım diyar(ıma) bakırıma Hasretim ben suyuna toprağına Gözüm arkada kaldı dilcesine sularına Son bir defa, son bir defa bakayım baba Selam çakayım diyar(ıma) bakırıma Gözlerimde tütüyor bağları ovaları Uzaktan görünüyor güzelim kırklar dağı Gördükçe yaşıyorum ben bu heyecanı Muhteşemdir diyar(ımın)bakırımın adı ve sanı Dur baba dur bir selam çakayım diyar(ıma) bakırıma Üzülmem beni vereceğiniz toprağa Gururluyum hayattaki son arzuma Dur baba dur Dik tutun tabutumu Dik tutun ki Son bir defa Selam çakayım Anlı şanlı Diyarbakırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriBenimsin - Coşkun Sabah Benimsin benimsin benimsin Sen benim meleğim bebeğimsin Seni ben kimseye veremem Sen benim kaderimsin kaderimsin Sana ben başka şey söylemem Sana ben beni sev diyemem Sevsen de sevmesende yine ben Senleyim sensizliği düşünemem Sen yokmusun sen yokmusun Ne güzel şeysin Sen yokmusun sen yokmusun Ne şirin şeysin Seni o ilk gördüğümde Bir ateş düştü gönlüme Bırakmam seni ellere Seni ellere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriBeni Unutma - Coşkun Sabah Bu bir ask degil bir sevgi degil askin ötesi duygular Duygular Taparcasina ölürcesine sevgiden öte duygular duygular Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara Anilar oldun hatiram oldun sevincim oldun sarkima sarkima Daha ne olsun duygularimsin ekmegim suyum asimsin asimsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriAyrılmayalım - Coşkun Sabah Gitmek istiyorsan git Bitti diyorsan öyle olsun Benimle mutlu olamadın ya canım Sanma başkasıyla olursun Kirletir seni yokluğum Dillere düşersin a canım Ayrılırsak yarım kalırsın Canı candan ayırmayalım Ayrılmayalım ayrılmayalım Ayrılık rüzgarlarıyla savrulmayalım Ayrılmayalım ayrılmayalım Mutluluğun bağlarını koparmayalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriAşığım Sana - Coşkun Sabah Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum Sel olsa yıllar kan olsa yaşlar Sensiz soframda taş olsa aşlar Unutmam seni yine severim Alın yazımsın yemin ederim Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyorum --->: Coşkun Sabah Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Coşkun Sabah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriAşk Kitabı - Coşkun Sabah Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanunmu aşk kitabında El ele tutuşup gezmeden daha Zulm etmek kanunmu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı gitti Hayallerim yıkıldı bitti Bu aşk beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aş kitabının yazanı nerde Elele tutuşup gezdiğim yerde Terketmek kanunmu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı gitti Hayallerim yıkıldı bitti Bu aşk beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriAnılar - Coşkun Sabah Bu aksam icimde hüzün var Gözümde canlandi anilar Aglamak istiyorum haykirmak istiyorum Bu aksam icimde hüzün var Sensiz gecmiyor bu aksamlar Gönlümde dinmiyor arzular Kavusmak istiyorum sarilmak istiyorum Bak bizi bekliyor anilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Benden uzak durma ne olur Bu kalbi sensiz tasiyamam Artik benim olmasan bile Seni görmeden yasayamam Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Yüzünü görmeliyim sesini duymaliyim anilari yasamaliyim Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Anilar anilar Simdi gözümde canlandilar Anilar anilar Beni bu aksam aglattilar Beni bu hallere koydular Beni bu aksam aglattilar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coşkun Sabah Şarkı SözleriAğlama Sevdam - Coşkun Sabah Gözyasimin her damlasi sevdigidir Bu hasretlik zor gelsede cekilir Gözyasimin her damlasi sevdigidir Bu hasretlik zor gelsede cekilir Bir gün olur bu acilar silinir Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama Benden ayri gezme gülüm amandir Sensiz benim gönlüme bir birandir Benden ayri gezme gülüm amandir Sensiz benim gönlüme bir talandir Bu dünyada bir muhabbet kalandir Aglama sevdam aglama sevdam aglama Aglama sevdam aglama sevdam aglama |
![]() |
![]() |
|