![]() |
Berdan Mardini Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriÇökertme'den Çıktım Da Halil'im Aman Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan Halil'im Aman Koptu Kıyamet ![]() Arkadaşım İbram Çavuş Allah'ıma Emanet, Burası Da Aspat Değil Halil'im Aman Bitez Yalısı, Ciğerime Ateş Sardı, Telli Kurşun Yarası ![]() Güverte De Gezer İken Aman Kunduram Kaydı, İpekli Mendilimi Halil'im Aman Mor Rüzgâr Aldı ![]() Çakır Da Gözlü Gülsüm'ümü Aman Kolcular Aldı, Gidelim Gidelim Halil'im Çökertme'ye Varalım, Kolcular Gelirse Halil'im Nerelere Kaçalım ![]() Teslim Olmayalım Halil'im Aman Kurşun Sıkalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriBöyle bir his yaşamadım ki, Aşk gelmişti tanımadım ki, Yandım ama anlamadım ki Ruhum aşkla yaralandı İçimdeki bu duyguyu Sen var ettin, heder ettin beni Gecelerimden uykuyu Sen tükettin, beter ettin beni Ne çok sevdim anlatamam Gecem sensiz zor yatamam Belki sana anlatamam Ama sana aşığım aşık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriRengarenkti bizim sevgimiz Gökkuşağı bile kıskanırdı Tutunurduk, sarılırdık İkimiz büyük aşkımıza Ama bir gerçeği bilmelisin Belki ben artık olmayacağım Sen yaşatacaksın, ayakta tutacaksın Hiç yılmayacaksın Ben var gibi ben var gibi davranacaksın Eğer bir gün çekip gidersem Arkamdan ağlama Gitmek istediğimden değil Kalamam buna mecburum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriMahallenin güzeli çıkmış geziyor Endamı cilvesi canlar yakıyor Amman amman amman Amman amman amman Yandım aman Gülünce gamzesi güller açıyor Edası, işvesi canlar yakıyor Amman amman amman Amman amman amman yandım aman Canım cananımsın, özüm, yarımsın Dünyalara değişmem benim sevdamsın Amman amman amman Yanarım yanarım sana yanarım Kız benim olmazsan alır kaçarım Amman amman amman Amman amman amman yandım aman Isterem isterem seni isterem Dünyaları verseler ben ele vermem Amman Uzak durma uzak sen gel yanıma Sevdim seni güzelim al kollarına Amman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriAkşam olur çöker hüzün Bir hayale döner yüzün Yalnızlığın vurur beni Sensiz olmaz mahur gözlüm Ey benim bahar yazım Ey benim alın yazım Ağlama sebebim olma gayrı Ağlama olamam senden ayrı Ağlama sil gözün yaşın Ey mahur gözlüm Kokun sinmiş yatağıma Gölgen düşer duvarlara Bu ilk defa beni anla Sensiz olmaz mahur gözlüm Sen benim bahar yazım Sen benim alın yazım Ağlama sebebim olma gayrı Ağlama olamam senden ayrı Ağlama sil gözün yaşını Ey mahur gözlüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriAşkın bana ihanet öyle sevmişim ki sabret dersin sabret Kendimden geçmişimki bu yeni bir umud ışığı bu yeni bir Başlangıç dönecek dönecen dönecen elbet Aşkın bana ihanet öyle sevmişim sabret dersin ki sabret Kendimden geçmişimki bu yeni bir umud ışığı bu yeni bir Başlangıç dönecek dönecen dönecen elbet Sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği Sen var ya sen aşkımın ilacı derdimin dermanı Ben var ya ben bir ömür geçiren bin asır bekleyen Ben bak ben ne haldeyim Sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği Sen var ya sen aşkımın ilacı derdimin dermanı Ben var ya ben bir ömür geçiren bin asır bekleyen Ben bak ben ne haldeyim --->: Berdan Mardini Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Berdan Mardini Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriDeğirmen taşı gibi sevdan döner başımda Eritir yüreğimi hasretim gözyaşımda Cemom çıkar dağlara karları yara yara İlacımız tütündür tuz basarız yaraya Gökte yıldız misali akıp gitsem semaya Kurşun insafın yok mu Nasıl kıydın cemoya nasıl kıydın cemoya Cemom çıkar dağlara karları yara yara İlacımız tütündür tuz basarız yaraya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriSana aşkı asıl ben anlatmadım Adım adım kaçtım ki anlamadın Dön desem bilirim dönmezsin Gel desem bilirim gelmezsin AmaN aman bir sevdamı yaşarım AmaN aman bir sevdamı yaşarım AmaN amaN aman haldan düştüm Yar yar yar yar AmaN amaN aman sana küstüm Yar yar yar yar Aman dünyada ne ne insanlar Var var var var Hep bizi mi bulur vefasızlar hayırsızlar Her günah bende inkar etmedim Bir olmaza seni koyup gitmedim Yar desem bilirim olmazsın Dön desem bilirim dönmezsin Zaman zaman olur diye beklerim Zaman zaman olur diye beklerim AmaN amaN aman haldan düştüm Yar yar yar yar AmaN amaN aman sana küstüm Yar yar yar yar Aman dünyada ne ne insanlar Var var var var Hep bizi mi bulur vefasızlar hayırsızlar |
![]() |
![]() |
|