Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriBenim sandım Hafife ben ben aldım Hep aldandım Bir gün gelir o sandım Elin oğlu elini çabuk tuttu Benden bak uyanık çıktı Yaktın beni yıktın beni Sana aşık sana çatlak Yaklaşıpta öptün beni Öptün beni ıslak ıslak |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriSustun sustun yemin ettin Bir mutluluk için öyle gittin hem kendini Hemde beni deli ettin Yazık olsun sana yazık Yazıklar olsun Her şey bitti Sustun sustun yemin ettin Bir mutluluk için Öyle gittin hem kendini Hemde beni deli ettin Yazık olsun sana yazık Yazıklar olsun Her şey bitti Yemin ettin sen yemin Hiç ayrılmam yar derdin Nasıl sana güvendim Öyle bırakıp yar gittin Vur beni yak beni yarim amma kalasın Hançere vurma yarim sen canımdasın Unutmak unutulmakmı? hangisi kalsın İkiside ölümmüş bilmiyorum biliyormusun? mezar tasımın üstüne adımı kazmasınlar neden öldü diye sebebini yazmasınlar eğer soran olursa bir sevdigim var benden ona şunu iletin oda 4 kelimeyi geçmez BEN SENİ SEVDİMDE ÖLDÜM BEN SENİ SEVDİMDE ÖLDÜÜMMMMMM |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriYarim gitti gelmez, yarim gitti donmez Ben onu cok severken gonlum artik affedemez Cikmaz bir sokakta kayboldum yollarda Elim kolum baglandigi sen olmazsan yanimda Affedemem, affedemem, affedemem, affedemem, affedemem Affedemem, affedemem ben seni Affedemem, affedemem, affedemem, affedemem, affedemem Affedemem, affedemem ben seni ben seni Yarim gitti gelmez, yarim gitti donmez Ben onu cok severken gonlum artik affedemez Gittin artik yanimdan, sevdim seni canimdan Donsen simdi sen bana sevmem seni bir daha |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriNe gecem ne gündüzüm var, öyle kolay bu ayriliklar yalnizim ezelden, yalnizim kederden, yalnizim sevginden, yalnizim ![]() ![]() 2xBeni birakip gidersin yabanci ellere sormazmissin ne cektim sevdigin bu yerde ![]() ![]() 2xyalnizim ezelden, yalnizim kederden, yalnizim sevginden, yalnizim ![]() ![]() 2xBeni birakip gidersin yabanci ellere sormazmissin ne cektim sevdigin bu yerde ![]() ![]() 2xyalnizim ezelden, yalnizim kederden, yalnizim sevginden, yalnizim ![]() ![]() 2x |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriSözün var sözümden Kararlımısın sen Bu gidişin sonu yok Çabuk tut elimden Ya bana gel ya ona git git git Seç ikimizden birini git git git Çabuk tut ellerimi kararını ver Boş kalır yoksa o güzelim eller |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriKaşımı çekecem jölemi sürecem Kıpır kıpır gezecem patlasan bana ne Ah demem kıskansan vah demem Yalvarıp yakarsanda kapımda kal demem Dola beni yine eline hiç bıkma sakın af etme Uzat dilini çekinme yandım bittim aman aman Sana bana kalmaz bu dünya kendin çal kendin oyna Zaman değişmez inan ya böyle gelmiş gider aman Ver ver gümlesin Gümbür gümbür ses gelsin Ver ver bitmesin Salla salla göbeği yan gelsin Ver ver kimdensin Utanma çekinme vur gelsin Ver ver bendensin Umrumda değil ki oda bilsin --->: Cankan Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Cankan Şarkı Sözleri |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriNeyini afettireceksin neyini degistireceksin o gittin günü unutum sanma bir yil geldi gecti bin yil daha gecse hesabim var sakin unutma Senide benim gibi seven olurmu simdi haykirsan ne olur Unutuldun Bir yaz yagmuru gibi yasla gittin gözlerimden yalvarsan ne olur Unutuldun |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriSıkılıyorum Yavrum Aklima Kötü Seyler Geliyor Catliyorum Patliyorum Beni Zindan Ediyor Hani Söz Vermistin Bana Hareket Cekmeyecektin Yakalarsam Eger Seni Evirip Cevirip Kirarim Belini |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı Sözleriaskin bana ihanet Öle sevmisim ki Sabret dersen sabret Kendimden gecmisim ki bu bir yeni umut isigi bu bir yeni baslangic dönecek dönecek dönecek elbet sen var ya sen basimin taci gözümün bebegi sen var ya sen askimin ilaci derdimin dermani ben var ya ben bir ömür geciren bin asir bakleyen ben bak ben ne haldeyim su duvarlar hickirigimi duysa belki beni anlardi beni unutana söyle beni unutani ben unutmadim kalbimde bir umut gönlümde bir isik onu bekliyorum bekleyecegim ![]() ![]() ![]() elbet bir gün geri dönecek ya dönecek yada bu beden onsuz ölüp gidecek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriBaşkası hiç olmaz Gönlümü okşamaz Senin ki bir başka Belimi doğrultmaz Çıtı pıtı etme gir kanıma Senin tadın ah bambaşka Pısı pısı geldim ben yanına Yapış dudağıma abartma Nereye kadar nereye kadar Her şeyin ah sınırı var Böyle olmaz canım yanar Uzak durma içim kıpırdar Şıkır şıkır oyna doyamadım Kıpır kıpır salla sayamadım Senden inan cayamadım Sana yaranamadım |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriNeler oldu neler oldu bize boyle Hayal oldu hayal oldu sevgi bize Ucan kuslar misali sende uc sevgimle Unutma ki neler oldu unutma ki buda sondu Yaptigin aklimdan cikmadi Artik ben gidiyorum gururum engel oldu Caresiz sabahlar zindan gibi Unutma ki neler oldu unutma ki buda sondu Yaptigin aklimdan cikmadi Artik ben gidiyorum gururum engel oldu Caresiz sabahlar zindan gibi Simdi ben yanlizim Simdi ben sensizim Deli gibi yanar yuregim Soyle sensiz neyleyim Simdi ben yanlizim Simdi ben sensizim Deli gibi yanar yuregim Soyle sensiz neyleyim |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriKivira kivira girdi kanima Kivira kivira girdi kanima Daha bakamadin tadima da tuzuma Bir kez olsun bana dönüp bakmadi Halim hatirimi hiç mi sormadi Galiba o beni hatirlamadi Ben onu taniyorum Kivira kivira yanimdan geçiyor Elin kokusu burnuma geliyor Bu kiz tehlikeli herkes biliyor Elini tuttum yaniyorum Ha taka maka Yanina varirim Hop göbek atar Ben sasa kalirim Gaza gelip'te çikarim Ceketimi atarim Yanina yaklasip kulagina fisildarim Uzaklas uzaklas Yanima sakin yaklasma Bos yere degerli vaktimi çalip Elimi tutup yapisma Ter kokundan bayilmak geliyor Agiz kokun beni rahatsiz ediyor Git biraz parfüm sik, hemde disini firçala Biraz alttan alsaydin ne olurdu yani Pat küt çekinmeden herseyi yüzüme söyledin Ter kokusu normaldir diskodayiz yani Kaç sarkidir oynuyoruz döktürüyoruz görmedinmi Ay ne kadar laubalisin ne kadarda konuskan Bos konustun farkindamisin Yeter artik siktin len Disco dayim diye serbest kizim sanma Açik saçik giyinmissem görünüse aldanma Hay anam be hey anam be ne güzel de konusuyor Içimi kipirdatti gözümden yas akiyor Baskalariyla laklak yapiyor bize gelmis akil satiyor Bizde bunu yiyecez ya o da bundan hoslaniyor Gümbür gümbür fistik lokma Daha bakamadin tadima da tuzuma Kivira kivira girdi kanima Ter basti canima okudum canina Hap gitsem yine bana yaramiyor Zap etsem hep ayni film açiliyor Saga sola bakiyorum yine o kiz çikiyor Ulan biz üsüttük mü yoksa ne Ulan ilk defa trip'e girdim böyle hiç olmamistim Hemen alo imdat deyip telefona bak yapmistim Alooooo ![]() ![]() Alo imdat buyrun ![]() ![]() Aman abla yetis abla akil elden pat gidiyor Kiz karsida oynuyor heryerini titretiyor Hem acayip oynuyor hemde adil saniyor Çabuk recetemi yaz yoksa eczane kapaniyor Ulan manyak burasi 190'mi Kadir abim gibi çok sert mi olsam Yoksa orhan abim gibi arabesk mi takilsam Yahut müslüm baba gibi damardan mi açilsam En iyisi ıbrahim abim gibi açik açik konussam Gümbür gümbür fistik lokma Daha bakamadin tadima da tuzuma Kivira kivira girdi kanima Ter basti canima okudum canina Bu kizi gördum kizardim patlican gibi Elini tutar kesin tatli can gibi Bir kez opeyim dedim kendine geldi Beni geri itip host ulan dedi Yine gümbür gümbür bass sesi geliyor Içimde tanrim alev alev ediyor Bu kiz uf tam damardan gidiyor Ben ona bitiyorum Gümbür gümbür fistik lokma Daha bakamadin tadima da tuzuma Kivira kivira girdi kanima Ter basti canima okudum canina Kivira kivira girdi kanima Kivira kivira girdi kanima Ter basti canima okudum canina |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriSen beni görme halimi bilme Yan yana gelde dedigimi dinle Sen beni görme halimi bilme Yan yana gelde dedigimi dinle Bu nazlar bu cilve bakisin varya Eritir bitirir adami yar yar Bu nazlar bu cilve bakisin varya Eritir bitirir adami yar yar Göbeginde küpe varmis Findik burnunada takmis Adami oynatirmis küpeli kiz bu Göbeginde küpe varmis Findik burnunada takmis Adami oynatirmis küpeli kiz bu Sen beni görme halimi bilme Yan yana gelde dedigimi dinle Sen beni görme halimi bilme Yan yana gelde dedigimi dinle Bu nazlar bu cilve bakisin varya Eritir bitirir adami yar yar Bu nazlar bu cilve bakisin varya Eritir bitirir adami yar yar Göbeginde küpe varmis Findik burnunada takmis Adami oynatirmis küpeli kiz bu Göbeginde küpe varmis Findik burnunada takmis Adami oynatirmis küpeli kiz bu (Bu nazlar bu cilve bakisin varya Bu nazlar bu cilve bakisin varya Eritir bitirir Eritir bitirir Eritir bitirir) Adami yar yar Göbeginde küpe varmis Findik burnunada takmis Adami oynatirmis küpeli kiz bu |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriAh duy,,Bir gör,,Öyle,,Cicim beni Zaman,,Gecti,,Cok sey,,Bak degisti Ah duy,,Bir gör,,Öyle,,Cicim beni Zaman,,Gecti,,Cok sey,,Bak degisti Eskisi gibi degilim ![]() Ralalalalam![]() ![]() Istesende olamam zaten Eskisi gibi degilim ![]() Ralalalalam![]() ![]() Istesende olamam zaten: :E Alem hep Hemilaleme Ibret olsun Elaleme ![]() Öp![]() Öp![]() ÖpBekletme bir sagdan,,birde soldan,, Öp beni Baldudagindan :E Alem hep Hemilaleme Ibret olsun Elaleme ![]() Öp![]() Öp![]() ÖpBekletme bir sagdan,,birde soldan,, Öp beni Baldudagindan: |
|
Cankan Şarkı Sözleri |
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cankan Şarkı SözleriYaralı değilmisin acıyı bilirmisin Ya sevmek ne demek nerde Nerden bileceksin nerden göreceksin Sen hiç sevmemişsin of Yalnızlığı sevmem ki Gururumu ah yenemem Bir saat bir dakika Bir saniye duramam Senin yaptığın yeter Yeter göz yumamam Buraya kadarmış aşkımız demek Gidiyorum hoşçakal |
|
|
|