![]() |
Hakan Altun Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Al sende al Bir damla askim vardi onuda aldin zaten Git sende git yanimdayken bile benim degildin zaten Baska birseydi bu yasadigimiz baska Ne masallara konu olurdu nede o asil aska Bende sevdim seni gözbebegim gibi Bende asik oldum güller gibi soldum Cok sevmistim seni keremin aski gibi Ama asli sen degildin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Al sen de al, Bir damla aşkım vardı Onuda aldın zaten Git sende git, Yanımdayken bile Benim değildin zaten Başka bir şeydi bu Yaşadığımız başka Ne masallara konu olurdu Ne de o asil aşka Ben de sevdim seni Gözbebeğim gibi Ben de aşık oldum Güller gibi soldum Çok sevmiştim seni Keremin aşkı gibi Ama aslı sen değildin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Bugünlerde kendimle savaşıyorum Bugünlerde hergün küsüyorum Mantığım unut diyor gönlüm asla Ah bu gönül nuh diyor peygamber demiyor Seviyor, özlüyor, yari isityor Hasretinden yanıyorum Yanıp yanıp sönüyorum Beni unutursan eğer Beter olasın beter Bugünlerde kendimle savaşıyorum Bugünlerde hergün küsüyorum Ah bu gönül Nuh diyor peygamber demiyor Seviyor, özlüyor, yari istiyor Hasretinden yanıyorum Yanıp yanıp sönüyorum Beni unutursan eğer Beter olasın beter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Mahalleden bir gacıya Tarız oldum yanmışım Anam bu iş olmaz diyor Şaşırmışım kalmışım Ateş yandı sönmüyor ki Çıra gibi yanmışım Kara sevda söz dinlemez Ben bu aşka dalmışım Ah be anacığım eh be anacığım Ben bu gacıya yanmışım As be anacığım sus be anacığım Ben bu gacıyı alacağım x 2 Mahallenin efendisi Namı değer biriyim Façam düzgün dile destan Her halimden belliyim Sevdim anam çok mu gördün Bırak artık evleneyim Daha fazla üstüme gelme Biliyorsun zır deliyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Ah ne zarar aşk ne gezer Bu gönül derdine çare arar Yalnız geldim yalnız giderim Aşk olmazsa söylenirim Bir kere sevdim bin kere pişman Oldum sevmez olaydım Âşık olma çok yanarsın Diyenlere hiç inanmazdım Vay başıma başıma gelene Sevdiğim yârim şimdi nerde Al birini, vur ötekisine Ciğerleri beş para etmeyenler Aşkımı çalan hırsızlar Güzel Allah'tan bulsunlar Ah be gönül kimlere kaldın Seni yarı yolda bıraktılar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakan Altun Şarkı Sözleri 3Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız ![]() ![]() ![]() ![]() --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 3 sayfa üç frmacil 3 --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
|