![]() |
Hakan Altun Şarkı Sözleri 3
Yağmurun sesi bile ürpertir içimi çiğ düşse gönlüme sönmüyor ateşi güneşin rengi yok hayatım karanlık isyan eder ruhum gülmez ki Yağmurun sesi bile ürpertir içimi çiğ düşse gönlüme sönmüyor ateşi güneşin rengi yok hayatım karanlık isyan eder ruhum gülmez ki Geri dönsen çözüm geri dönsen ölürüm kanayan yarama merhem sür Geri dönsen çözüm geri dönsen ölürüm bir kulu hayata döndürür müsün Dayanamadım sen yokken nefret ettim yer yüzünden Uyuyamadım geceleri kör kabuslar görmeden Beceremedim gülmeyi Beceremedim sevmeyi Alışamadım bu hayat çekilmez ki |
Asik oldum cok seviyorum Boyu posu tam bana göre Gönlü güzel cok umutluyum Aradigim ask buydu iste Güzel gözlü pamuk elli Yaradanin bir mucizesi Ask budur iste öl dese ölürüm Yar feda olsun sana bu ömrüm Güller icinde solmayan gülsün Askimi buldum darisi size |
Yoruldum takatim kalmadi artik Hazan oldu ömür Yazik cok yazik Baharlarim gecti kis gibi soluk Su sahte dünyanin düzeni bozuk Vefasiz sevgiler heran yanimda Hayatin dertleri hep bas ucumda Böylemi sürecek artik bilmeliyim Su kötü sansimi yenecekmiyim Yanlizligin öfkesiyle mutsuzlugun besiginde Yüregimin dertleriyle cikmazlardayim Yedi cihan isleriyle su riyakar sevgilerle Karanligin esliginde cikmazlardayim Cikmazlardayim |
hadi bak yüzüme herseyi söyle ara sira aklina geldigi olurmu yudum beni bosu bosuna cok üzdün diye ara sira kendine kizdigin olurmu yudum ask dedigin bir hatayisa sana asik olmustum hataliydim sevseydin gidermiydin beni böyle üzermiydin niye karsimdasin simdi barismamiz cok gereksiz severken gitmedin mi beni böyle üzmedin mi hani askimiz bitmisti barismamiz cok gereksiz |
Aski oyun sandin benle Oynamaya calistin Ben efendi ask kutsaldi Anlayamadin Bir cok defa sans vermistim basaramadin (Bir cok defa söylemistim basaramadin) Vicdanim rahat suc benim degil anlamalisin Cok arayacaksin beni sen cok arayacaksin Ama is isten gecmis olacak Dostlari araya koyup görmek isteyeceksin Bir dakika vaktim olmayacak |
Bugün burdan yarim geçti yarama tuz baştı geçti derdim çoktu gözümde yaş yarin yüzü güldü geçti dert üstüne dert koya koya böyle yaşamak şart oldu bana dilim varmaz şerefim üstüne yeminler olsun bir başkasına gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi |
Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsun Can kuşum, yaşama sevincim Hayatın anlamı namusumsun Hayatımın hem anlamı hem neşesi Oluverdin gördüğüm günden beri Şarkılarda seni düşündüm durdum Gecelerimin parlayan yıldızı oldun Benim aşkımsın istemem başkasını |
Mazide kalanlar çıkmaz aklımdan Yarım kalan aşkın tadı bağrımda Ayrılık sebebi hala bilinmez Ben de sevdim sen de, kimse çekemez Sensiz bir dünyayı hiç sevmiyorum Sensiz yaşamayı istemiyorum Karşıma çıkmanı hep bekliyorum Allah'ıma yalvarıp gönder diyorum Ölürüm ben yine vazgeçmem senden Seviyorum seni can feda yoluna |
En zor animda tanidim seni Bütün dünyam degisti Raziyim senle ölmeye Unutma bunu sevgilim Günes olup Üstüme dogdugun Nedenim var Dünyada Ellerin gözlerin sözlerin Siir tadinda Deliler gibi asigim sana Duydugun her söze ne olur inanma Hayatdan seninle zevk alir oldugum Bu mutlulugu cok görme bana Yer yüzünde gökyüzünde bu kalp senin icin atacak Duygularim bir anlik degil bir ömür senle yasayacak |
Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız servettir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende biliyorsun Niye beni aramıyorsun Ben seni bir anlık degil Bir ömür boyu ararım Gururum umrumda degil |
ben yalnız seni sevdim,başka kimseyi değil kalbimin anahtarını bir tek sana verdim,başka bir kula değil ben nefes almayı seninle sevdim,sen yoksan bende yokum bu aşkta duygu ve gurur çoktu bir biz vardık bu aşkta yalan dolan riya yoktu anlamadık seneler boyu sürecek sevgimiz anılarla başbaşa günlerde kaldık bu mudur aşkın adaleti dedikleri aşkları anılar mı yaşatır bu mudur aşkın adaleti dedikleri bu aşka ayrılık mı yakışır. ben seni sevdim ayrılığı değil ben seni sevdim yalnızlığı değil teslim ettim yüreğimi kalbine ben seni senle yaşamayı sevdim... --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 3 frmacil sayfa 2iki --->: Hakan Altun Şarkı Sözleri 3 |
Seçkin bir yerdesin Gönlüme taht kurmuşsun Aradım yıllarca Sonunda seni buldum Şans güldü bana da Tanrıya şükür olsun Yıllarca beklemeye değdi Çıktın karşıma Bana göresin boyun boyuma Gözlerin gözüme ellerin elime yar Bırakamam bulmuşum seni de Kalbime gönlüme bağlamışım ben yar |
Son gecemde, son gözyaşım. Hem ağladım hemde yazdım. Dertlerimle yalnız kaldım. İçimi döktüm kalemi kırdım.. Önümde kağıdım elimde sazım Sana olan aşkımdandır bu son şarkım.. Yar bu şarkım tek senin için Sende kalsın belki dinlersin Bir soran olursa eğer Gönlü yananların şarkısı dersin.. Yar bu şarkım tek senin için Sende kalsın belki dinlersin Bir soran olursa eğer Hasret çekenlerin şarkısı dersin.. |
Oy meseler meseler Su doludur siseler Acaba allahtanmidir güzel olur ayse'ler Askim askim masalim sarilip koklasalim Sariyerde olmazsa bebekte bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Yeniköyde olmazsa beykozda bulusalim Ayseler hatun olur sözünle bütün olur Ayselere vurulan yanarda tütün olur Askim askim masalim sarilip koklasalim Trabzonda olmazsa Rizede bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Istanbulda olmazsa Artvinde bulusalim Aysem aysem acta gel gizli gizli kacta gel Cumartesi isim var Pazar günü 5'te gel Askim askim masalim sarilip koklasalim Tarabyada olmazsa Pendikte bulusalim Askim askim masalim el ele dolasalim Giresunda olmazsa Ordu'da bulusalim |
Bilmiyorum senden sonra bir daha sever miyim Hep hazanmış bana kalan bahara erer miyim Biraz düşen ardımızdan çok şeyler bıraktık biz Ne oldu da yok yere hasrete bağlandık biz [Nakarat] x 2 Biraz gam, biraz keder dert değil bu da geçer Her şeye katlanırdım ayrılık olmasaydı Diyorsun ki alışmalı zamanla unutursun Unutamam sende beni unutma ne olursun Belki bir bir yerlerde karşına çıkacağım O gün bile seni hala seviyor olacağım [Nakarat] x 2 Anlamadığım o kadar çok şey var ki Mesala aşk Aşkı tuhaf kılan kaybedildiğinde bulamayacağını bile bile aramak mı? Yoksa bir alışkanlık haline gelmesinden korkmak mı? Ayrılık olmasaydı belki her şey çok güzel olacaktı Ama ayrılık, mutluluk, hüzün, sevinç hepsi bizim için Nedendir bilinmez aşk niye vardır? Ama hayat aşkı yaşadığı kadardır |