![]() |
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Gittin sanki sir oldun Baska diyar mi buldun Gittin sanki sir oldun Baska diyar mi buldun Sendemi yabanci oldun vallahi anlamadim Sendemi yabanci oldun Bu isi anlamadim Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Sevgilim gec kalirsan gönül baska sececek Sevgilim gec kalirsan gönül baska sevecek Aradim bulamadim Yoruldum usanmadim Aradim bulamadim Yoruldum usanmadim Sensiz hayatin tadini vallahi alamadim Sensiz hayatin tadini billahi alamadim Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Sevgilim gec kalirsan gönül baska sececek Sevgilim gec kalirsan gönlüm baska sececek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Güneş doğmuyor sabah olmuyor Uykularım haram oldu gücüm yetmiyor Gece olunca hüzün vuruyor Ay geceme senin gibi ışık saçmıyor Dünya bir yana Sen bir yana Çok sevdiğim sevdiceğim Yavrum bir yana Hasret bir yana Dağlar bir yana Akar gider gözlerimden Yaşlar bir yana Hay hay hay Ağlama hiç yavrum Üzme sen kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim Sızlama sen canım Üzme hiç kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Yıllar oldu o halim böyle Gün ola harman ola Kör olup dönmeden küle Sabır ola sarmam ola Nerde o pembe yarınlar Nerede o kaldırımlar İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ye babam ye ye kalmasın Fakir ekmekte bulmasın Dünyayı yesen doymazsın Sabır ola sarmam ola Cambaz olduk bak hepimiz İp üstünde kaderimiz Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Kalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazın Ufkumdaki çiçek gibi İçimdeki nefes gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim bir yürürse bahar yürür çiçek yürür peşin sıra gülüşlerin öyle güzel öldürüyor beni nazın Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Gidecegim Bu Ellerden Gayri Duramam Verin Benim Sevdigimi Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Verin Benim Sevdigimi Artik Duramam Gidecegim Bu Ellerden Gayri Kalamam Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Sevdasiz Yasanmiyormus Cektim Ögrendim Bu Askin Yüzünden Dostlar Derde Belendim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Bu Can Yarin Esiridir Verin Gideyim Bu Canim Canansiz Olmaz Verin Gideyim Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Cansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Ölürsem kabrime gelme istemem Ölürsem kabrime gelme gelme istemem istemem istemem Inim inim inleyerek ölmek istemem Inim inim inleyerek ölmek istemem istemem allah istemem Akan gözyaslarimi silme silme silme istemem istemem Akan gözyaslarimi silme istemem Aciyip lutfedip sevme istemem Aciyip lutfedip sevme istemem istemem allah istemem --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 sayfa üç frmacil 3 --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Şu fıratın suyu akar serindir Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Karakolda ayna var ayna var Kız kolunda damaga var Gözlerinden bellidir cevriyem Sende kara sevda var morede fosforlum Sende kara sevda var Denizlerin kumuyum kumuyum Balıkların unuyum Aç koynunu ben geldim cevriyem Bende allah kuluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Sevenin gönlünde umut olmasa, Hayal neye yarar,düş neye yarar? Sevilmekten yana kısmetin yoksa, Talih neye yarar,şans neye yarar? İçine sığmayan efkarın varsa, Eyvah neye yarar,ah neye yarar? Teselli edip de avutmuyorsa, Kadeh neye yarar,mey neye yarar? Gönlüm nasır tutmuş bir sabır taşı, Yağmura özenmiş gözümün yaşı, Kaybettim aşkımla olan savaşı, Eyvah neye yarar,ah neye yarar? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Son sözümü söylemedim Dinle beni dur gitmeden Sana bir dost nasihati Verecegim al gitmeden Sana bir dost nasihati Verecegim al gitmeden Karanliklar yolu olur Bu ayrilik senin icin Sonra pisman olursun Ah cekersin icin icin Sonra pisman olursun Ah cekersin icin icin Bir kösede kalirsin bak Halin nedir soran olmaz Bir kösede kalirsin bak Halin nedir soran olmaz Sana böyle benim gibi Nasihatta veren olmaz Sana böyle bir dost gibi Nasihatta veren olmaz Bir bakarsin gecmis yillar Tekrar basa dönüs olmaz Herkez güler gecer sana Benim gibi yanan olmaz Herkez güler gecer sana Benim gibi yanan olmaz Karanliklar yolu olur Bu ayrilik senin icin Sonra pisman olursun Ah cekersin icin icin Sonra pisman olursun Ah cekersin icin icin Bir kösede kalirsin bak Halin nedir soran olmaz Bir kösede kalirsin bak Halin nedir soran olmaz Sana böyle benim gibi Nasihatta veren olmaz Sana böyle bir dost gibi Nasihatta veren olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ölüyorum Dinleyin beni ey daglar ses verin bu yaraliya duyan yanar gören aglar böyle bahti karaliya duyan yanar gören aglar böyle bir bahti karaliya ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ölüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Siyah perçem yan taralı Kirpiği ok göz karalı Sordum aslın nereli Dediki urfalıyam Ben bir yiğidin malıyam, Dedi kardaş Urfalıyam Ben bir yiğidin malıyam Dedim güzel belalıyam Hadi gel seni ben alıyam Dedi kardaş git işine Ben bir yiğit helalıyam Dedi kardaş git işine Ben bir yiğidin malıyam Dedim güzel adın nedir Dedi namıma gül denir Güzel bu canım tükenir Dedi ki nişanlıyam Ben bir yiğidin malıyam |
![]() |
![]() |
|