![]() |
Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriSarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor Lambada titreyen alev üşüyor Aşk kağıda yazılmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Tabiblerde ilaç yoktur yarama Aşk değince ötesini arama Her nesnenin bir bitimi var ama Aşka hudut çizilmiyor mihriban Sevdiğim mihriban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriNe güneş ne ateş beni sen yaktın Ne hasret ne gurbet beni sen vurdun Hem yazım hem kışım baharım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Ne yere ne göğe ismini yazdım Senin ismini canım kalbime yazdım Sen günüm sen gecem sabahım oldun Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar Sensiz geçen akşamlarda geceler ağlar Pusu kurmuş yalnızlıklar saatler ağlar Bilsen nasıl özlemişim gökkubbe ağlar Duysa nasıl sevdiğimi melekler ağlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriKızlar kızlar gelem mi Yanağızdan öpem mi Siz ananızın koynunda Ben sovuktan ölem mi Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar Vay beni vaylar beni Öldürür nazlar beni Adamı bir hoş eder Kandırır kızlar beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleriyavrum ben sana melez gömlek alayım (2x) indim derelere bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine indim derelere bilmem nerelerine canim kurban olsun candan sevenlere yavrum ben sana ipek gömlek alayım (2x) indim derelere bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine indim derelere bilmem nerelerine canim kurban olsun candan sevenlere Kırmızı Kurdele kör olasın Emine(2x) indim derelere bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine indim derelere bilmem nerelerine canim kurban olsun candan sevenlere(2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriHepimiz kardeşiz bu öfke ne diye Yaşamak dururken bu kavga ne diye Dağlar oy oy yollar oy oy Dağlar oy oy yollar oy oy Kardeş oy oy Bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye Bir ana ağlıyor evladım nerede Dağlar oy oy yollar oy oy Kardeş oy oy Susmuyor silahlar feryat var gecede Dinsin bu gözyaşı bitsin bu işkence Dağlar oy oy yollar oy oy Kardeş oy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriAdem havvadan geldik Böyle doğdu kardeşlik Hani eleleydik Nerde sevgi bağları Nerde insan hakları Talan olmuş yurtları Bitmiyorki batının Çıkarlı arzuları İncil zebur tevratda Hak dinimiz kuranda Hangi kitapta yazar İnsanlık son planda Bedenler kurşun dolu Durduran yok ki bunu Gücü yeten yetene Nerde insan hakları --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
|