![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4gitmeyi istersen gitme dermiyim terkedip gideni ben istermiyim senin içim gururumu terkedermiyim youn açık olsun güle güle git hasretten yansanda acıyla dolsanda yaşayamasanda güle güle git senin yerini başkası alır beni arasanda elin boş kalır sen sevmedikten sonra seni kim tanır yolun açık olsun gülegüle git |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam geliver yanıma güldüryüzümü bahane arama yol uzun diye redetme aşkımı son sözün diye böyle çok sevene bu nazın niye geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Sen ve ben ama gittin Niye bitirdin Sonuna kadar gelmedin Sevgini esirgedin gel kırma artık sev beni ömrünce Ve elini gönlünce Gel kırma artık yalnız bırakma Yanıyor yüreğim Gözyaşlarım yağmur gibi Allahım güç ver ona gelsin artık Bitmesin bu sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ne bır haber ne bır selam gelmedı Sevdıgım gurbete gıttı gıdelı Aradan mevsımler seneler gectı Sevdıgım gurbete gıttı gıdelı 2x [Nakarat] Hasretıne dayanmak cok zor oldu Icımde baslayan yangın kor oldu Heryer zından oldu heryer dar oldu Sevdıgım gurbete gıttı gıdelı 2x Bır görsemde allah alsın canımı Nasılda özledım bakıslarını Kımse sılmez oldu gözüm yasını Sevdıgım gurbete gıttı gıdelı 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4İçimde özlemin bitmeden daha Gönlümü kedere bırakıp gitti Ne hoşçakal dedi ne de elveda Yabancılar gibi bırakıp gitti Gitmeseydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği yolu olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti Şimdi mevsim hazan gönül elinde Hıçkırığa döndü adı dilimde Gelirmi gelmezmi günün birinde Cevapsız sorular bırakıp gitti Gitmeseydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği yolu olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Neden bana bahtım gülmüyor artık Sevgilim yanımda olmuyor artık Yüreğim derinden sızlıyor artık Gençliğimi verin almayın yıllar Beni yerden yere vurmayın yıllar Evvelce ümitler bana gülerdi Başımda sevdanın yeli eserdi Dost bildiğim herkes beni severdi Gençliğimi verin almayın yıllar Beni yerden yere vurmayın yıllar Durun ümitlerim etmeyin durun Evvelce mutluyduk maziye sorun Günahım çok ise zincire vurun Beni yerden yere vurmayın yıllar Gurbet ellerinde garibim şimdi Sevda çöllerinde susuzum şimdi Daha keder varsa getirin şimdi Gençliğimi verin almayın yıllar Beni yerden yere vurmayın yıllar --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 sayfa üç frmacil 3 --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Mecburum Diyorsun Gitmeye Birtanem Bilirsin Huyumu Kal Demem Diyemem Birtanem Sar Beni Koynuna,Hasretim Bağrına Yaradan Aşkına,Bakma Hiç Ardına Birtanem Sararmış Rengimi,Yıkılmış Halimi,İstemem Görmeni İstemem Ahh Git Artık Ne Olur Durma Git Birtanem Durma Git Ağlıyorken Görme Beni İstemem Boynumu Bükerim,Dönmeni Beklerim,Hasreti Çekerim Kal Demem Diyemem,Diyemem,Diyemem Birtanem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ne çabuk tükendi olduğun günler Yinemi hasretler yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme, benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal Son hatıran olsun ne olur bu gece Ömrümce bu günü hatırlayayım Gitmeyecekmiş gibi sev sev beni Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Birer birer gitti hep sevdiklerim Çaresiz bırakıp giden gidene Gitmiyor aklımdan mutlu günlerim Unutupta beni giden gidene x 2 Gönülden sevdiğimden ona acı verdim Bu sevda uğruna neler çekmedim Harcandım yıllarca feryat etmedim Kalbimi kırıpta giden gidene x 2 Bu dertli başımda bin bir çileyle Ateşlere atıp giden gidene Çok mu gördüler ki sevmeyi bana Acıyla bırakıp giden gidene x 2 Gönülden sevdiğimden ona acı verdim Bu sevda uğruna neler çekmedim Harcandım yıllarca feryat etmedim Kalbimi kırıpta giden gidene x 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4İnsanı yaşatan ümitler gibi Güneşi getiren saatler gibi Gerçeğe dönüşen vaatler gibi Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü Bahane arama yol uzun diye Ret etme aşkımı son sözüm diye Böyle çok sevene bu nazın niye Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hemde nesşeyi tattırmıştın sen bana Mutsus bir insandım ben mutluluk verdin bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ne güzeldi günlerimiz ayrılmazdı ellerimiz Aşkla çarpan kalplerimiz ayrı düştü gülüm gülüm Rüzgar vurdu dalımıza hasret çıktı falımıza Ayrılıklar yolumuza engel çıktı gülüm gülüm (Nakarat) Sensiz gelen güne küsüm sensiz dogan günes batsin Bu dünyada tek gayemsin yalanim yok kanim aksin Rüzgar vurdu dalımıza hasret çıktı falımıza Ayrılıklar yolumuza engel çıktı gülüm gülüm Sen bir yerde ben bir yerde aşk gülümüz soldu gülüm Kurduğumuz hayallerde hüsran oldu gülüm gülüm Rüzgar vurdu dalımıza hasret çıktı falımıza Ayrılıklar yolumuza engel çıktı gülüm gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4sen bir güneş ben geceyken sen bir yağmur ben toprakken elimde değil istememek sana ben böyle böyle muhtaçken seni sevmemekelimde değil her kahrını çeker kalbim yalnız sen ol benim derdim anladımki ben sensiz bir hiçim seni sevmemek elimde değil ben bir bedenim sen nefessin bana huzuru veren sensin anlıma yazı kaderimsin seni sevmemek elimde değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişan kal menul menul Kelam et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil menul menul Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Ağla gözyaşını sil menul menul |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Çok mu zor Bu kadar mı zor Başlamak bir aşka kollarında Kavuşmak dudaklarında Teninde biraz kor kaldıysa Tutkularıma Ne biçim bir aşk bu Bakıyorum gözlerine görüyorsun Tutuyorum ellerini Tutuyorsun sen de Ne kaldı o zaman geriye Döndür Sapmayacak sandığım yolumdan beni döndür Söndür İçimde yanan bu kör inadı aşkınla söndür Hadi beni döndür Yolumdan döndür |
![]() |
![]() |
|