![]() |
Orhan Ölmez Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Şarkı SözleriKendi düsen aglamaz derler Karalari baglamaz derler Dert cekenin halinden Cekmeyen anlamaz derler Her gelen gideni aratirmis Acilar sabri yaratirmis Hayatin kendini yazarsin Yazdiklarin yalanmis Basina karalari bagla Agla kaderine agla Olma bensiz olma Bensiz aska doyma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Şarkı SözleriGözler sanki bir hancer Bana aski saplar gibi Görmüyorsun su halimi Yüzün bana el gibi Öyle masum sevmesim ki Askin bana lütuf gibi Nasil desem sevdigim Son sözümü söyler gibi Bir kus olsam ucsam Ah konsam kalbine Hep icinde kalsam canin gibi Anlatsam halimi Söylesem derdimi Gözlerinde bulsam saadetimi Yüregim sanki bir irmak Sana dogru akar gibi Anlasaydin su halimi Her derdime derman gibi Öyle büyük bir sevda ki Anlatilmaz siir gibi Nasil desem sevdigimi Son sözümü söyler gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Şarkı SözleriGünlerdir gözlerime uyku girmez yoruldum Sayende bildigim güzel seyleri unuttum Bana herseyi verseler yetmez gülüm sen yoksan eger Bu yikilmis halime gelmen yeter Bana herseyi verseler olmaz gülüm sen yoksan eger Bu tükenmis halime gelmen yeter Benim istedgim yanliz sensin Gel de gönlüm ümitlensen Derdime derman bir tek sensin Gel de ömrüm güzellessin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Şarkı SözleriBana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Bana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Ben senden öncede yasiyordum Senden sonrada yasarim Hic düsünme tüm dünyayi Tek basima savasirim Ben zaten hep savasiyorum senden sonrada savasirim Hic düsünme hayatinla elbet birgün uzlasirim Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhan Ölmez Şarkı SözleriKac defa yanildim Kac defa aldandim Saymadim sayamadim Kac defa agladim Ask icin harcandim Yinede akillanmadim Ne kadar korkusuzdum Askina sorgusuzdum Seni ben cok sevmistim Olmadi yapamadim Sonuna varamadim Ayrilik istememistim Korktugum basimdan gitmedi Ask dedim ask beni dinlemedi Ayrilik pesimde gölge gibi Sabrim hep sabirdan öteydi Askimsa asklardan yüceydi Ask beni sevmedi |
![]() |
![]() |
|